FlaxLy
Üye
Galaxy S ile N8 karşılaştır.fiyatları birbirine yakın.sonuçları söylememe gerek yok.
Edit:evet S2 ile karşılaştırmak saçma![]()
+1 Ben sadece karşılaştırıyorum.

Galaxy S ile N8 karşılaştır.fiyatları birbirine yakın.sonuçları söylememe gerek yok.
Edit:evet S2 ile karşılaştırmak saçma![]()

Birde 4S ' le karşılaştırmış eziyor , öttürüyor diyor . Valla çok sinirlendim hangi mantıkla karşılaştırıyorsa artık . 800 liralık telefon en çok bu kadar olabilir. 2000 liralık telefonun üstün olması doğal bir şey . En gıcık olduğum şey bu işte .
mart ayı ortasına kadar ek güncelleme gelir umarım..açıkları kapamak için..
Sen burada sadece fiyat olarak aralarında uçurum olan telefonları karşılaştırıp hepimizi geriyorsun , başka bir şey yaptığın yok . İyiki bir Iphone ' un olmuş C7 ' yi ezer diye avut kendini .

Sen burada sadece fiyat olarak aralarında uçurum olan telefonları karşılaştırıp hepimizi geriyorsun , başka bir şey yaptığın yok . İyiki bir Iphone ' un olmuş C7 ' yi ezer diye avut kendini .

Yaw değmez bir telefon için arkadaşlar. Az biraz sakin olun, bırakın herkes kendi telini kullansın. Naapacaksınız yahu tarayıcı hızını ? Paşaya kelle mi yetiştiriyoz. Web sayfası açsın, iş görsün yeter ...
+1 Ben sadece karşılaştırdım. Ayrımcılık yapmadım. Yok şu iyi telefon diye. Arkadaş gelmiş yok İYi telefon tabi geçecek vs.vs bişi diyor. Değmez telefon için. Yok iphonumla hava atıyomuşum. Sen kimsinde sana hava atacam artist. Tövbe ya.

çok ayıp tamammen kınıyorum seni![]()
Polat kardeş yorumları baştan okursan sevinirim. Zaten diğer üyeliklerin hepsi böyle kişiler yüzünden gitti.
Kimin artist olduğu belli ... Hemen adres istemeler falan sen buranın ağası mısın ? Gidip 2 milyarlık telefonla karşılaştırıyorsun sonra şu eziyor , bu eziyor . Git Ace ile karşılaştır C7 1000 basar . Bu arada al sana adres Antalya/Muratpaşa/Meltem . Dört gözle bekliyorum .
Ben size burda katkıda bulunuyum. Senin yaptığın şeye bak. Kendini artist mi sanıyorsun? Benim amacım burada c7'yi kötülemek değil. Ve iphone'u pahalı diye veya s2'yi öne çıkartmak değil. Burda bana böyle kızmaya hakkkın yok dostum. Eğer güveniyorsan adresi verirsin. Buluşuruz. Hesaplaşırız. Sen gibileri çok gördük burda hey yavrum hey....![]()