Cüzi Bi miktarda Telefon Alıcaktım Yardım edrsenz Mutlu Olrm Arkadaslar :=)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Cüzi Bi miktarda Telefon Alıcaktım Yardım edrsenz Mutlu Olrm Arkadaslar :=)
Selamn Aleyküm oncelikle Su anda elimde nokia asha 303 vr cok dandikbi telefon yada bana uygun deil. Bunu 200 e Satıcam ustune 200 250 daha koyucam :) min 300 Max 425 2.eL Olucak Temiz telefon olcak. +İStediklerim Oyun oynanıcak İnternete hızlı giricek Bunlar olsun Yeter Bna Bide Andorid-Symbian Farkını COZEMEDım android Sadece daha fazla sarj yiyormus. Onu biliorm Dediklirime uygun güzel bi teleefon Nokia Dsunmuorum Samsung-sONY

Placebo-

Placebo-

Üye
Merhaba, öncelikle android ve symbian farkalrını sıralamak istedim sana.

-Android, symbiana göre daha 'profesyonel' bir işletim sistemi diyebiliriz. Zira symbian ile internete girmek neredeyse sinir krizlerine sebep olabiliyor.
-Android, symbiana göre daha hızlı, akıcı. İnternet performansı ve oyun performansı olarak.
-Android evet biraz daha çok şarj yiyor ancak buna değiyor.
-Android'in uygulama mağzasında daha çok oyun ve program var. Ve kalite bakımından daha iyi. Oyunlar hd mesela.
-Android açık kaynak kodlu bir sistem olduğu için, ıncığı, cinciği ile oynayıp kendine özel hale getirebiliyorsun. Telefonu hackleyip ücretsiz uygulama/oyun yüklüyorsun mesela.
-Android popüler bir işletim sistemi her oyun ve uygulama çıkıyor ama symbian artık bitti. Nokia destek vermeyi kesti çünkü.

Gelelim önerilere. O fiyata rahat Xperia Neo V(Kendisi bir f/p ürünüdür), Galaxy S (Bunu 450 ye bulabilirsin çok ararsan) alabilirsin. Bu iki telefon haricindekileri pek düşünme derim. Zira bunlar f/p ürünleridir.

restmod

restmod

Üye
Ikinci el galaxy s ya da xperia tipo olabilir

MrExpert

MrExpert

Üye
Sıfır tipo , mini2 alabilirsin yada 2.el galaxy s , neo , neo V , atrix alabilirsin.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Coktesekkurler Bisi diyice tekrar tipo kucuk geldi Bna boyutu Galaxy S dusunuyorum ve motorola artixdenen telefon hic motorlara kullanmadım ama süperebenziyor.. Motorolanın İsletim sistemi nedir Androidmi Google play vrmı birdeGALAXY S De Ozellik Fazlamı Nie samsungun Her menusu aynı :D Sony galaxy S ve motorolada kaldım Neoda pahalı Motorola bulunmaz buralarda :)

restmod

restmod

Üye
Arkadaslar Coktesekkurler Bisi diyice tekrar tipo kucuk geldi Bna boyutu Galaxy S dusunuyorum ve motorola artixdenen telefon hic motorlara kullanmadım ama süperebenziyor.. Motorolanın İsletim sistemi nedir Androidmi Google play vrmı birdeGALAXY S De Ozellik Fazlamı Nie samsungun Her menusu aynı :D Sony galaxy S ve motorolada kaldım Neoda pahalı Motorola bulunmaz buralarda :)

Motorolada tabiki android ama galaxy s atrixten daha iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt