Telefon alacağım bayadır bu piyasadan uzağım yardım istiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım bayadır bu piyasadan uzağım yardım istiyorum?
Öncelikle herkese iyi günler :)

3 sene kadar önce yine bu forumdan aldığım tavsiyelerle N79 almıştım ve çok memnundum ancak ne yazıkki bozulmaya yüz tuttu ve sıkıldım artık, yeni bir telefon almak istiyorum babam bana 600-700 liraya kadar bir bütçe verdi aslında hep hayalim iphone du ama bu bütçeyle zor :D İstediğim özellikler başlıca şunlar:

-Mesajlaşma
-Müzik Dinleme
-İnternet

gerisi benim için çokta önemli değil ve duyduğum kadarıyla android işletim sisteminede çok iyi diyolar androidde olursa sevinirim :) Vodafone Turkcell Avea 24 ay anlaşmayla telefon satıyorlar onlarda olur hatta fiyat 1.000 liraya kadar çıkabilir toplam ödemede o şekilde

Teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum :)

61semih

61semih

Üye
sony neo v

o fıyat aralıgında flash player destegı olan ıyı telefonlardan bırısı bu diğer ozellıklerı zaten her telefon karşılar

ınternet deneyımı cokta ıyı olmasada olur ama müzik süper olmalı dıyorsan sony ericsson mix walkman 400tl civarında ufak bir müzik telefonu 3g yok fakat wi fi var

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi

bu telefonu değerlendirebilirmisiniz peki? birde mesajlaşma çok olduğundan dokunmatiğide iyi olsun istiyorum samsungunda sony ericssonunda dokunmatiği nasıldır hiç bir fikrim yok :/

maxirabit

maxirabit

Üye
galaxy s wifi telefon değil.

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani orda yazan yalanmı wi-fi yokmu? :S

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum herkes xpria diyor bu telefonu cok duyuyorum ayrıca nokıa samsung varken sony tutulmayan bi telefondu ama herkes bundan bahsettigine göre var bi çekiciliği onu araştırabilirsin sanırım cihaz android uygulama yönünden iyidir ama androidlerin şarjı cok yediği söyleniyor kesin konuşmuyorum ama herkes bunu diyor hee eğer pek oyun oynamam diyorsan kişisel yorumum nokia al derim kullanım olarak en rahatı o çünkü kişiselleştirilebilirliği falan çok iyi 4 ekranım var bellede onlara bakmak bile yetiyor 32 tanede oyunum var yarısı hd çokta memnunum ama androidde daha fazlası var tabi ama nokıanın sağlam oldugunuda unutmamak lazım tercih senin nokıa 701'lere bak derim :)

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
Babam 600-700 dedi ama tanıyorum kendisini 750 liralık bi telefon sunduğumda karşısına çok bu der tahminen:D ikna etmeye çalışsam belki ederim ama yinede her ihtimale karşı daha ucuz bir telefon daha önerebilirmisiniz rica etsem?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
arkdaşa katılıyorum kesinlikle xperia neo V aradığın cihaz müzik performansı gayet güzel mesajlaşma her cihazda iyidir zaten genelde..internet performansını ben çok beğeniyorum..dolphin browser ile browsermarkta 63000 gibi bir değer almıştı..
sony neo v

o fıyat aralıgında flash player destegı olan ıyı telefonlardan bırısı bu diğer ozellıklerı zaten her telefon karşılar

ınternet deneyımı cokta ıyı olmasada olur ama müzik süper olmalı dıyorsan sony ericsson mix walkman 400tl civarında ufak bir müzik telefonu 3g yok fakat wi fi var

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımcı oldunuz ancak biraz daha yardımcı olsanız :/

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
nasıl yardım istiyorsun??farklı cihazlarmı önerelim alternatif olarak..yoksa önerilen cihazzlar hakkında detaylı bilgimi??
teşekkür ederim yardımcı oldunuz ancak biraz daha yardımcı olsanız :/

veli_efendi

veli_efendi

Üye
c6-01

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia 603 tavsiye ederim gerçekten pişman olmayacaksın

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yardım istiyorsun??farklı cihazlarmı önerelim alternatif olarak..yoksa önerilen cihazzlar hakkında detaylı bilgimi??

alternatif farklı cihazlar önermenizi istiyorum, neo v aklıma kesinlikle yattı ancak babam kabul etmediği takdirde sunabilcek daha ucuz bi telefon önerirseniz çok sevinirim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sanırım kriterlerinde oyun yazmamışsın 603 senin için en iyisi diyebilirim böyle dedim diye yanlış anlama çok güzel oyunlar var android kadar değil ama yine de çok var:)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
arkadaş haklı 603'te alternatifler arasında...
Sanırım kriterlerinde oyun yazmamışsın 603 senin için en iyisi diyebilirim böyle dedim diye yanlış anlama çok güzel oyunlar var android kadar değil ama yine de çok var:)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia 603 al sende babanda rahat edersiniz .

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bencede en iyisi senin için

CasuS_87

CasuS_87

Üye
xperia neo V ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Neo V.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...