c7 metaliği söyledigin herşeye sahipşöyle söyleyeyim. kamera 5 mp olsa yeter. daha çok makinayı elime aldığım zaman şöyle bi içimi açsın istiyorum yani şekli şemali canlı olsun![]()

C7 metal rengi al telefonun duruşu yeter![]()

701'e baktım çok zor bulunan bi cihaz ama buldum elime alır almaz 5 kuruş etmez dedim içimden
c6-01 de daş gibi mübarek.süper oldu ama biraz ağır sistem gidiyor gibi :S 603'e baktım ekranı süper canlı renkler sistem çok akıcı. c7'ye baktım 603 ile pek fark arasında.. c7 metal 701 ise sert plastikden. c7 tipi hoşuma gitmedi. bende 603'de karar kıldım. nasip olursa yarına birgüne alacam. Forumdaki 603 kullanan arkadaşlarında baya kafasını yoracam gibi 
Kardeşler nerdeyse çoğu cihaz elime geçti ve kullandım. s2'den gio'ya kadar hepsine el sürdük çok şükür
ama ne olursa olsun android oturmuş bi sistem değildir. çift çekirdek dedikleri s2 bile bazen rehberi açması 5 sn sürüyor. stabillik çok az. hele hele 3-5 program oyun yüklediysen aha aldın başına belayı... o yüzden androidden kaçtım blackberry'e. Oda çok sıktı
en gralı symbian gibi geliyor 
sa arkadaşlar. Yeni bi cihaz düşünüyorum. Aklımdakiler c7-00 , 603 , e6-00 , n8
Oyun uygulama için en iyi hangisi gider onu araştırıyorumda yardımlarını bekliyorumAklım hep 603'e kayıyor 1 ghz işlemci 512 ram beni kendine çekiyor. Ama en iyi siz bilirsiniz çünkü kullananlar sizlersiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle Nokia 603 kullanıcıları. Hayırlı akşamlar
![]()

vardı galiba.. yani olması lazım emin değilim..hocam birde ben ovi mağazasını merak ediyorum.sağlam kuran meali veya ezan programı gibi uygulamalar varmı acaba?