tuna3543
Üye
Telefon alacağım bayadır bu piyasadan uzağım yardım istiyorum?
Öncelikle herkese iyi günler 
3 sene kadar önce yine bu forumdan aldığım tavsiyelerle N79 almıştım ve çok memnundum ancak ne yazıkki bozulmaya yüz tuttu ve sıkıldım artık, yeni bir telefon almak istiyorum babam bana 600-700 liraya kadar bir bütçe verdi aslında hep hayalim iphone du ama bu bütçeyle zor
İstediğim özellikler başlıca şunlar:
-Mesajlaşma
-Müzik Dinleme
-İnternet
gerisi benim için çokta önemli değil ve duyduğum kadarıyla android işletim sisteminede çok iyi diyolar androidde olursa sevinirim
Vodafone Turkcell Avea 24 ay anlaşmayla telefon satıyorlar onlarda olur hatta fiyat 1.000 liraya kadar çıkabilir toplam ödemede o şekilde
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum

3 sene kadar önce yine bu forumdan aldığım tavsiyelerle N79 almıştım ve çok memnundum ancak ne yazıkki bozulmaya yüz tuttu ve sıkıldım artık, yeni bir telefon almak istiyorum babam bana 600-700 liraya kadar bir bütçe verdi aslında hep hayalim iphone du ama bu bütçeyle zor
İstediğim özellikler başlıca şunlar:-Mesajlaşma
-Müzik Dinleme
-İnternet
gerisi benim için çokta önemli değil ve duyduğum kadarıyla android işletim sisteminede çok iyi diyolar androidde olursa sevinirim
Vodafone Turkcell Avea 24 ay anlaşmayla telefon satıyorlar onlarda olur hatta fiyat 1.000 liraya kadar çıkabilir toplam ödemede o şekildeTeşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum