T20 Çöktü, Açılmıyor, YOIGO Kurdum, Açılmıyor. Ciddi bir durum.

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
garip root olmadan stock romla diğer telefonlara yüklenebiliyor yazı türü

eerrggiinn

Üye
kardeş allah razı olsun senden sorunum cozuldu sayende

ydemiral

Üye
aygıt yöneticisine gir ve android driveri bul. sonra güncelle diyerek recovery için indirdiğin adb felan olan klasörü seç ve yüklesin.

Aynı sorun bendede var. Buraya kadar geldim fakat Aygıt yöneticisine nereden ve nasıl gireceğimi bilmiyorum.

ags2002

ags2002

Üye
http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/turkcell-t11-acilmiyor-713894.html ARKADAŞLAR ŞU KONUYA YAZDIĞIM CEVABA Bİ BAKIN
stock romu bul sonra hafiza kartini bilgisayarda bicimlendirip indirdigin dosyayi update.zip adinda hafiza kartina dload isimli klasor olusturup onun icine at hafıza kartında sadece dload klasörü ve içinde update.zip dosyası olacak kartta karti telefona tak
ses acma + ses kisma ikisine ayni anda basarken power tusuna bas acilip yükleme başlayacaktir yükleme bitince istediğiniz romu tekrar kurarsınız

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Download moda alip romu tekrar kur

mehmetka44

Üye
Dostum dediğimi yapsan sorun yok olcak araştırmıyosun hiç.

iyi akşamlar benim cihaz u8650 yukarda yazan arkadaşla aynı sorun var tlf açılmıyor bi öneriniz olabilirmi rica etsem

ex.pasha

Üye
Beyler benimde aynı sorunum var ama bende açılıyor sadece turkcell yazısı çıkıyor ses kısma +açma tuşunu denedim ama gine turkcell yazısı çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

turkcell T20 çöktü açılmıyor açılıncada turkcell yazısı çıkıyor dediğiniz ses kısma + power denedim ama olmuyor yardım ederseniz sevinirim

Beyler bnm turkcell t20 açılınca turkcell yazısı çıkıyor ve kapanmıyor kapanması için bataryayı söktüm ses kısma + power dedim gine turkcell yazısı çıkıyor ve usb girişi gözükmüyor yardım ederseniz sevinirim

umutcan997

umutcan997

Üye
Ayni sorun T11 imde tam 2 kere
yasandi telefon kapaniyordu ben
açiyordum turkcell yazisi
gectikten sonra telefon yine
kapanip kendini açiyordu bu
boyle sürüyordu sonra TURKCEL e
goturup sikayetimi bildirdim
verdim telefonu ellerine 20 gün
sonra gittim aldim telefonu bir
daha hiç bir şey olmadi
telefonumdan gurur duyuyorum
mahsallahi var :):):):):):):):):):):):):)

Üst Alt