[Tavsiye] Symbian Cihaz önerisi [ BELLE ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
701 hepsinden ustun.

aliosman166

aliosman166

Üye
para sıkıntısı yoksa ve belle istiyorsan 701.. ama sen oyun uygulama diyorsun bunun için telefon alacaksan 1000 tl üstü bir android al tavsiyem sony xpria pro.. eğer internet istiyorsan n9 da çok iyi..
kiyas.la bu siteden telefonları karşılaştırabilirsin..

emreli01

emreli01

Üye
şöyle söyleyeyim. kamera 5 mp olsa yeter. daha çok makinayı elime aldığım zaman şöyle bi içimi açsın istiyorum yani şekli şemali canlı olsun :)
c7 metaliği söyledigin herşeye sahip :cool:thumbup: 701 in metaliği yok :kotu:

MücahitTokgöz

c6-01 alma önermem 603 den snra kullanamazsın yavaş gelir telefon. Hem 5 mp yeterli demişsin 701 inde tasarımını sevmiyorum demişsin en iyi seçim 603 kesnlkle pişman olmazsın. 3 tane tanıdğmda var c6-01 benimkini görünce ne kadar hızlı bu ya diyorlar tamam blki kamerası ve tasarımı güzel olabilir ama sen 2. Nesil al 603 iyi seçim ;)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
C7 metal rengi al telefonun duruşu yeter :)

majorty

Üye
c6 01 ile 603 arasına kaldıysan ve kamera flash ı senin için önemli değilse 603 ü öneririm.

famemonster16

famemonster16

Üye
Fiyat senin için önemli değilse 701 al. 5 mp kamera yeterli diyorsan be şekil istiyorsan 700 al.
Çok fotoğraf video çeken biriysen 808 PureView veya N8 al.

leqo35

leqo35

Üye
603 ;)

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler çok değerli yorumlarınız için :) 701'e baktım çok zor bulunan bi cihaz ama buldum elime alır almaz 5 kuruş etmez dedim içimden :D c6-01 de daş gibi mübarek.süper oldu ama biraz ağır sistem gidiyor gibi :S 603'e baktım ekranı süper canlı renkler sistem çok akıcı. c7'ye baktım 603 ile pek fark arasında.. c7 metal 701 ise sert plastikden. c7 tipi hoşuma gitmedi. bende 603'de karar kıldım. nasip olursa yarına birgüne alacam. Forumdaki 603 kullanan arkadaşlarında baya kafasını yoracam gibi :)

- - - Eklendi - - -

Bump: Bazı arkadaşlarım android felan al demişler. yukarda söyledim bidaha söyleyim :) Kardeşler nerdeyse çoğu cihaz elime geçti ve kullandım. s2'den gio'ya kadar hepsine el sürdük çok şükür :) ama ne olursa olsun android oturmuş bi sistem değildir. çift çekirdek dedikleri s2 bile bazen rehberi açması 5 sn sürüyor. stabillik çok az. hele hele 3-5 program oyun yüklediysen aha aldın başına belayı... o yüzden androidden kaçtım blackberry'e. Oda çok sıktı :( en gralı symbian gibi geliyor :oke:

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
603 iyi telefn ben şahsen kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum. 700 ile 701' 1.3 ghz olmasına kafayı takma. Ben karşılaştırdım hiç fark yok. Tabii ben Windows Phone bak derim :)

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

majorty

Üye
ben 603 kullanıyorum.aklına bişeyler takılırsa bana ulaşabilirsin

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
sa arkadaşlar. Yeni bi cihaz düşünüyorum. Aklımdakiler c7-00 , 603 , e6-00 , n8
Oyun uygulama için en iyi hangisi gider onu araştırıyorumda yardımlarını bekliyorum :) Aklım hep 603'e kayıyor 1 ghz işlemci 512 ram beni kendine çekiyor. Ama en iyi siz bilirsiniz çünkü kullananlar sizlersiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle Nokia 603 kullanıcıları. Hayırlı akşamlar :)

kardeşim yorumları okudum 603 tam sana göre bi telefon hiç düşünmeden al :)

• Beğen
Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
majorty ve metin kardeşlerime ve diğer bütün arkadaşlara teşekkür etmeyi borç bilirim. sizleri rahatsız edeceğim herhalde bol bol nasip olursa :)

mcalisir

Üye
bak bende hem nokia hem android var. nokia da n8 ile c601 in tüm uygulamaları aynı. ve kaldiriyor iki telefon da c601 oyunu iki saniye geç açıyor fark o. yani nokia da donanım çok . ama uygulama yok o donanımı kullanacak. isterse noki 5 gb ramli telefon çıkartsn beş gb ram isteyen kullanan uygulama olmadiktan sonra boş . maddi sorunun yoksa aynı fiyata güzel bir android al derim. uygulama cesitlilik yönünden güzel.

majorty

Üye
@mcalisir
500-600 tl ye android almaya değmez diye düşünüyorum.zaten android fazla fazla ram yiyor bir de donanım düşük olursa olmaz.

@Yigit315
rica edeeim ne demek.
Umarım yardımcı olabilirim.cihazı aldığında bilgilendirirsen sevinirim.

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
hocam birde ben ovi mağazasını merak ediyorum.sağlam kuran meali veya ezan programı gibi uygulamalar varmı acaba?

MücahitTokgöz

maxicepte uygulamalarda bayağı var sıkıntın olmasın :)

• Beğen

rapchi55

Üye
ben bide e7 ye bak derim tasarım ve kamerası gayet iyi..ama sen aklına yatanı al kardeş için rahat olsun sonra pişmanlık duyma :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt