Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır, bir-iki gün içinde uploadlayıp göndereceğim. Laptopu işyerinde bırakacağım, o arada uploadda olacak. Malum evde mobilim iş yerinde tam sürüm internetim var
- - - Eklendi - - -
Yatay ekrandaki alt butonların ortalanmasını da iptal ettim. Ancak aşağıdaki sorunu çözemedim. Yaptığım belle modunu hiç mod uygulanmamış sıfır Rofs2'ye uyguladım sonuç yine aynı. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?
ogzhnoTr
Üye
fonttan dolayı olabilirmi ?
Uchiha Sasukee
Üye
Evet.Bende Cfw yaparken s^3 font ile belle bar uyumsuzluğunu görmüştüm.Yazılar NNNHHH tarzında birşeydi
Çözemediğim sorunlarda tabii ki tecrübelilere danışıyorum o yüzden buraya yazdım gören yardım etsin diye Modderlere bilgilendirme mesajı gönderdim. En kısa sürede Tester'lara dönüş yapmalarını umuyorum.
Hayır, bir-iki gün içinde uploadlayıp göndereceğim. Laptopu işyerinde bırakacağım, o arada uploadda olacak. Malum evde mobilim iş yerinde tam sürüm internetim var
- - - Eklendi - - -
Yatay ekrandaki alt butonların ortalanmasını da iptal ettim. Ancak aşağıdaki sorunu çözemedim. Yaptığım belle modunu hiç mod uygulanmamış sıfır Rofs2'ye uyguladım sonuç yine aynı. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?