Duyuru Forum iOS ve Android Uygulaması Detayları ve Yorumlar

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Peki forumdaki hareketli gifler uygulamalara gelicek mi ? Forumu forum yapan onlar diye dusunuyorum..

GT-I9190 ile uygulamasından gönderildi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Uygulamaya, ABONE OLUNANLAR ve ZAMAN ÇİZELGESİ eklenirse tapatalk'a alternatif olarak kullanılabilir. Şuan ki vaziyetiyle tapatalk daha avantajlı.

Yazdıktan sonra fark ettim, maxicep uygulamasından yazanların yazısı neden böyle gözüküyor?(editleyip bu yazıyı yazdıktan sonra kendi mesajımın görünümü düzeldi.)

SM-G935F ile uygulamasından gönderildi.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Peki forumdaki hareketli gifler uygulamalara gelicek mi ? Forumu forum yapan onlar diye dusunuyorum..

Henüz değil ama planlarda var.

Uygulamaya, ABONE OLUNANLAR ve ZAMAN ÇİZELGESİ eklenirse tapatalk'a alternatif olarak kullanılabilir. Şuan ki vaziyetiyle tapatalk daha avantajlı.

Yazdıktan sonra fark ettim, maxicep uygulamasından yazanların yazısı neden böyle gözüküyor?(editleyip bu yazıyı yazdıktan sonra kendi mesajımın görünümü düzeldi.)

SM-G935F ile uygulamasından gönderildi.

Hangi cihazdan yollandığı imzasını kastediyorsanız evet bizim uygulamadan gönderilen mesajlarda öyle bir imza oluyor.

0343434

0343434

Üye
Yalnız iOS için güncelleme verildi dediniz ama 2 haftadır güncellemenin gelmesini bekliyoruz.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

AHMED...

AHMED...

Üye
Emeğinize sağlık eksiklerini kısa sürede gidereginizden eminim hayırlı olsun [emoji4]

Casper_VIA_V6X ile uygulamasından gönderildi.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Guncellemeler ne zaman gelir acaba tesekkurler :)

phasan

phasan

Üye
Güncellemeler nezaman gelir

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
iOS da Çökme ile ilgili sorunlar giderildi ancak birtakım geliştirmeler daha yapıldı o yüzden 2 hafta tamirat sürdü açıkcası :) Devamında dün app store kontrole gönderildi muhtemelen birkaç gün içerisinde onaylanmış olur en geç pazartesi diye düşünüyorum hafta sonu bakmayabilirler.

Android cephesinde ise, 2 hafta sonra uygulamanın yeni sürümü paylaşılacak. Bu sürümde aşağıdaki yenilikler var ancak ilk etapta Beta olarak çıkacağı için ufak tefek aksaklıklar olabilecektir, Mayıs ayı sonunda Android tarafını da tamamen oturtmuş oluruz. En önemli geliştirme, Bildirimler bölümünün gelecek olması ve bildirimlere direkt yönlenilebilmesi.

-Kodlarda ciddi anlamda optimizasyon ve değişiklik
-Düzenlenmiş yeni ana giriş ekranı (Bildirimlere ve pm lere daha hızlı erişim)
-Resim upload ve download deneyiminde geliştirmeler
-Diğer çökme sorunları ve bug giderimleri

• Beğen
Tepkiler: exp_l0it, 0343434 ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tapatalk son 2 saattir maxicep'i sistemden silmiş sanırım. Eski konuların bildirimlerine tıkladığım " Maalesef erişim izniniz yok" diyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
Bildirim sistemi geldiğini an Tapatalk ı bırakacam ama yok yani bana gelen bildirimlerin tekrar ona ulaşmak istediğimde ulaşamıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tapatalk son 2 saattir maxicep'i sistemden silmiş sanırım. Eski konuların bildirimlerine tıkladığım " Maalesef erişim izniniz yok" diyor.
Sorun geçici olarak Tapatalk kaynaklı olabilir, böyle bir silinme problemi yok.

Bildirim sistemi geldiğini an Tapatalk ı bırakacam ama yok yani bana gelen bildirimlerin tekrar ona ulaşmak istediğimde ulaşamıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef biz de android cephesinde gereken düzenleme baskılarını yapıyoruz ekibe, yakın zamanda ekleneceğini söylemişlerdi ve beklemedeyiz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sorun geçici olarak Tapatalk kaynaklı olabilir, böyle bir silinme problemi yok.

Maalesef biz de android cephesinde gereken düzenleme baskılarını yapıyoruz ekibe, yakın zamanda ekleneceğini söylemişlerdi ve beklemedeyiz.
Şimdi MaxiCep'i arattırıp bir daha ekledim düzeldi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Tapatalk olarak wp surumu çıkarmayacaklar orasını anladım, ancak yanlış hatırlamıyorsam bir evrensel uygulamadan bahsediliyordu öyle bir ihtimal var mı?

Sent from mTalk using lumia950

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu an sadece ios ve android platformunda ilerleyecekleri kesin.

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Selamın aleyküm bi sıkıntıyı sorayım burdan dedim, konu açmadan,mobilde tarayıcıdan siteyi uygulamaya aktardığı zaman(yönlendirme yaptığı zaman)uygulama içinde o konuya değil forum sayfasına atıyor, bunun sebebi nedir bi el atsanız ?

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Selamın aleyküm bi sıkıntıyı sorayım burdan dedim, konu açmadan,mobilde tarayıcıdan siteyi uygulamaya aktardığı zaman(yönlendirme yaptığı zaman)uygulama içinde o konuya değil forum sayfasına atıyor, bunun sebebi nedir bi el atsanız ?

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.
Nerde böyle bir yönlendirme yapıyor tapatalk ile mi ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yok
Hayır,maxicep uygulamada konuya değil direk ana foruma atıyor.
Tam anlamadım google dan bir konuya tıklayınca mı tapatalk da uygulamaya atıyor yoksa tapatalk uygulama içinde bir konuya tıkladıgınızda konuya girmesi lazım ana sayfaya atmasının mümkünatı yok

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Tam anlamadım google dan bir konuya tıklayınca mı tapatalk da uygulamaya atıyor yoksa tapatalk uygulama içinde bir konuya tıkladıgınızda konuya girmesi lazım ana sayfaya atmasının mümkünatı yok
Şimdi google dan arama yaptım diyelim,ve herhangi bir konu benim ilgilendiğim konu ve bu konuyu tarayıcıdan buldum ve tıkladığımda uygulamadan açtığı için direk konuyu açmadı gerekirken uygulamanın ana sayfasına yönlendiriyor,konuya giriş yapamıyorum tarayıcıdan girmek istediğimde.(Gene anlatamadım gibi.):agla2::agla2:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şimdi google dan arama yaptım diyelim,ve herhangi bir konu benim ilgilendiğim konu ve bu konuyu tarayıcıdan buldum ve tıkladığımda uygulamadan açtığı için direk konuyu açmadı gerekirken uygulamanın ana sayfasına yönlendiriyor,konuya giriş yapamıyorum tarayıcıdan girmek istediğimde.(Gene anlatamadım gibi.):agla2::agla2:
Evet ama site tarafında teknik olarak maxicep forum linklerini şu uygulamadan aç gibi bir talimat ve kodlama yok, bu şekilde otomatik açılmaması gerekiyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurar mısınız ?

Üst Alt