T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Slayt bitince Upload eder,sana gönderirim.Varsa eklemeler filan yaparsın.

killer78

Üye
hadi testerlar olumlu sonuç verinde yayınlansın artık şu cfw

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Video muzu movie maker ile yapacam.video dan sesi adobe audition ile ayırcam.iksini birleştircem.yazı jenerik falan.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Testerlar diyorsun ama bana dosyalar gelmedi.Diğer testerlara gittiyse bilemem

Hayır, bir-iki gün içinde uploadlayıp göndereceğim. Laptopu işyerinde bırakacağım, o arada uploadda olacak. Malum evde mobilim iş yerinde tam sürüm internetim var :)

- - - Eklendi - - -

Yatay ekrandaki alt butonların ortalanmasını da iptal ettim. Ancak aşağıdaki sorunu çözemedim. Yaptığım belle modunu hiç mod uygulanmamış sıfır Rofs2'ye uyguladım sonuç yine aynı. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
fonttan dolayı olabilirmi ?

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Evet.Bende Cfw yaparken s^3 font ile belle bar uyumsuzluğunu görmüştüm.Yazılar NNNHHH tarzında birşeydi :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Video muzu movie maker ile yapacam.video dan sesi adobe audition ile ayırcam.iksini birleştircem.yazı jenerik falan.

Doğru yoldasın :oke:

- - - Eklendi - - -

Evet.Bende Cfw yaparken s^3 font ile belle bar uyumsuzluğunu görmüştüm.Yazılar NNNHHH tarzında birşeydi :D

Tam destek lazım birşey anlamadım :D

- - - Eklendi - - -

Neyse, bu haliyle Beta 1'i yayınlayacağız, başka çaresi yok. Çözümleri de araştırmaya kalkarsam yine çıkış süresi uzar.

killer78

Üye
rambo usta belle cfw yapan birilerinden yardım alıp yapsan bir çok soruna daha çabuk çözüm getirirsin bence ☹

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Rambo zaten usta.Bunlar her cfw yapımcının karşılaşabildiği sorunlar.Kimisinin çözümü var.Kimisinin de yok.

- - - Eklendi - - -

Hem bu Beta 1 sürümü olacak.Yani halen geliştirilecek ve hatasız şekilde tam sürüm gelecektir.

killer78

Üye
gayet sakinim ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çözemediğim sorunlarda tabii ki tecrübelilere danışıyorum o yüzden buraya yazdım gören yardım etsin diye :) Modderlere bilgilendirme mesajı gönderdim. En kısa sürede Tester'lara dönüş yapmalarını umuyorum.

İşte bu ortalı halini iptal ettim :) Dikey menüde zaten ortalı değildi, yatayda da iptal ettim.

- - - Eklendi - - -

Bu arada ilk defa belle barı ile uğraşıyorum o yüzden bilmediğim hatalarla karşılaşıyorum. İnşallah çöze çöze en iyi versiyona ulaşacağız :)

Atacan-

Atacan-

Üye

Hayır, bir-iki gün içinde uploadlayıp göndereceğim. Laptopu işyerinde bırakacağım, o arada uploadda olacak. Malum evde mobilim iş yerinde tam sürüm internetim var :)

- - - Eklendi - - -

Yatay ekrandaki alt butonların ortalanmasını da iptal ettim. Ancak aşağıdaki sorunu çözemedim. Yaptığım belle modunu hiç mod uygulanmamış sıfır Rofs2'ye uyguladım sonuç yine aynı. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Furkan anlattım ya.Ordaki sorun Font sorunu Fontcratorla açıp simgeyi hafif hafif sağa çekmelisin.Ortalama moduyla alakası yok.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugün tanıtım videosunu çeker yarın uploadlarım, ardından Can'a gönderirim, o da düzenleyip uploadlar. 2 güne bu da hazır olur.

Üst Alt