Atacan-
Üye
Furkan
Winhex de dosyaları seçerken hepsini birden yapamazsın.
Dosyaları açarken konum gösterip aç diyorsun ya
hani pencere açılıp.
O pencere açıldığında aç kısmında tümünü seçerek açma.
Açabildiğini sana gösteriyor açamadığı ciaktif oluyor hepsini seçmiyor yani.
Dosyaları seçerken penceredeki aç kısmı rengi belli oluyor fazladan seçtiğin de o aç kısmının kapasitesini geçince zaten rengi değişiyor ve sen hepsini açtığını sanıyorsun ama açmıyor.
Umarım anlatabilmişimdir.
Eyer anlatamamışsam resimli anlatıcam vaktim olduğunda.
Anladım o zaman azar azar düzenleyeceğim. Mesela 100'er 100'er. Doğru mu anlamışım?
Anladım o zaman azar azar düzenleyeceğim. Mesela 100'er 100'er. Doğru mu anlamışım?
Resim ekliyorum bekle anlamamışsın veya anlatamamışımdosya boyutlarıylada alakalı olabilir.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İki resimdeki Sağ alttaki aç kısmına dikkat et sen seç seçebildiğin kadar o açabileceği Yere kadar sana gösteriyor.
Fazlasını seçince zaten rengi değişiyor.
belle benzetmeleri denmis tema efektleride symbian belle efekti olacak mı bide sadece ana ekran mı belle çubuk olacak yoksa menüdeki seçenekler çıkış kısmıda mı belleye benzetilecek son olarak ev ekranındaki seçenekler arama rehber çubuğu şeffaf olacak mı? Yoksa mat mı yapacaksınız
- - - Eklendi - - -
saygılar
Dediğini yeni anladım ama ben Sürükle-Bırak tekniğiyle açtığımdan bütün dosyalar açılıyordu. Bu kadar zahmete girip anlattın ya helal olsun
Önemli dğeil Fazla zamanımı almadı 2 dkmı aldıOpen files ten açarsın artık.
Sen sürükle bırak yaparak Hepsini açtığını sanıyormuşsun fakat Açmaz.Açsada uyguladığın dosyalara edit yapmaz.
Yazılımınızı bende yükliceğim Pürüz olmasın
Ona göre iyi hazırlanın
navibardaki bölümleri ayıran çizgileri kaldırın bence extra button uygulamasıyla güzel durmuyoSıcağı sıcağına T.C.K v2 Belle'den ilk ekran görüntüleri:
Doğru diyorsunYazılımı iyi hazırlamaya çalışıyoruz, senin yüklemen de çok önemli bizler için
- - - Eklendi - - -
Sadece belle benzetmeleri ve bir kaç modlama yer alıyor resimlerde. Yazı tipi ve diğer düzenlemeler henüz yapılmadı. Yazı tipi de test amaçlı seçilmiştir.
navibardaki bölümleri ayıran çizgileri kaldırın bence extra button uygulamasıyla güzel durmuyoayrıca yazılıma extra button uygulaması gömebilirsiniz
peki bu belle ikonlar ortalanacak mı ayrıca menüde rehber yazmıyor rehberin ikonu var bu bir bu bir sorun mu bilemedim?
navibardaki bölümleri ayıran çizgileri kaldırın bence extra button uygulamasıyla güzel durmuyoayrıca yazılıma extra button uygulaması gömebilirsiniz
peki bu belle ikonlar ortalanacak mı ayrıca menüde rehber yazmıyor rehberin ikonu var bu bir bu bir sorun mu bilemedim?
eğer beklerseniz orjinal belle arama ikonunun modunu yaparım
o dert değil de bunu istiyolarsa yazılıma qt gömecekler
ayrıca bellede çıkış çarpı değilde sola doğru ok olması gerekmiyor mu yanlış mı söylüyorum?
ilk verdiğim mod istemez ama ikinci verdiğim arama ikonlusu istiyo
Önce ilk yaptıklarımızın tümü tüm telefonlarda çalışmalı. Bunun için ilk adım olarak Beta 1 sunacağız. Beta 1'den alacağımız öneri,istek ve şikayetlere göre yeni versiyonu hazırlayacağız. Böylece çok daha dinamik ve herkesin istediği türden CFW sunabiliriz.
Dediklerini yapmaya çalışacağım
Sorun değil fazlalıkŞimdilik bir sorun değil, sadece menüdeki Rehber yerine simgesi var.
Bir sonraki versiyon için olabilir
İlla ki gerekiyor yaniBen bu tür Belle'ye özgü programları konudan "isteyenin uygulayabilmesi" için ayrıca verebilirim. Qt gömmeyeceğiz, gömersek yazılımın anlamı kalmaz hatalardan
- - - Eklendi - - -
Herşey beta seviyesinde, zamanla düzelteceğiz. İlk adımı Beta 1 olarak atmalıyız. Sonra simgeler, yeni özellikler düşünülebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?