tarayıcı kötü diyenler içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Birde 4S ' le karşılaştırmış eziyor , öttürüyor diyor . Valla çok sinirlendim hangi mantıkla karşılaştırıyorsa artık . 800 liralık telefon en çok bu kadar olabilir. 2000 liralık telefonun üstün olması doğal bir şey . En gıcık olduğum şey bu işte .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar biz burda tarayıcımı karsılastırıyoruz şimdi birinde flash player 10.1 var birinde flash lite4 biraz haksızlık ediyoruz nokia ya ulan nokia ver bi service pack1 koy içine fkash player sende ezilme bizde yeter daaa

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamıyorum arkadaşlar hem nokia kullanıyorsunuz hemde beğenmiyorsunuz. Ben kendim denedim iphone 5para etmez. Beğenmesem satar beğendiğimi alırım nokia harici çok telefon tecrübem oldu ama nokiadan şaşmam. Diğer kullanmayı bilmeyipTE SIRF IPHONE ALAN KERIZLEREDE AYAR OKUYORUM. Iphone var ama internet kullanmıyorlar sadece ferdi tayfur dinliyorlar. Onlara tek lafım 10tl lik mp3 bakar bile çok

Türe

Türe

Üye
Birde 4S ' le karşılaştırmış eziyor , öttürüyor diyor . Valla çok sinirlendim hangi mantıkla karşılaştırıyorsa artık . 800 liralık telefon en çok bu kadar olabilir. 2000 liralık telefonun üstün olması doğal bir şey . En gıcık olduğum şey bu işte .

+1 ace'yle karşılaştırılmalı sanki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mart ayı ortasına kadar ek güncelleme gelir umarım..açıkları kapamak için..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bana laf atmayın burada. Ben burda nokia-Apple-samsung ayrımcılığı yapmıyorum. Tarayıcı karşılaştırması yapıyorum. :zzz:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sen burada sadece fiyat olarak aralarında uçurum olan telefonları karşılaştırıp hepimizi geriyorsun , başka bir şey yaptığın yok . İyiki bir Iphone ' un olmuş C7 ' yi ezer diye avut kendini .

Türe

Türe

Üye
Sen burada sadece fiyat olarak aralarında uçurum olan telefonları karşılaştırıp hepimizi geriyorsun , başka bir şey yaptığın yok . İyiki bir Iphone ' un olmuş C7 ' yi ezer diye avut kendini .

Tamam emre sakin abi :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Usta sen benim abimsin benim senin abin olmam için kırk fırın ekmek yemem lazım .

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Ben size burda katkıda bulunuyum. Senin yaptığın şeye bak. Kendini artist mi sanıyorsun? Benim amacım burada c7'yi kötülemek değil. Ve iphone'u pahalı diye veya s2'yi öne çıkartmak değil. Burda bana böyle kızmaya hakkkın yok dostum. Eğer güveniyorsan adresi verirsin. Buluşuruz. Hesaplaşırız. Sen gibileri çok gördük burda hey yavrum hey.... :zzz:

serinaga

serinaga

Üye
Yaw değmez bir telefon için arkadaşlar. Az biraz sakin olun, bırakın herkes kendi telini kullansın. Naapacaksınız yahu tarayıcı hızını ? Paşaya kelle mi yetiştiriyoz. Web sayfası açsın, iş görsün yeter ...

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Yaw değmez bir telefon için arkadaşlar. Az biraz sakin olun, bırakın herkes kendi telini kullansın. Naapacaksınız yahu tarayıcı hızını ? Paşaya kelle mi yetiştiriyoz. Web sayfası açsın, iş görsün yeter ...

+1 Ben sadece karşılaştırdım. Ayrımcılık yapmadım. Yok şu iyi telefon diye. Arkadaş gelmiş yok İYi telefon tabi geçecek vs.vs bişi diyor. Değmez telefon için. Yok iphonumla hava atıyomuşum. Sen kimsinde sana hava atacam artist. Tövbe ya.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi

+1 Ben sadece karşılaştırdım. Ayrımcılık yapmadım. Yok şu iyi telefon diye. Arkadaş gelmiş yok İYi telefon tabi geçecek vs.vs bişi diyor. Değmez telefon için. Yok iphonumla hava atıyomuşum. Sen kimsinde sana hava atacam artist. Tövbe ya.

çok ayıp tamammen kınıyorum seni :(

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi

Polat kardeş yorumları baştan okursan sevinirim. Zaten diğer üyeliklerin hepsi böyle kişiler yüzünden gitti.

ne olursa olsun üslup bozma efelik efendilikten gelir ben böyle bilirim. adres ver geleyim falan yakışmıyor insanlar ekmeği ve namusu için kavga ederler. yanlışım varsa düzelt. benim baştan sona okumam önemli değil

atakan25

atakan25

Üye
bilgisayar mı kullanıyonuz sandınız .d

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beyler kavgaya gerek yok.Arkadaş sadece karşılaştırma yapmış.Eziyor demiş ama espri amaçlı kullanmış o sözcüğü.Yani hava atmak veya övünmek gibi bif amacı yok sanırım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Ben size burda katkıda bulunuyum. Senin yaptığın şeye bak. Kendini artist mi sanıyorsun? Benim amacım burada c7'yi kötülemek değil. Ve iphone'u pahalı diye veya s2'yi öne çıkartmak değil. Burda bana böyle kızmaya hakkkın yok dostum. Eğer güveniyorsan adresi verirsin. Buluşuruz. Hesaplaşırız. Sen gibileri çok gördük burda hey yavrum hey.... :zzz:
Kimin artist olduğu belli ... Hemen adres istemeler falan sen buranın ağası mısın ? Gidip 2 milyarlık telefonla karşılaştırıyorsun sonra şu eziyor , bu eziyor . Git Ace ile karşılaştır C7 1000 basar . Bu arada al sana adres Antalya/Muratpaşa/Meltem . Dört gözle bekliyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt