Duyuru Forum iOS ve Android Uygulaması Detayları ve Yorumlar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Forum iOS ve Android Uygulaması Detayları ve Yorumlar
Forumu sürekli akıllı telefonlarıyla takip eden ve uygulama kullanmayı seven arkadaşlar için "sonunda" diyebilecekleri bir yeniliği duyurmaktan mutluluk duyarım.

Forumumuzu daha hızlı, rahat, konforlu, reklamsız bir şekilde telefonlarınız veya tabletleriniz üzerinden uygulama ile takip etmek, abone olduğunuz, cevapladığınız veya takip ettiğiniz konularla/mesajlarla veya özel mesajlaşmalarınızla ilgili anlık bildirim almak için, forumumuzun App Store ve Play Market üzerinden uygulamalarını indirebilirsiniz.

Akıllı telefonlarda forum ve ana sayfa yazılımlarımız ayrı olacak. Şimdilik forum tarafını duyurduğumuz yazılımlarımızda bu konuda en tecrübeli mecra olan "Tapatalk" firmasından destek aldık. Tapatalk, maxicep için özel android ve ios uygulamalarını uygulama marketlere entegre etti.

Şu ana kadar en kararlı forum uygulaması olarak Tapatalk karşımıza çıkıyor ancak yine de sorunlar olabilir. Bu konuda önerileri biz toplayıp Tapatalk' a ileteceğiz, yapabilecekleri düzeltme ve yenilikleri mümkün olduğunca yapacaklarına eminim. Zaman içerisinde uygulama daha kullanışlı özelliklere de doğal olarak kavuşacaktır. Burada yapılacak öneriler ve istekler anlık olarak cevap bulmayabilir çünkü uygulama Tapatalk altyapısı üzerinden güncellenerek ilerleyecek.

Uygulamamızı indirmek için aşağıdaki ilgili bağlantıya tıklayabilirsiniz. Uygulama marketlerde, uygulama altına mutlaka kendi yorumunuzu yazıp puanınızı vererek değerlendirmenizi rica ederiz.

Not: Tapatalk destekli sitemizin Windows Phone uygulaması yoktur ve planlarında maalesef yok.

Uygulama ile ilgili görüş ve öneriler ise bu konuya yazılabilir.

Bilinen Sorunlar
  • iOS tarafında uygulamanın, ikinci kez açıldığında ansızın kapanmasıyla ilgili raporlar yapıldı, yakın zamanda güncelleme gelecek.
  • Android tarafında da Bildirimler menüsü henüz yok ancak bildirimler geliyor, en kısa zamanda bildirimler menüsü detaylı hale gelecektir.
Sorunların düzelmesiyle ilgili duyurularımızı takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Cezzbedici3, veliahht01 ve 5 diğerleri

hikmet366

hikmet366

Üye
şöyle bir sorunum var böyle gözüküyor düzeldimi onuda bilmiyorum bildirim almadım suanlik

Evet düzelmiş

Son düzenleme:
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ozan Hocam Tapatalk'u Andıran Değil de Kendine Özgü Arayüzü Ve Tasarımı Olsa Süper Olur

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
phasan

phasan

Üye
suan guzel yenı kurdum tapatalk sıldım bıldırım olayı varmı bıldıyorum umarım vardır

phasan

phasan

Üye
Ozan Hocam Tapatalk'u Andıran Değil de Kendine Özgü Arayüzü Ve Tasarımı Olsa Süper Olur
Siteye özel tasarım ve bildirimle ilgili yeni özellikler zamanla gelecektir sabredelim
Bildirim geliyor 2 yada daha fazla ama bildirim bakabilecek bir yer olmadıgı için uygulamada bakamıyorum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tapatalk daki tüm özellikler mevcut, iOS uygulaması gördüğüm kadarıyla daha kapsamlı şu an için ama zamanla Android de iOS da tam anlamıyla gelişecektir. Önemli olan bildirimlerin anlık geliyor olması ve forumları, konuları, mesajları oldukça kaliteli şekilde takip edebilmeniz.

Sıfırdan bir forum yazılımı da yazılsa, Tapatalk dan çok da farklı olmaz. Uygulama renklerini ve menülerine kadar biz belirliyoruz, şu an için uygulama renginin de tapatalk a benzer olması aslında tesadüf ancak Tapatalk tan tamamen güzel, sadece sitemiz için özel.

Gördüğüm kadarıyla "GÖZAT" sekmesinin Forum kategorileri olduğunu bazı arkadaşlar anlamamış, play store da yapılan yoruma da bakılırsak. O yüzden sekmenin adını "Forumlar" olarak düzenledim bir süre sonra değişecektir.

• Beğen
Tepkiler: firostr
phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar tapatalk daki tüm özellikler mevcut, iOS uygulaması gördüğüm kadarıyla daha kapsamlı şu an için ama zamanla Android de iOS da tam anlamıyla gelişecektir. Önemli olan bildirimlerin anlık geliyor olması ve forumları, konuları, mesajları oldukça kaliteli şekilde takip edebilmeniz.

Sıfırdan bir forum yazılımı da yazılsa, Tapatalk dan çok da farklı olmaz. Uygulama renklerini ve menülerine kadar biz belirliyoruz, şu an için uygulama renginin de tapatalk a benzer olması aslında tesadüf ancak Tapatalk tan tamamen güzel, sadece sitemiz için özel.

Gördüğüm kadarıyla "GÖZAT" sekmesinin Forum kategorileri olduğunu bazı arkadaşlar anlamamış, play store da yapılan yoruma da bakılırsak. O yüzden sekmenin adını "Forumlar" olarak düzenledim bir süre sonra değişecektir.
Ozan ben mi goremedim yoksa bu özellik yok mu bildirim geldiginde birden fazla 2 bildirim diyor ve hangi bildirimler olduguna tıkladığımda da görünmüyor

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ozan ben mi goremedim yoksa bu özellik yok mu bildirim geldiginde birden fazla 2 bildirim diyor ve hangi bildirimler olduguna tıkladığımda da görünmüyor
Android tarafında gördüğüm kadarıyla bildirimler kapsamlı değil. Henüz bir menüsü bile yok. Bu konuda en kısa zamanda geliştirmeler yapılacak.

phasan

phasan

Üye
Android tarafında gördüğüm kadarıyla bildirimler kapsamlı değil. Henüz bir menüsü bile yok. Bu konuda en kısa zamanda geliştirmeler yapılacak.
Cok eksik oldugu için kaldırıp tekrar Tapatalk gectim gelişirse güzel olur bildirim özelliği kapsamlı olmalı

hikmet366

hikmet366

Üye
Bildirime tıkladığımda neyden hangi konudan geldiğini anlayamıyorum 1 fazla bildirim olduğunda eğer 4 bildirim geldiyse üstüne tıkladığımda okunmamislar bölümü geliyor.

phasan

phasan

Üye
Bildirime tıkladığımda neyden hangi konudan geldiğini anlayamıyorum 1 fazla bildirim olduğunda eğer 4 bildirim geldiyse üstüne tıkladığımda okunmamislar bölümü geliyor.
Aynı sorun bende de var onun için Tapatalk devam ediyorum

cihanata_1

cihanata_1

Üye
aynen, mesajlardan Anladığım kadarıyla renkler vb. düzenlenlebiliyormuş tapatalkın ana uygulamasından farklı olacak şekilde ayarlansa daha güzel duracaktır ve uygulamasa android 4.0 altı cihazlarla uyumsuz bunun bir çözümü varmı? @Ozan

• Beğen
Tepkiler: phasan
hikmet366

hikmet366

Üye
  • Beğen
phasan

phasan

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
Tapatalk daha gelişmiş onun gibi olması için kırk fırın ekmek yemesi gibi birsey
Kendi yazdığım mesaja bile bildirim atıyor:)

SM-G920F ile uygulamasından gönderildi.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Şu Anlık Tarayıcıdan Devam :)

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Android de bildirimler sekmesi cok yakinda devreye alinacak arkadaslar onun disinda tapatalka gore bir farki yok. iOS tarafinda ise uygulama cok keyifli durumda.

Android tarafinda bildirimler ozelligi gelir gelmez duyuracagiz. Bu konuda gerekli hizlandirmalari rica ediyoruz Tapatalk ekibine.

iOS cephesinde ise bazi zamanlarda aniden kapanma durumu var raporlandi ve bu hafta cozulecek.

İyi forumlar

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Önceden Reklam Çıkmazdı, İnternet Çok Yemezdi. Şimdi Reklam Çıkıyor ve İnternetimi Çok Yiyor

İnternet kullanimda bir artış yok, reklam konusunda ise 2 tane sabit reklam var.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: . . . EmreG . . . ve phasan

Üst Alt