k.b geç gördüm.Merhaba,
"Öncelikle Bootloader Kilidini Açmanız Gerekiyor.;" bölümü için uzun sürüyor demişsiniz. 1,5 saat oldu hala bekliyorum. Bu işlem ne kadar sürüyor acaba ? Tabletin üzerinde açılış animasyonu dönüp duruyor. Teşekkürler.
Telefonum galaxy nexus kilidi açık root yapmak için telefonu kapatıp ses açma kısmayla acip android robotu çıktıktan sonra mı PC ye baglayip root yapmalı
Telefonum galaxy nexus kilidi açık root yapmak için telefonu kapatıp ses açma kısmayla acip android robotu çıktıktan sonra mı PC ye baglayip root yapmalı
pc ye bağladıktan sonra işlemlere başlayın.Telefonum galaxy nexus kilidi açık root yapmak için telefonu kapatıp ses açma kısmayla acip android robotu çıktıktan sonra mı PC ye baglayip root yapmalı
aynı.sorun.bendede.var.nasıl.düzelttn?merhaba, sorun düzelmedi ama tableti geri döndürmeyi başardım sanırım. yani root yapamamış olduk )
ilginiz için teşekkürler.