snapdroid
Üye
Her türlü wipe işe yaramıyo fakat bi programdan bahsediyolar. Hiç denemedin ama bazi kisilerinkini 0 yapmis. Mega wipe twrp de advanxed wipe miMega wipe silermi bunu
Her türlü wipe işe yaramıyo fakat bi programdan bahsediyolar. Hiç denemedin ama bazi kisilerinkini 0 yapmis. Mega wipe twrp de advanced wipe miMega wipe silermi bunu
Mega wipe zip dosyasi olarak kuruyosun siliyo herseyi. Dedigin program da triangle away mi ?Her türlü wipe işe yaramıyo fakat bi programdan bahsediyolar. Hiç denemedin ama bazi kisilerinkini 0 yapmis. Mega wipe twrp de advanxed wipe mi
Her türlü wipe işe yaramıyo fakat bi programdan bahsediyolar. Hiç denemedin ama bazi kisilerinkini 0 yapmis. Mega wipe twrp de advanced wipe mi
Hadi hayirlisi inşallah temiz temiz alirsin cihazini bence bu recovery isiylede daha ugrasmayalimArkadaşlar az önce vatan'a gidip bıraktım dedim işte güncelleme yaparken böyle oldu falan diye adam da servise yollarız 10-15 güne gelir ararız sizi dedi.İnşallah dediğiniz gibi LG'de bu ROOT için bi sayaç falan yoktur.Tüm cevaplarınız ve ilginiz adına tekrar teşekkür ederim, iyi forumlar...
Yok ya recovery falan yapmam daha ama yine de root yaparım ya root gerekli sanki.Unroot en kısa yoldan nasıl yapılır onu da öğrenmem gerek tabi lazım olabilir.Mega wipe zip dosyasi olarak kuruyosun siliyo herseyi. Dedigin program da triangle away mi ?
Hadi hayirlisi inşallah temiz temiz alirsin cihazini bence bu recovery isiylede daha ugrasmayalim
Super su da varYok ya recovery falan yapmam daha ama yine de root yaparım ya root gerekli sanki.Unroot en kısa yoldan nasıl yapılır onu da öğrenmem gerek tabi lazım olabilir.
Ayarlar kısmında en altlara doğru olan unrootdan bahsediyosunuz sanırım ama bazıları onun işe yaramadığını söylüyolarSuper su da var
Bende soyluyorum acikcasi 1sefer kullandim t40 vardi ozaman unroot yapip sattim teli format atmislardi bi sorun olunca geri geldi de hala duruyodu rootAyarlar kısmında en altlara doğru olan unrootdan bahsediyosunuz sanırım ama bazıları onun işe yaramadığını söylüyolar
O zaman daha kesin bi yol bulmamız gerekmez miBende soyluyorum acikcasi 1sefer kullandim t40 vardi ozaman unroot yapip sattim teli format atmislardi bi sorun olunca geri geldi de hala duruyodu root
Buluruz bizdeO zaman daha kesin bi yol bulmamız gerekmez mi
Lollipop için şu an bi tavsiyeniz yok mu unroot yapmakksa için.Bi de telefon servisten kitkat olarak mı gelir yoksa lollipop mu?Hem 2. El cihaz kullandigim icin hic unroot la isim olmadi ama root yaptigin programin unroot da yapmasi lazimpc de mobogenie var kitkat oncesi cihazlar icin tabi onunla rootlordum eski telefonlarimi unroot da var orda
Buluruz bizde
Lollipop için şu an bi tavsiyeniz yok mu unroot yapmakksa için.Bi de telefon servisten kitkat olarak mı gelir yoksa lollipop mu?
System>xbin bu dizindeki su adli dosyayi sildimBu binary dediğin dosyanın konumu tam olarak nerde?
Anladım teşekkürler peki cihaz servisten kitkat yüklü olarak mı gelir yoksa lollipop mu?Ad free yine ayni seyi gosteriyor baska programda da denim dedim root expolrer da root yok diyo cozuldu yani olay
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
System>xbin bu dizindeki su adli dosyayi sildim
Bilemiyorum servis lere isim dusmez benimAnladım teşekkürler peki cihaz servisten kitkat yüklü olarak mı gelir yoksa lollipop mu?
Kitkat gelsin ya lollipopdaki her şeyi kitkat'ta da yapabiliyodum zaten ayrıca daha hızlıydı arayüzBilemiyorum servis lere isim dusmez benim
Format atarsan güncellemeden kurtulursunKitkat gelsin ya lollipopdaki her şeyi kitkat'ta da yapabiliyodum zaten ayrıca daha hızlıydı arayüz
Format derken tam olarak neyi kast ettin hard reset falan mı?Format atarsan güncellemeden kurtulursun
Ayarlardan formation biliyormusun ? Onu yapican yedekle ve sifirla bolumundenFormat derken tam olarak neyi kast ettin hard reset falan mı?
Fabrika ayarlarına geri dön?Ayarlardan formation biliyormusun ? Onu yapican yedekle ve sifirla bolumunden
AynenFabrika ayarlarına geri dön?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?