T20 Çöktü, Açılmıyor, YOIGO Kurdum, Açılmıyor. Ciddi bir durum.

Sponsorlu Bağlantılar

Kǔr Şâd

Üye
T20 Çöktü, Açılmıyor, YOIGO Kurdum, Açılmıyor. Ciddi bir durum.
Arkadaşlar T20 Telefonumun en başından beri yazı şekillerini hiç beğenmiyordum, bunun için değiştirmeye karar verdim. Memlun olduğum Turkcell ROM'dan çıkıp YOIGO kurdum, ardından Root yaptım. Telefon gayet başarılı bir şekilde Root olabildi. Bunların ardından ise Market üzerinden Font Programı indirdim. İndirdiğim program ile Font'u yükleyince telefon kendini kapattı ve açıldı. YOIGO yazısında kaldı ve açılmıyor. Recovery kısmında bayaa kurcaladım ama bir türlü sonuç bulamadım. Şimdi lütfen anlayabileceğim bir şekilde anlatım yaparmısınız, nasıl eski haline getireceğim. Şu anda gerçekten canım çok sıkkın.

Telefonu USB kablosu ile bağladım, açılmasını bekliyorum. Ama açılmayacak sanırım..

Peocawe

Peocawe

Üye
Dostum dediğimi yapsan sorun yok olcak araştırmıyosun hiç.

Kǔr Şâd

Üye
Araştırıyorum ama CW4 bulamadım, sen bana bi zahmet dosyalarıa ulaşabileceğim adres verirmisin? Sonrada özelden numaranı atsan arasam ben sen canlı canlı anlatsan ?

Kǔr Şâd

Üye
Elimde başka bir telefon vardı, onun içine ROM atıp kendi telefonumdan yapmaya çalısıyordum, yani kendi hafıza kartımı ona takarak bilgisayarda romu yükleyerek kendim deniyordum ama hep olumsuz hep olumsuz. Telefonumu arkadaşıma geriye verdim elimde şu anda telefon falan yok. Sadece benimki var bunuda USB ile bağlayınca depolama kısmı açılmıyor ne yazıkki. Ayrıca telefonumun SD kartına attığım o romlar gözükmüyorda.

Peocawe

Peocawe

Üye
Kardeşim cw4 ü yükle sonra bi dön bize cıldırttın beni burda yemin ederim bak. Ya sen cw4 ü bi yükle zaten gerisini anlatcaz sana.

----------Eklendi @ 07:14:10 ---------- Yazıldı @ 07:13:24 ----------

cw4 yüklerken sd kartına felan ihtiyaç yok ses kısma+power tuşuna uzun basıp bekle yoigo da kalsın usb yi tak sadece driverleri kur bu kadar.

Kǔr Şâd

Üye
Tamam sakin ol usta :D

----------Eklendi @ 19:44:04 ---------- Yazıldı @ 19:20:48 ----------

Ekranı değiştiriyorum şimdi; Yalnız telefonu Recovery moda aldım bağladım ve YÜKLE'yi açınca '' waitin dor device '' diyor. Sitem: XP

Peocawe

Peocawe

Üye
aygıt yöneticisine gir ve android driveri bul. sonra güncelle diyerek recovery için indirdiğin adb felan olan klasörü seç ve yüklesin.

Kǔr Şâd

Üye
Aygıt Yöneticisi -> Android Phone -> Android Composide ADB Interface -> Sürücüyü Güncelleştir -> Hayır Bu Kez Değil -> Gelişmiş -> ???

Bu kısımda yardımcı olabilirmisin, hangi dosyayı seçmeliyim ?

Peocawe

Peocawe

Üye
çevrim içi güncelleme yerine recovery için indirdiğin dosyaların yerini göster.

Kǔr Şâd

Üye
O kısmı resimli anlatırmısın acaba ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Şuan bende yüklü olduğu için driver gözükmüyor aygıt yöneticisinde. Bakıp göstericektim.

Kǔr Şâd

Üye
Dostum o dosyaları gösteremiyorum çünkü göstermeye kalkınca onaylamıyor orayı. TAMAM, şeffaf oluyor.

Kǔr Şâd

Üye
Olduuuuuuuu

----------Eklendi 12.01.2012 @ 00:47:53 ---------- Yazıldı 11.01.2012 @ 23:21:59 ----------

Tamam Recovery Mode değişti, şimdi napıyoruz ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Değiştiyse sd kartın kök dizinine indirdiğin cyanogen modu zip halinde at. Sonra recovery e gir wipe seçeneklerinin hepsini uygula. Sonrada installing zip from mu ne bilmem ne seçeneği var oraya gir ordan sd ye attığın zipi seç ve yüklesin.

• Beğen
Tepkiler: eerrggiinn

Kǔr Şâd

Üye
Garantiye gönderdim ya, gelir birkaç güne.

Peocawe

Peocawe

Üye
neden gönderdin ?

----------Eklendi @ 06:36:12 ---------- Yazıldı @ 06:32:55 ----------

Bu arada T20 KVK lı olduğu için bir kaç güne gelmesi imkansız, umarım dediğin gibi olur. Allah kavuştursun. :kop:

gezgin35kado

gezgin35kado

Üye
arkadaşım şu cyanogen mudur ne dalgadır onu yüklediysen hapı yuttun memnun kalmadın kesin ve telefonu eski haline getirmekle uğraşırken çöktü tıpkı benim telefon gibi bende garantiye göndercem sanırım kendim bulmaya çalışıyorum sorunun çözümünü

vazquezzz

Üye
Değiştiyse sd kartın kök dizinine indirdiğin cyanogen modu zip halinde at. Sonra recovery e gir wipe seçeneklerinin hepsini uygula. Sonrada installing zip from mu ne bilmem ne seçeneği var oraya gir ordan sd ye attığın zipi seç ve yüklesin.

benim t20 durup dururken coktu yoigo yukluydu ftm mode yazıyor kalıyor cyanogen mod yukledim ama yinede acılmıyor ftm mode tan nasıl kurtarabilirim

Yarrhyme

Yarrhyme

Üye
Şuan bende yüklü olduğu için driver gözükmüyor aygıt yöneticisinde. Bakıp göstericektim.
kardeş bendede aynı soorun var açılmıyor

----------Eklendi @ 12:38:37 ---------- Yazıldı @ 12:37:39 ----------

bende dediinizi yaptım yoıgoda kaldı

Üst Alt