Tayland Başbakanı da Nokia Lumia 920 Kullanıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Tayland Başbakanı da Nokia Lumia 920 Kullanıyor!
Devlet Liderleri Windows Phone'u Tercih Etti!

Tayland'ın şu an görevde olan kadın başbakanı,devlet ofisinde çekilmiş fotoğrafını kişisel Facebook hesabı üzerinden paylaştı.

Bir çok mobil cihaza sahip olduğu görülen(özellikle Windows 8'li Hibrit Sony tableti de bunlara dahil) başbakanın Beyaz Nokia Lumia 920'si masada diğerlerinden ayrı olarak göze çarpıyor.

Artık Windows Phone'u tercih eden liderler de olduğunu görmek güzel.

Tayland başbakanının albümüne ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, yutkun ve Sensation

Samet.25

o degılde onunde 4 telefon var 2si iphone 1 l920 diğeride bold9900 hepsini bumu kullanıyodur ki ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu hatun başbakan mı şimdi:D içimde her zaman bir Tayland sempatisi olmuştur:aha: şaka bir yana bir başbakanın reklam için resim çektirecegini zannetmiyorum. Lumia920'nin yeri ayrı canııım :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de çok seviyorum ama bizim bakanlar falan iPhone'cu

Samet.25

biz zaten kazıklanmayı seviyoruz :D iphone en büyük kazığı atıyor zaten bize :D

ne alaka sizde iphone u iyice itin biyerine diye bi laf var öyle yaptınız size sadece şunu söyluyorum maxicep in smile bölümünde bile sadece apple ın simgesi var ne samsung ne nokıa ne baskası :) :) :apple:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Doğru,çok kullanılan ve iyi bir cihaz olabilir.Ancak avrupa ve amerikada apple fiyatlarına Türkiye kadar zam&vergi uygulanmıyor. :)

Bu da Türkler için negatif bir etki oluşturuyor.Yurt dışında 1400TL civarı bulunan bir cihaza Türkler 2000TL(minimum) para ödüyor.Bence bu kazık olarak tabir edilebilecek bir şey :)

Tasarımı,kalitesi çoğu kişinin beğenisini kazanmış ürünler ancak Türkiye için bir de fiyat boyutuna bakmalıyız ;) Özellikle asgari ücret ile oranlanırsa

• Beğen
Tepkiler: n000k
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
kadına bak sanki telefon dükkanı açacak, bir sürü telefonu var :D

Samet.25

Doğru,çok kullanılan ve iyi bir cihaz olabilir.Ancak avrupa ve amerikada apple fiyatlarına Türkiye kadar zam&vergi uygulanmıyor. :)

Bu da Türkler için negatif bir etki oluşturuyor.Yurt dışında 1400TL civarı bulunan bir cihaza Türkler 2000TL(minimum) para ödüyor.Bence bu kazık olarak tabir edilebilecek bir şey :)

Tasarımı,kalitesi çoğu kişinin beğenisini kazanmış ürünler ancak Türkiye için bir de fiyat boyutuna bakmalıyız ;) Özellikle asgari ücret ile oranlanırsa

o zaman fiyatı yüksek denilmesi lazım paran yoksa almıcan bu kadar basit cıhazı kötülemenin bi anlamı yokkı iphone kazık dendiğinde telefon kötüymüş gibi bi anlam cıkıyor ortaya ayrıca apple ın sucu ne burda taa baska kıtadan telefon geliyor ucuza gelmiyo heralde fiyat farkı ıllakı olacak İphone un fiyatı yüksek ama kaliteli cihaz denmesi daha mantıklı bence fıyat olayına bende katılıyorum ama cihaz kaliteli

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Türkiyede üretilmiyor yaklaşık olarak aynı yerden geliyor.Fiyat farkı da konmuyor.Best buy'da 600dolar Nokia Lumia :)

Cihazı kötülemedi ki kazık dedi fiyat olarak(bozuk demedi) :)

Dediğiniz gibi cihaz kaliteli.NL920'de kaliteli.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Adamin uygulama ihtiyaci yok normal :ehe

n000k

n000k

Üye

o zaman fiyatı yüksek denilmesi lazım paran yoksa almıcan bu kadar basit cıhazı kötülemenin bi anlamı yokkı iphone kazık dendiğinde telefon kötüymüş gibi bi anlam cıkıyor ortaya ayrıca apple ın sucu ne burda taa baska kıtadan telefon geliyor ucuza gelmiyo heralde fiyat farkı ıllakı olacak İphone un fiyatı yüksek ama kaliteli cihaz denmesi daha mantıklı bence fıyat olayına bende katılıyorum ama cihaz kaliteli
yorumumu iyi okursan anlarsın ne demek istediğimi!! ben teli kötülemedim, sadece fiyatına laf söyledim :oke: işte sen gibiler telefonu kötüledim sanıyor.. gerekli olan tüm açıklamaları @ardacumhur kardeşim söylemiş zaten sana.. onun yorumlarına %1000 katılıyorum.. bu kadar basit.. bak o benim yorumumu çok güzel anlamış!!

- - - Eklendi - - -

Adamin uygulama ihtiyaci yok normal :ehe
lafın banaysa ben WP8 de gerekli olan uygulamaları kendime buluyorum, sen merak etme :D

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920 ofisi daha güzel göstermiş :kop2:

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
apple ürünlerinin ülkemizde pahalı olmasının sadece bir suçlusu yok.yani sadece vergi veya distribütörlere kabahat bulmayın.apple Türkiye'yi A sınıfı müşteri ülke kategorisine almadıkça da bu fiyatlar düşmez

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın abicim bildiklerim sadece vergiler ve distribütörlerdi diğer etkenleri bilmiyordum :(

• Beğen
n000k

n000k

Üye
apple ürünlerinin ülkemizde pahalı olmasının sadece bir suçlusu yok.yani sadece vergi veya distribütörlere kabahat bulmayın.apple Türkiye'yi A sınıfı müşteri ülke kategorisine almadıkça da bu fiyatlar düşmez
saol abi işte bu.. benim anlatmak istediğimi sen 2 cümle ile anlattın.. ben yazacaktım ama maalesef her yorumumu başka anlıyorlar.. evet apple malı iyi , kötü asla demedim.. bende isterim bi iphone um olsun diğer telimin yanında!! evet yurtdışında benim akrabalarım iki iphone birden sahipken ben olamıyorum burda!! neden acaba?? fiyat sadece türkiye kaynaklı değil.. apple türkiye pazarını yoluncak kaz gibi görüyor bu gerçek.. :(

fk555897

fk555897

Üye
Masanın üstünde bir sürü telefon var:

gkcll

gkcll

Üye
android hariç hepsini kullanıyor
zararlı yazılım olduğunu biliyor :)

Türe

Türe

Üye
:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt