Cihaz açılmadığı için rootlu olup olmadığını anlamazlar ama kullanıcı hatası olduğu için ücret mi alırlar diyosunuz tam olarak
Cihaz açılmadığı için rootlu olup olmadığını anlamazlar ama kullanıcı hatası olduğu için ücret mi alırlar diyosunuz tam olarak
Anladım öyle yapim o zaman.Peki kaç gün sürer acaba bu konuda bi bilginiz var mı?kullanıcı hatası derlerse evet ücret isterler ama en azından servis yaptığı için garantinden olmamış olursun
kullanıcı hatası derlerse evet ücret isterler ama en azından servis yaptığı için garantinden olmamış olursun
Anladım öyle yapim o zaman.Peki kaç gün sürer acaba bu konuda bi bilginiz var mı?
Bir de şimdi bana neden böyle oldu telefon veya ne yaptıktan sonra böyle oldu diye sorarlarsa garantide ne diycem bi sebep de bulmak lazım sağlamından
Cihaz lollipop geldiyse ?hocam servis sizi süründürür öyle söyliyim verip 1 ay telefonunu alamayan var ( zaten yasal süre 30 iş günü )
internette gördüğüm kadarıyla Lollipop güncellemesi gelmiş cihaza güncellemeden sonra böyle oldu dersiniz
Anlamadım cihaz en son lollipopluydu 5.0.2Cihaz lollipop geldiyse ?eger lollipop geldiyse sarj tamamen bitince boyle oldu dersin
Cihazi aldiginda surum neydiAnlamadım cihaz en son lollipopluydu 5.0.2
Aldığımda kitkat 4.4.2 idi ama bi 3-4 ay önce lollipop güncellemesi geldi ben de güncellemiştimCihazi aldiginda surum neydi
Telefonum açılmadığı için pc'ye bağlayınca da bir şey farketmiyo yani gereken stock romu telefona kuramamOdin samsung'a hastir. Lg icin lg tool kit var sanirim. Bir pcye lg tool kit yukle google'a lg l90 stock rpm doye ara romu lg tool kit ile telefona kur. (Tam emin deilim cohaza gore deisen olay) internetten arastirabilirsin.
Bu arada odin sadece .md5 yukler . .md5 samsumga hastir
Tamam ozaman garantiyede guncellemeyle oldu dersinAldığımda kitkat 4.4.2 idi ama bi 3-4 ay önce lollipop güncellemesi geldi ben de güncellemiştim
Telefonum açılmadığı için pc'ye bağlayınca da bir şey farketmiyo yani gereken stock romu telefona kuramam
Md5 saadece rom dosyalarinda yok diyebiliyorum ben. saadece romlar icinmi ?Odin samsung'a hastir. Lg icin lg tool kit var sanirim. Bir pcye lg tool kit yukle google'a lg l90 stock rpm doye ara romu lg tool kit ile telefona kur. (Tam emin deilim cohaza gore deisen olay) internetten arastirabilirsin.
Odin samsung'a hastir. Lg icin lg tool kit var sanirim. Bir pcye lg tool kit yukle google'a lg l90 stock rpm doye ara romu lg tool kit ile telefona kur. (Tam emin deilim cohaza gore deisen olay) internetten arastirabilirsin.
Tamam ozaman garantiyede guncellemeyle oldu dersin@ghstr inda dedigi gibi
Md5 saadece rom dosyalarinda yok diyebiliyorum ben. saadece romlar icinmi ?
Şimdi cihaza belirli işlemler yapıp açtıklarında rootlu kalır mı ki acaba bi kere daha servise gitmişti telefonu sıfırlamışlardı o zaman yine aynı işlemi yapsalar root kalkar mı yoksa illa UNROOT mu gerekli?o konu kapandiarkadaş yazılım da atamıyor gereken bilgileri verdik şimdi servise verecek
güncelleme dersen sıkıntı yapmazlar ama cihaz açılırda ROOT lu olduğu ortaya çıkarsa İMEİ ye direkt garanti dışı diye işlerler
Şimdi cihaza belirli işlemler yapıp açtıklarında rootlu kalır mı ki acaba bi kere daha servise gitmişti telefonu sıfırlamışlardı o zaman yine aynı işlemi yapsalar root kalkar mı yoksa illa UNROOT mu gerekli?
O zaman lollipop'a güncellerken kapandı diyorum hgjsdksdslkaçılmadığı için mecburen sıfırdan flash atıcaklar yani otomatik olarak unroot olucak
Benim s3 minide twrp bozulmustu. Bende gittim recpvery reboot yap demistim. (Android acikken yeniden baslat menusunden) sonrada cihaz recovery ule acilcam diye ugrasiyo.... En sonunda gittim twrpyi download moddan kirdum. Cihaz recovery ile acildi. Ayni olay sendede olmus. Onemli bilgilerin varsa recovery kur
Bide garanti konusuna gelirsek.. Samsung larda knox diye bi adi var. Bu sey cihazin ne halt root atinca vs. Direkt samsung a haber veriyo. Lg de ole bi sey varsa imei vs. Hemen garanti gider. Dua et o teknoloji lgde olmasin
EheehLG o kadar vicdansız değilama bu yeni model akıllılarda sisteme gömülü olarak gelen ve kaldrılıamayn bi ROOT sayacı vardı sanırım
Mega wipe silermi bunuEheehSamsung da root sayacı geçtim, en ufak bi yüklemede sisteme gömülü download sayacı var. Elimiz. Kolumuz bağlı ağlarım:
Mega wipe silermi bunu
EheehSamsung da root sayacı geçtim, en ufak bi yüklemede sisteme gömülü download sayacı var. Elimiz. Kolumuz bağlı ağlarım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?