Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesitelefon alacağım, telefon tavsiyesi lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metenery1
Üye
Konu Sahibi
telefon alacağım, telefon tavsiyesi lütfen
arkadaşlar en fazla 250 ytl'lik telefon arıyorum.sizin tavsiyeniz ne olur?
GuNSTuR
Üye
n70 alablirsin 2. el
delrico
Emekli Yönetici
n72'inin 2 elini alabilirsin bence dostummm
uniqe
Üye
çin malı n99i ler var 250 milyona düşünürsen
jetgil
Üye
bence sıfır bitane SE W200i ben kullanıyorum gayet memnunum bluetooth renk kalitesi biraz kötü kamera vasat denilebilecek şekilde ama yinede güzel bir tel ses çok güzel fiyat ağırlığı olarak 189 ile 200 arsında değişiyor
ycg35
Üye
bn 3110c telefonumu 270 e aldım ama şu sıralar 240 a düştüğü gözümden kaçmadı tavsiye ederim güzel bir telefon bnce, karar snn...
gamlihuzun
Üye
k790 i nin 2 inci eli 300 lerde falan bence onu al mükemmmel fotograf kalitesi var
by_bilinmez
Üye
Eğer Hafıza Ile Ilgili Bir Ihtiyacın Yoksa Se K510i Tavsiye Ederim (hafızası Artırılamıyor 28 Mb)
bana kalırsa yaklaşık bi 100 ytl daha ekle ve 2. elden n80 e65 yada n73 almayı düşün aceleye sakın getirme
sinan_41
Üye
Bence N73 Music Edision Cok Gusel Sahsen Kullanıorum Cok Memnunum
uniqe
Üye
bide 6233 var koysepete.com da 270 milyona sesde birinci 2 megapıxsel kamera
tkt-45270
Üye
valla akrdes alirsan N73 al her b*k* yariyor bana sorarsan bebnim telefonum 5310 express music oda guzel ben sevdim bunu aldim ama bu siteye oldum baktimki diger telefonlar benimkinden ustun ama sen bilirsin n73 cok ayari var br de istedigini indir kendine iyi bak
uTku^
Üye
2.el alma.1.el nokia al bence.nokiadan şaşma.her markayı kullandım.nokia gibisi yok
pskolojik maynağ
Üye
sony w810
Ömer Farukk
Üye
3310 al kardeş kamera mp3 mp4 hepsi mewcut!
xkadir61
Üye
biraz daha katarak n73 alabilirsin bence.
yusufucan
Üye
KEsinLikle Sony Ericsson Önermem N70 İkinci El olabilirr...