Teknosa kampanyası ne kadar avantajlı?

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi

Vodafone Teknosa ile yaptığı kampanyada 1 GB ve 5 GB’lık mobil internet paketlerine 24 aylık taahhüt verenler, 1000 TL Teknosa hediye çeki kazanıyor. Kampanyada 1 GB’lık paket 65 TL, 5 GB’lık paket ise 75 TL. Peki bu kampanya ne kadar avantajlı?

24 ay taahhütlü Vodafone Mobil İnternet:
Modem hediyeli Vodafone 5 GB’lık internet fiyatı: 45 TL x 24 ay = 1080 TL. 24 ay taahhütte bulunursanız ilk 3 ay sabit ücreti vermiyorsunuz.

1080 TL – 135 TL = 945 TL

Vodafone Teknosa kampanyası:
Modem hediyeli Vodafone 5 GB’lık paket fiyatı: 75 TL x 24 ay = 1800 TL. 1000 TL Teknosa hediye çekini bu fiyattan çıkardığımızda ödemeniz gereken toplam miktar:

1800 TL – 1000 TL = 800 TL

İki kampanyanın farkı:
945 TL - 800 TL = 145 TL

Teknosa kampanyası 145 TL avantaj sağlıyor. Eğer yeni bir Vodafone hattı satın alarak kampanyalardan birine dahil olursanız ilk faturada 33.1 TL olmak üzere yıl içerisinde toplamda yaklaşık 55.1 TL’de vergi ödeyeceksiniz.

Kampanyalar hakkında detaylı bilgiler:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
uğraşmaya değmez bile.milleti böyle kandırıyorlar.:nono:

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Bence güzel bir kampanya. Hem dizüstü bilgisayarını hemde internetini sana neredeyse bedava sağlıyorlar. Aldığın internet ile bilgisayarın bedavaya geliyor

arslansem

arslansem

Üye
Eğer alacağın interneti kullanabileceksen iyi bi kampanya.Ama 3G yaygınlaşmadı ve o mobil modemi ne kadar ve nerede kullanabilirsin ki.Üstelik 5 gb.Bu miktar sana yeterse avantajlı.
Bana göre hiç değil mesela :)

sethaa

sethaa

Üye
Eğer alacağın interneti kullanabileceksen iyi bi kampanya.Ama 3G yaygınlaşmadı ve o mobil modemi ne kadar ve nerede kullanabilirsin ki.Üstelik 5 gb.Bu miktar sana yeterse avantajlı.
Bana göre hiç değil mesela :)

Amacım Turkcell'i kötülemek değil önce bunu söyleyeyim.. İş yerinde 2 arkadaş var.
2 arkadaş da Kocaeli / Gebze'de ikamet ediyor.

1 tanesi Türk Telekom'a olan kızgınlığından evindeki interneti kapatıp yaklaşık 20 gün önce Turkcell VINN aldı 24 ay sözleşmeli. Şimdi Turkcell'e daha çok küfrediyor.. (Ona 3G'nin henüz oturmadıgını ve çok acele ettiğini uyarmama ragmen dinlemedi beni ve gitti aldı VINN modemi)

Diğer arkadaş ise bilgisayar almayı planlıyordu. Ona bu Vodafone'un Teknosa kampanyasını önerdim. Şimdi bana her gün teşekkür ediyor.. Çünkü aylık 75 TL'ye hem laptop'u oldu, hem de interneti ve onun yalancısıyım, yaklaşık 15 gündür kullanıyor ve tek bir gün bile problem yaşamamış. Çok memnun.

Açıkcası VOdafone beni gerçekten çok şaşırttı. Dünya 3G deneyimimizi Türkiye'ye taşıyoruz diye boşuna söylemiyorlarmış. Sanırım Vodafone 3G'de bir adım önde..

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Pc den sürekli upload yapmama rağmen(tabi ki download değil) Vodafone 250 MB paketini 1 ayda bitiremedim :) 5 GB ile sürekli download yaparak bile zor biter...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı görüşleri Vodafone için gerçekten iyi! Bu da beni sevindirdi.

rangers

Üye
PEkii modemi ve çeki alıp çekin parasıylada dizüstüde aldım sonra bu modemin ücretini 1 ay ödeyip deiger aylar ödemezsek ne olur gerimi alcaklar aldıgım dizüstüyü

arslansem

arslansem

Üye
Bişey yapacakları garanti ama ne yaparlar bilmiyorum :ehe
Sonuçta sözleşme imzalatıyorlar :oke:

sarıoklar

Üye
PEkii modemi ve çeki alıp çekin parasıylada dizüstüde aldım sonra bu modemin ücretini 1 ay ödeyip deiger aylar ödemezsek ne olur gerimi alcaklar aldıgım dizüstüyü

zaten 12 aylık parayı kredi kartından çekiyorlar.kalan 12 ay fatura geliyor.

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone durdu durdu çok güzel bir kampanya yaptı bence. Böyle devam etsinler

batko

batko

Üye
olay şu mudur ben 24 ay boyunca 75 tl ödüyorum ekstra bedel vermeden , bir tane bilgisayar ana malzemesi alıyorum geri kalanla istediğimi alıyorum 1000 tl yi doldurana kadar ben netbook almayı düşünüyordum her ay 50 tl zaten net ücreti ödüyorum sanırım benim için harika bir kampanya doğru anladıysam eğer :hmmm

sarıoklar

Üye
evet aynen öyle

WastabMan

WastabMan

Üye
İyide bu 2009'un kampanyası neden konuyu "hortlatıyorsunuz" ?!?!?

Üst Alt