ben daha once cyanogen modda 1500 e kadar stabil cikmistim problem yok![]()
şimdiden tşkYha bende Cygonenmod İcs yüklü bir programda içinde yüklüydü adı No-frills CPU Control vardı girdim programa üst barı 748 MHz alt barı 691 MHz yapıp performanceyi seçim.Telefon reset felan atmadı.Sıcaklığıda normal sıaklığı.Cihazım t20 bi sorun olurmu?
Çok teşekkür ederim bir ısınma felan olmadı.Resette atmadı ama işte insan tedirgin oluyor.
1-2 gün kullan eğer çok ısınma yapmıyosa, rest atmıyosa kullan arkadaşım. Bende başta senin gibi çok tedirgindim şuan 768mhz de kullanıyorum altlı üstlü.
Cevap vereek biri yokmu yhaBir şey daha sorabilirmiyim? Telefonu orjinal roma geri döndürebiliyomuyuz ? Yapılıyorsa nasıl yapmalıyım ?

herneyse inmedi tabi yarıda kestım sabah ama tel ne patladı ne sorun cıkardı ne bataya şişti hiçbirsey olmuyor ha sistem cynogenken res atıyor dogru ama cept sonicde cehennem gıbı mubarek
korkulacak bısey yok telefon ısınmaktan yanmaz veya patlamaz ha cokmu ıyı degıl tabı ama problem yasamıyorum ama aliexpres com a gırın kendınıze amperi yuksek batarya alın helekı butun gun gps ve veri akısı etkın ve telle cok konusuyorsanız 3 gun max 2 mın kullanıyorum cok memnunum fıyatıda 10 dolar 20 tl kargo ucretsız dırek cınden adresınıze geliyorOlaya Noktayı Koymak Isterım Arkadaslar 748 mhz de ultra lityum 2.4 amper ozel batarya ıle teli tasınabılır ortak erısım noktasınıda aktıf ederek moden nıyetıne kullanıyorum T20 ci arkadaslarım bılır tasınabılırı yarım saat ac mhz fark etmez tel baslar ısınmaya tabı ınternet kullanıyorsanız neyse gelelım mevzuya ınternette takıldı tel camın kenarındaydı artı şarjda bıde atlamayalım o detayıda neyse bı ara bı bakayım arayan varmı dıye dedım tel elime almamla bırakmam bır oldu felaket bır sıcaklık dedım madem bu kadar ısındı bunun gıderı nedır dıye merak ettım win 8i downloada bıraktım uyudum sabaha kadar anca iner dedim 4 gb felan 2 gile iniyor tabi bide aveaherneyse inmedi tabi yarıda kestım sabah ama tel ne patladı ne sorun cıkardı ne bataya şişti hiçbirsey olmuyor ha sistem cynogenken res atıyor dogru ama cept sonicde cehennem gıbı mubarek
korkulacak bısey yok telefon ısınmaktan yanmaz veya patlamaz ha cokmu ıyı degıl tabı ama problem yasamıyorum ama aliexpres com a gırın kendınıze amperi yuksek batarya alın helekı butun gun gps ve veri akısı etkın ve telle cok konusuyorsanız 3 gun max 2 mın kullanıyorum cok memnunum fıyatıda 10 dolar 20 tl kargo ucretsız dırek cınden adresınıze geliyor