Telefon Tavsiyesi telefon alacağım, telefon tavsiyesi lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
padisah_58

padisah_58

Üye
valla kardeş şunu al bunu al demicem tek diyeceğim samsung alma vediğin paraya yazık samsungun hiçbir telefonu parasının teleonu değil

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
trident diye marka var gir googleye trident yaz türkçe sitesi çıkıyor fiyatlarıda var hepsinin

djsalih91

djsalih91

Üye
n70 alma ama 3110c tavsiye ederim 2gb hafıza arttırabilirsin müzik istiyorum diyosan n99i çin üretimi telefon alabilirsin

omer_58400

omer_58400

Üye
n70+n72 alabilirsin

memohayt

memohayt

Üye
6630 yada n73

orijinjr

Üye
w810i bak düşürebilirsen al

şataf

Üye
w810i den şaşma derim fiyatları bayağı bir düştü

fth_kexin

fth_kexin

Üye
6233 alabilirsin 2 el hem ses harıka hemde 2 gb ta kadar hafiza desteklıo bence super telefon :oke:

KUZLUK

Üye
alabilirsen samsung i55 w derim harika bir telefon

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
50 daha ekle kendi telefonum die söylemiorum çok memnun kalırsın
70 mb tel hafızası
s60 3rd işletim sistemi
235 mhz hız
çelik kasa
kızılötesi
bagzı özellikleri n73 ten iyi ama 2. el n73 almaktan iyidir 300 ytl ye en iyi telefon e50 git 500 ytl lik samsuglarla karşılaştır karşılaştırmalarda geçtigi telefonları çok azını sayayım
lg prada
ı phone 3g
6300
5300
çin malı n100
tata n99i
samsung u600
bu liste uzaar gider
şarjı en iyi syimbian telefonlardan biridir rahat 4 gün

--------------- Ekleme ---------------

e 50 bulursan al

sedatgull

Üye
dostum ben 10 senedir sony erıcson kullanıyorum k-800 -i yi tek geç resim mp3 video kayıt (xenon flaşla gece çekimi en kaliteli) rds radyo blutouth kızılötesi 3g artırılabilir hafıza 96 mb kendi hafızası yalnız joıstıke kötü davranıp ömrünü kısaltma

aynı özeliklerde nokıa desen 350-400 ama bu 200-250 resimkalitesini sorarsan cep telefonlarıyla değil digital fotograf makinalarıyla kapış:)

bende 790 vardı 3g gelecek diye k800 aldım

haa çin mallarına takılma üreticileri gibi onlarında ömrü kısa gerçi k800 de çin ama kendi üretimleri imitasyon değil her telin çin.i varda niye sony erıcssonun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...