Tapatalk Official Windows Phone 8 Uygulaması - Ön İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalk Official Windows Phone 8 Uygulaması - Ön İnceleme
An itibariyle WPCentral'dan çıktı arkadaşlar :D

Bir cok forum takipcisinin merakla bekledigi resmi tapatalk uygulaması wpcentral tarafından incelendi.

Uygulama Haziran ayının 3.haftasında magazadaki yerini alacak. Ücreti henüz belli olmayan uygulamanın aynı zamanda bir de ücretsiz versiyonu bulunacak. Tabi ilk olarak ucretsiz versiyonu indirmeye acilacak ilerleyen gunlerde ucretli pro versiyon da yayinlanicak. Kolay resim paylaşım özelligi de bulunacak uygulama şu anda kapalı beta sürümde.
[video=youtube_share;j_igvqFvR7o]http://youtu.be/j_igvqFvR7o[/video]

• Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit, bulutsuzgece ve n000k

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya ben bilgisayardan konu monu acamiyorum. Nerede benim lumia'm:zzz:

Bu arada pek de fiber gerektirecek bir konu acmamişsin:kop:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw ve bulutsuzgece
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bilgisayardan konu monu acamiyorum. Nerede benim lumia'm:zzz:

Bu arada pek de fiber gerektirecek bir konu acmamişsin:kop:
Hahah :D aynen seninkinin yanında basit kaçtı biraz :P: birleştiririm şimdi seninkini de.

- - - Eklendi - - -

Sen halletmişsin bile :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgi için teşekkürler

n000k

n000k

Üye
valla yalan değil sabırsızlıkla bekliyorum bu uygulamayı.. board express 1 yıldan fazladır güncelleme almadığı için kendi kendine uyarı veriyor.. yapımcıya soyleyin güncellesin gibi bişey :D hadi bakalım 3. haftaya girmedikmi daha ayın, bekliyorum :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık kardeşim, Ali Kemal'in fiberi sallanmaya başladı :haha:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi hayırlısı :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Beklenen bir uygulama forumları takip etmek çok daha hoş hale geliyor ;)

theruhix

Üye
tapatalk ne işe yarıyor?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu programla normal ie kullanmak arasında ne fark var ki bu kadar çok isteyeni var?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu programla normal ie kullanmak arasında ne fark var ki bu kadar çok isteyeni var?

daha az veri kullanarak çook daha hızlı gezinme,daha kolay resim paylaşımı ve siteden gelen bildirimleri canlı olarak göstermesi. Ayrıca tarayıcıya göre %50'den fazla şarj tasarruflu çalışması.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye

daha az veri kullanarak çook daha hızlı gezinme,daha kolay resim paylaşımı ve siteden gelen bildirimleri canlı olarak göstermesi. Ayrıca tarayıcıya göre %50'den fazla şarj tasarruflu çalışması.

Oooh çok iyiymiş :eller:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

gerçektende iyiymiş abi o zaman listeye bunuda ekleyeyim :)

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
maxicep uygulaması olsaydı keşke :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye

işte bu :oke: :tşk:

Üst Alt