T20 İşlemci Hızı 748.8mhz Oldu Doğru mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
telefon yanar diye bişey yok. Fazla ısınınca reset atıyor zaten bütün telefonlar

Androidist

Üye
Overclock sadece uygulama ile stabil çalışmaz. Kernelde de birkaç değişiklik yapmak gerekir ki bu her cihazda, her yazilimda farklılık gösteren değişikliklerdir. Mesela wildfire s stock romla kullandigim oc kernel cyanogende çalışmadı. Max. 806mhz stabil kullanıyorum.

xxxmahmutxxx

Üye
ben daha once cyanogen modda 1500 e kadar stabil cikmistim problem yok:D

arkadaşım şu cyanogen mod nedir ya rom mu yoksa bir programmı romsa bana nasıl yapıldığını anlatırmısın programsa link vere bilirmisin çok makbule geçer :D şimdiden tşk

legolas29

legolas29

Üye
Kardesim ben o programı indirdim telefona en sonda ibre 600mhz de zatenn nasl kullancgm

che2895

Üye
Yha bende Cygonenmod İcs yüklü bir programda içinde yüklüydü adı No-frills CPU Control vardı girdim programa üst barı 748 MHz alt barı 691 MHz yapıp performanceyi seçim.Telefon reset felan atmadı.Sıcaklığıda normal sıaklığı.Cihazım t20 bi sorun olurmu?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yha bende Cygonenmod İcs yüklü bir programda içinde yüklüydü adı No-frills CPU Control vardı girdim programa üst barı 748 MHz alt barı 691 MHz yapıp performanceyi seçim.Telefon reset felan atmadı.Sıcaklığıda normal sıaklığı.Cihazım t20 bi sorun olurmu?

1-2 gün kullan eğer çok ısınma yapmıyosa, rest atmıyosa kullan arkadaşım. Bende başta senin gibi çok tedirgindim şuan 768mhz de kullanıyorum altlı üstlü.

che2895

Üye

1-2 gün kullan eğer çok ısınma yapmıyosa, rest atmıyosa kullan arkadaşım. Bende başta senin gibi çok tedirgindim şuan 768mhz de kullanıyorum altlı üstlü.
Çok teşekkür ederim bir ısınma felan olmadı.Resette atmadı ama işte insan tedirgin oluyor.

che2895

Üye
Bir şey daha sorabilirmiyim? Telefonu orjinal roma geri döndürebiliyomuyuz ? Yapılıyorsa nasıl yapmalıyım ?

1erdogan1905

Üye
600 mhz 748.8 mhz nsl yapcagz anlatir anlatr misniz?

serhatulker1

Üye
Olaya Noktayı Koymak Isterım Arkadaslar 748 mhz de ultra lityum 2.4 amper ozel batarya ıle teli tasınabılır ortak erısım noktasınıda aktıf ederek moden nıyetıne kullanıyorum T20 ci arkadaslarım bılır tasınabılırı yarım saat ac mhz fark etmez tel baslar ısınmaya tabı ınternet kullanıyorsanız neyse gelelım mevzuya ınternette takıldı tel camın kenarındaydı artı şarjda bıde atlamayalım o detayıda neyse bı ara bı bakayım arayan varmı dıye dedım tel elime almamla bırakmam bır oldu felaket bır sıcaklık dedım madem bu kadar ısındı bunun gıderı nedır dıye merak ettım win 8i downloada bıraktım uyudum sabaha kadar anca iner dedim 4 gb felan 2 gile iniyor tabi bide avea :D herneyse inmedi tabi yarıda kestım sabah ama tel ne patladı ne sorun cıkardı ne bataya şişti hiçbirsey olmuyor ha sistem cynogenken res atıyor dogru ama cept sonicde cehennem gıbı mubarek :D korkulacak bısey yok telefon ısınmaktan yanmaz veya patlamaz ha cokmu ıyı degıl tabı ama problem yasamıyorum ama aliexpres com a gırın kendınıze amperi yuksek batarya alın helekı butun gun gps ve veri akısı etkın ve telle cok konusuyorsanız 3 gun max 2 mın kullanıyorum cok memnunum fıyatıda 10 dolar 20 tl kargo ucretsız dırek cınden adresınıze geliyor

adrenal-ln

Üye
Olaya Noktayı Koymak Isterım Arkadaslar 748 mhz de ultra lityum 2.4 amper ozel batarya ıle teli tasınabılır ortak erısım noktasınıda aktıf ederek moden nıyetıne kullanıyorum T20 ci arkadaslarım bılır tasınabılırı yarım saat ac mhz fark etmez tel baslar ısınmaya tabı ınternet kullanıyorsanız neyse gelelım mevzuya ınternette takıldı tel camın kenarındaydı artı şarjda bıde atlamayalım o detayıda neyse bı ara bı bakayım arayan varmı dıye dedım tel elime almamla bırakmam bır oldu felaket bır sıcaklık dedım madem bu kadar ısındı bunun gıderı nedır dıye merak ettım win 8i downloada bıraktım uyudum sabaha kadar anca iner dedim 4 gb felan 2 gile iniyor tabi bide avea :D herneyse inmedi tabi yarıda kestım sabah ama tel ne patladı ne sorun cıkardı ne bataya şişti hiçbirsey olmuyor ha sistem cynogenken res atıyor dogru ama cept sonicde cehennem gıbı mubarek :D korkulacak bısey yok telefon ısınmaktan yanmaz veya patlamaz ha cokmu ıyı degıl tabı ama problem yasamıyorum ama aliexpres com a gırın kendınıze amperi yuksek batarya alın helekı butun gun gps ve veri akısı etkın ve telle cok konusuyorsanız 3 gun max 2 mın kullanıyorum cok memnunum fıyatıda 10 dolar 20 tl kargo ucretsız dırek cınden adresınıze geliyor

Kardeş link verebilir misin T20 yüksek amperli batarya için? Verdiğin siteden baktım çok çeşitli sonuçlar çıktı. T20 de şu an biz kaç amperlik batarya kullanıyoruz ve kaç amperlik batarya satın alırsak kullanım süresini uzatırız acaba.

- - - Eklendi - - -

Mesela ben batteryupgrade com/shopBrowser.php?assortmentProductId=41825222&shopGroupId=25672692#/assortmentProductId/41825222/shopGroupId/25672692 böyle bir batarya buldum. Standart T20 batarya üzerinde 1400 MAH yazıyor. Bu batarya 3000 MAH. Alsak mı ki bunu acaba.

bnm147

Üye
Kardeslerm bna yardım edin bn T20 kullanıyorum ama Nerden bakıcam mhz sine ????

Üst Alt