telefon alacagim yardim

Sponsorlu Bağlantılar

marazruno123

Üye
Normal telefon istiyorsan Lumia 925 geliyor ya da 1020 al para sıkıntın yoksa 1400 ₺gibi eder tabi ithal
İnternet hızları s3 gibi optimum telefonun bile 4-5 katı sanırım ve çift taşıyıcı var elbette

expiremeTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar lumia 1020 nin navigasyonu ucretsiz derken internet olmadan kullaniliyormu ? Bide marazruno123 kardes kamera yuzunden 1020 almayi istiyorum uzun sene kullanacagim icin ileridede telefonun bi ozelligi hala iyi olsun istiyorum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaslar lumia 1020 nin navigasyonu ucretsiz derken internet olmadan kullaniliyormu ? Bide marazruno123 kardes kamera yuzunden 1020 almayi istiyorum uzun sene kullanacagim icin ileridede telefonun bi ozelligi hala iyi olsun istiyorum :)
lumialarda türkiye haritasını bir kere indirdiğinizde offline olarak internet gerekmeden direkt uydu üzerinden navigasyonunu yapıyor. yani evet tamamen ücretsiz :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lumia 1020 seni rahat 5 sene götürür :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumialarda türkiye haritasını bir kere indirdiğinizde offline olarak internet gerekmeden direkt uydu üzerinden navigasyonunu yapıyor. yani evet tamamen ücretsiz :oke:

üst segment lumia cihazlarda tüm dünya haritaları ücretsiz.

expiremeTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar supermis o zaman bu navigasyonu :D peki ben wi-fi ile internete baglanacagim lumialarda az cekme baglanti kopmasi falan oluyormu ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lumialarda wifi iyidir kopma durumunu nadir gördüm

ÖEY

ÖEY

Üye
Ee, hadi artık alacaksan al sende :D:D Sora sora bir hal oldun, biz de SSS gibi olduk :D:D Hadi bakayım git al bir tane Lumia, sende katıl Amber bekleme eylemlerine, çabuk çabuk:megafon: :kıskıs: :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Ee, hadi artık alacaksan al sende :D:D Sora sora bir hal oldun, biz de SSS gibi olduk :D:D Hadi bakayım git al bir tane Lumia, sende katıl Amber bekleme eylemlerine, çabuk çabuk :kıskıs: :D

alda artık amber güncelleme eylemlerinin yeni bir neferi olarak senide aramızda görelim :megafon::ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
htc al gdr2 geldi bize :aha:

expiremeTR

Üye
    Konu Sahibi
Al diyosunuzda lumia 1020 trye geldide bizimmi haaberimiz olmadi :D kusura bakmayin cok sorduysam ama herseyini ogrenmek istiyorum telin :D ekran cozunurlugu nasil peki ? Gunes altinda filan okunuyomus cokmu yuksek simdi ? Boyle eldivenle filan dokununcada algiliyormus :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ekran guneş işigi altinda da gayet net okunabilirlik ve goruntu sunuyor. Lumia920'nin ekran dokunma hassasiyetini yuksege alirsan dokunmadan algiliyor hissini yaşayanlar kervanina katilirsin. Bunu yaşayip kendinden şuphelenen bir cok lumia920 kullanicisi var aramizda.

expiremeTR

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmadan algilayan ne demek ya super :D

luckysleven

luckysleven

Üye

AMBER'siz GDR2 olmaz :kıskıs:

bu ne ambermiş ya : ) hayır içeriğe bakıyorum vay be dedirtecek birşey de yok zaten bu saat olayı şarjı içiyormuş : )

- - - Eklendi - - -

Dokunmadan algilayan ne demek ya super :D

yüksek hassasiyet yani ideos x5de de oluyordu o : )) hatta 8s in alttaki tuşlarında da oluyor . Parmağınla ekran arasında milimlik yakınlık olunca ekran hareketi algılıyor : )

zorbaa

Üye
bugun magazanin onunden gecerken piyasada kalmayan 920 yi gorunce hemen iceri girdim ve yanindaki 925 le soyle bir karsilastirdim aralarinda 350 tl gibi bir fark vardi bi yandan l920 32 GB iken diger yanda l925 16 gbydi iyice l920 ile kesistikden sonra cikma teklifi ettim kendisine nazik bir sekilde kabul etti o da ve artik birlikdeyiz :) tlf alacaksan once bi gor derim

ÖEY

ÖEY

Üye
bugun magazanin onunden gecerken piyasada kalmayan 920 yi gorunce hemen iceri girdim ve yanindaki 925 le soyle bir karsilastirdim aralarinda 350 tl gibi bir fark vardi bi yandan l920 32 GB iken diger yanda l925 16 gbydi iyice l920 ile kesistikden sonra cikma teklifi ettim kendisine nazik bir sekilde kabul etti o da ve artik birlikdeyiz :) tlf alacaksan once bi gor derim
Doğru yazdığına emin misin 925'i? :D Daha Türkiye'de resmi satışı başlamamış bir cihazdan bahsediyorsun da :D:D

zorbaa

Üye
Doğru yazdığına emin misin 925'i? :D Daha Türkiye'de resmi satışı başlamamış bir cihazdan bahsediyorsun da :D:D

evet dogru yazdim eminim eger istersen sana satayim bi tane 925 :) ama pasaport felan derken astari kiligini geciyor