Henüz değil ama planlarda var.Peki forumdaki hareketli gifler uygulamalara gelicek mi ? Forumu forum yapan onlar diye dusunuyorum..
GT-I9190 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Uygulamaya, ABONE OLUNANLAR ve ZAMAN ÇİZELGESİ eklenirse tapatalk'a alternatif olarak kullanılabilir. Şuan ki vaziyetiyle tapatalk daha avantajlı.
Yazdıktan sonra fark ettim, maxicep uygulamasından yazanların yazısı neden böyle gözüküyor?(editleyip bu yazıyı yazdıktan sonra kendi mesajımın görünümü düzeldi.)
SM-G935F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Devamında dün app store kontrole gönderildi muhtemelen birkaç gün içerisinde onaylanmış olur en geç pazartesi diye düşünüyorum hafta sonu bakmayabilirler. Sorun geçici olarak Tapatalk kaynaklı olabilir, böyle bir silinme problemi yok.Tapatalk son 2 saattir maxicep'i sistemden silmiş sanırım. Eski konuların bildirimlerine tıkladığım " Maalesef erişim izniniz yok" diyor.
Maalesef biz de android cephesinde gereken düzenleme baskılarını yapıyoruz ekibe, yakın zamanda ekleneceğini söylemişlerdi ve beklemedeyiz.Bildirim sistemi geldiğini an Tapatalk ı bırakacam ama yok yani bana gelen bildirimlerin tekrar ona ulaşmak istediğimde ulaşamıyorum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi MaxiCep'i arattırıp bir daha ekledim düzeldi.Sorun geçici olarak Tapatalk kaynaklı olabilir, böyle bir silinme problemi yok.
Maalesef biz de android cephesinde gereken düzenleme baskılarını yapıyoruz ekibe, yakın zamanda ekleneceğini söylemişlerdi ve beklemedeyiz.
Nerde böyle bir yönlendirme yapıyor tapatalk ile mi ?Selamın aleyküm bi sıkıntıyı sorayım burdan dedim, konu açmadan,mobilde tarayıcıdan siteyi uygulamaya aktardığı zaman(yönlendirme yaptığı zaman)uygulama içinde o konuya değil forum sayfasına atıyor, bunun sebebi nedir bi el atsanız ?
SM-N910C ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
YokNerde böyle bir yönlendirme yapıyor tapatalk ile mi ?
Tam anlamadım google dan bir konuya tıklayınca mı tapatalk da uygulamaya atıyor yoksa tapatalk uygulama içinde bir konuya tıkladıgınızda konuya girmesi lazım ana sayfaya atmasının mümkünatı yokYok
Hayır,maxicep uygulamada konuya değil direk ana foruma atıyor.
Şimdi google dan arama yaptım diyelim,ve herhangi bir konu benim ilgilendiğim konu ve bu konuyu tarayıcıdan buldum ve tıkladığımda uygulamadan açtığı için direk konuyu açmadı gerekirken uygulamanın ana sayfasına yönlendiriyor,konuya giriş yapamıyorum tarayıcıdan girmek istediğimde.(Gene anlatamadım gibi.)Tam anlamadım google dan bir konuya tıklayınca mı tapatalk da uygulamaya atıyor yoksa tapatalk uygulama içinde bir konuya tıkladıgınızda konuya girmesi lazım ana sayfaya atmasının mümkünatı yok

Evet ama site tarafında teknik olarak maxicep forum linklerini şu uygulamadan aç gibi bir talimat ve kodlama yok, bu şekilde otomatik açılmaması gerekiyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurar mısınız ?Şimdi google dan arama yaptım diyelim,ve herhangi bir konu benim ilgilendiğim konu ve bu konuyu tarayıcıdan buldum ve tıkladığımda uygulamadan açtığı için direk konuyu açmadı gerekirken uygulamanın ana sayfasına yönlendiriyor,konuya giriş yapamıyorum tarayıcıdan girmek istediğimde.(Gene anlatamadım gibi.)![]()