Teknosacell Faturasız Paketler 2019

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Teknosacell Faturasız Paketler 2019
Alternatif olarak müşterilerin karşısına çıkan ve sunduğu tarifeler ile kısa sürede binlerce müşteriyi kendisine çekmeyi başaran GSM alanında da hizmet veren Teknosa'nın alt markası olan Teknosacell sunduğu faturasız paketler ile özellikle gençlerin dikkatini çekiyor. Bu kapsamda Türk Telekom alt yapısı kullanarak hizmet veren şirket en iyi çekim alanına sahip operatörlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Bu konuda sizlere Teknosacell faturasız paketler 2019 kapsamında sunulan bütün paketleri paylaşacağım. Aşağıda yer alan Teknosacell faturasız paketler arasından bütçenize veya ihtiyacınıza uygun olan paketi seçebilir ve hızlı bir şekilde satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Türk Telekom mağazalarından veya Teknosa mağazalarından Teknosacell operatörüne geçiş sağlayabilirsiniz.

Teknosacell Faturasız Paketler 2019

Teknosa S Faturasız paketi kapsamında 500 dakika + 500 sms + 2 GB normal ve 1 GB 25 TL üzeri yükleme hediyesini 21 TL ücret ile satın alabilirsiniz.
Teknosa M Faturasız paketi ile ayda 750 dakika + 750 sms + 3 GB normal ve 1 GB 25 TL üzeri yükleme hediyesini ayda 25 TL gibi bir fiyat ile satın alabilirsiniz.
Son olarak Tekno L Faturasız paketini ayda 33 TL ile satın alabilirsiniz. Bu paket kapsamında ayda 1000 dakika + 1000 sms + 5 GB normal internet + 1 GB 25 TL üzeri yükleme hediyesi kullanabilirsiniz.
 


Üst Alt