Telefon Alıcaktımda Tavsiye Verirmisiniz :))

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alıcaktımda Tavsiye Verirmisiniz :))
Selamın aleyküm öncelikle arkadaslar isteyim calısıorum 2 hafta sonra telefon alıcam. 2.el alıcam 0 dusunmuyorum. 2.EL 400-600
Arası Oyun Oynatıcak hızlı video müzik vsvs. is görecek sarj yemiycek telefon varmıdır Flaslı. Symbian,Android, Marka farketmez ama nedense herkes symbianı kotuluyor sebebini cozemedim bu konuyada bi acıklık getirirmisinizz :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
lumia 520, lumia 620, motorola atrix, galaxy s2 hd, galaxy nexus bu modellere veya ikinci el fiyatlarina bakabilirsin.

MaxipmaN

Üye
lumia 520 nin sıfırı 600 dü sanırım

..maHsun..

Üye
general mobile discovery tam sana göre

u_cosar

u_cosar

Üye
galaxy s2 olabilir

enterneoll

enterneoll

Üye
galaxy s2 veya s3 mini ayrıca bulabilirsen iphone 4 tam sana göre

Kerim.

Kerim.

Üye
gm discovery,s2,galaxy nexus iyidir

EmreReiz

EmreReiz

Üye
samsung galaxy s2

by-pegasus

Üye
Samsung omnia hd

yoyofurkan

Üye
symbian eski bir işletim sistemi bu saatten sonra 600 tl verilip alınmaz satarkende sıkıntı oluyor kimse almak istemiyor mecbur android bakıcaksın general mobile discovery diye bir cihaz çıkmış 600 tl ye özellikleri gayet güzel bi bak istersen donanımhaber de konusu patlamış herkes sıraya girmiş :D

feritdogan

Üye
nexus öneririm.

fingerback5

fingerback5

Üye
Galaxy Nexus öneriyorum.Aklına takılan bir şey veya sorun olursa pm atabilirsin :oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Akıllı telefon demek şarj düşmanı demektir.
Öneri kısmına gelince : Lumia 620 720 (820) bulabilirsiniz alın, pişman etmez. Sistem yeni olduğu için eksiklikleri var.Müzik internet fotoğraf için fazlasıyla iyidir. Oyun ve uygulama kısmı yeterince tatmin edici.

Üst Alt