yeni telefon alacağım tavsiyeniz ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ache

ache

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alacağım tavsiyeniz ne?
elimde 6300 var 3-4 yıl oldu alalı açıkçası pek temiz kullanmadım artık konuşurken mikrofonu bozuluyor karşıya ses gitmiyor yakınlarda yeni telefon almayı düşünüyorum ama kararsızım sizden tavsiye istiyorum
fiyatı 600-700 den fazla olmasın önce :) sonra 3g wi-fi olsun istiyorum bir de android olsun istiyorum bunun dışında aslında dokunmatik istemiyordum çünkü kuzenimin dediğine göre çabuk bozuluyormuş ya da dokunmatiği bozulunca tamiri çok pahalıymış ama alternatifi de yok galiba bu arada telefonu tanınmış markalardan almak istiyorum 600 tl dediğime bakmayın bu özellikler varsa ve telefon da iyiyse daha ucuz olması daha iyi olur:) evet tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle galaxy kullanıcılarından bekliyorum şimdiden teşekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ucuz android istiyosan lg optimus me p350 öneririm 3 mp kamera kapastif ekran 600 mhz hız ve tabiki android yok daha iyi bişey istiyorum diyosan sony ericsson xperia x10 mini 5 mp kamera kapasitif ekran android ve 600 mhz hız eğer samsung iistersen tabili galaxy ace :) ayrıca dokunmatikler çabuk bozuluyo falan filan hikaye kullanmasını bilgidin zaman 3 4 sene gider sağlam :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio, xperia x8, lg optimus one. bir de huawei ideox x5. :oke:

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
C6-01 ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
800 tl ye lg optimus black var bende yenı aldım cok memnumum ona bakabılırsın.. hızı,şarj suresı gayet iyi.. ekran kalitesi ve parlaklıgından cok memnumum... piyasadaki en iyi smartphone'lardan biri.. fiyatıda uygun kalitesine göre

ache

ache

Üye
    Konu Sahibi
şarj süresinden çok çektim 2 saate şarjım bitiyodu bi zamanlar:) ama 800 e kadar çıkmıyım şimdi ben pek iyi kullanmam telefonu malesef tavsiyeleriniz için sağolun dediğiniz telefonları fiyat önce olmak üzere iyice araştıracağım galaxy ace alırım gibime geliyo ama belli olmaz hepinize ilginizden dolayı çok teşekkürler

----------Eklendi @ 21:00:15 ---------- Yazıldı @ 20:57:58 ----------

xperia da olabilir tabi o daha ucuzmuş:)

silver021

silver021

Üye
kuzenin seni yemiş :) tuş takımlı telefon demek daha kolay deforme olmasına neden olur. kapasitif dokunmatiklerin böyle bir yapısı yok. telefonun deformasyona uğraması söz konusu değil. sonuçta parmaklarından akan elektrostatik elektrikle çalışıyor bu ekranlar vede normal tuş takımlı bir telefondan 20 kat daha hızlı msj yazmana olanak sunuyor. galaxy ace modeline bir bak derim. 720 TL olsa gerekti en son baktığımda. şuan daha düşmüş olabilir telefonun değeri bilemiorum bu konuda. ama isterlerini bence en iyi karşılayabilicek telefon ace tir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt