Telefon Alacağım Yardım Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Yildizeki

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım Yardım Bekliyorum
Merhabalar.Öncelikle telefonlar hakkında çok çok az bi bilgim var.Ben telefon alacağım aklımda iki tane telefon var,biri daha çıkmadan aşık olduğum xperia z diğeri ise arkadaşımdan gördüğüm ve arada kullandığım hoşuma giden lumia 920 var ben onun bi üst seviyesi 925 almak istiyorum.Aradığım fazla özellik yok.Sarjı uzun süre dayansın birkaç oyun yüklerim sorun yaşatmasın sosyal medya(facebook,twitter,whatsap,fours,instagram) olsun ve dayanaklı sağlam olsun düşünce kolay kolay kırılmasın bana yeter.Her iki tarafında kamerasının iyi olduğunu biliyorum fakat ikisini karşılaştırırsak hangisi daha iyi sizce? Lumia 925 kullanan arkadaşlar varsa o telefonun eksi ve artı yönlerini söyleyebilirler mi?kullandıkça bi sorun çıkarıyor mu? Örnek 920de ön kameraya toz giriyormuş bu gibi eksi yönleri varmı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

alyuz41

alyuz41

Üye
Android ile Windows Phone 'yi şu anda yarıştıramazsın arada çok fark var. Ama benim ürünüm değişik olsun diyorsan Windows Phone al. 2 sene sonra zaten en kral biz olacağız :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Android ile Windows Phone 'yi şu anda yarıştıramazsın arada çok fark var. Ama benim ürünüm değişik olsun diyorsan Windows Phone al. 2 sene sonra zaten en kral biz olacağız :D
Sorduğu sorulara açıklık konusunda yazdığınızın Bi yardımı dokunmuyor malesef. Ama o kadar konuyu okuyan var birtek siz yorum atmışsınız bunun için teşekkürler. arkadaşım o arada benim telefonu kullanıyor 925i beğendi ben arkadaşıma wp yi ve telefonları anlattım ama birde sizlere danışmasını söyledim umarım daha çok arkadaş yardımcı olur.

alical33

alical33

Üye
hocam sağlamlık ve kamerada 925 1 adım önde sosyal medya açısından istediğin uygulamalar iki platformdada bulunuyor z artık android için eski bir cihaz çok daha üst donanımlı cihazlar çıktı z yerine z1 alabilirsin ama bütçen yetmiuorsa bence 925 al

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sosyal ağlar dışında fazla zaman harcamıyorsanız kesinlikle 925i alın.

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Arkadaşım xperia z çıkalı aylar yıllar oldu :D

fuko08

fuko08

Üye
Z alma üst segmentte olmadığı halde pahalı sony kendini apple sanıyor zaten. Lumia 925 almani tavsiye ediyorum

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Bencede 925 al xperia z şimdiki telefonlara göre geride kalıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt