omer_01_01
Üye
Uğraşılırsa olabilir bence...Tabi ben yapmayacağım o yüzden rambo_ft kardeşimize sormak gerekir ben sadece fikir verdim sonuçta o çıkaracak cfw yi.Yarı şeffaf olabilir mi? Ana ekrandaki simgelerin kenarında yada bildirimler vb. yerlerde olduğu gibi.
İnşallah Dzmusic, nhan bluetooth, vb programlar olmaz.
Ve Sade ve şık olur.
Uğraşılırsa olabilir bence...Tabi ben yapmayacağım o yüzden rambo_ft kardeşimize sormak gerekir ben sadece fikir verdim sonuçta o çıkaracak cfw yi.
Ayrıca istemediğin veya istediğin şeyleri ona belirt eğer uygun görürse bir de senin gibi düşünenler içinde cfw oluştursun veya önersin...
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Malumu ilam etmenin bi manası var mı?Buranın istek bölümü olduğunu sanıyorum. Cfw yapımcı arkadaşlar burayı isteklerimizi belirtelim diye açtığını düşünüyorum ve düşünce/isteklerimi ben de burdan paylaşıyorum. Olur veya olmaz, dikkate alır-almaz kendilerinin bileceği iştir.
Bende onu dedim zaten yani ''İnşallah Dzmusic, nhan bluetooth, vb programlar olmaz.Ve Sade ve şık olur.'' diye yorum yapmışsın bunu bunu şu şekilde yaz ''bana göre ek programlar olmasın örneğin şunlar ....... gibi sade olsun'' gibi yaz diye dedim.Eğer inşallah şu olur inşallah bu olur diyerek yazarsan istek gibi görünmez demek istedim.isteklerini tek tek yaz şu olsun bu olsun şeklinde çünkü burası istek bölümü.Ama sen sanki bize fikrimizi sormuyorlar gibi inşallah şunu yaparlar bunu yaparlar diye yazıyorsun sanki biri cfw çıkaracakta kendi kafasına inşallah şuda olur diyerek umut etmiş gibi oluyorsun daha fazla açıklayamıyorum karışıyor.yanlış anlamayın kimseye bir şey söylediğim yok KISACA dua ederek umutlanma yeri değil isteyerek rica ederek yaptırmak yeridir bu konu....
5250 portunda hoparlör girişi takılınca müzik standı vb seçenekler gelmiyor direk kulaklık olarak görünüyor bunu düzeltebilirseniz yeter bana
Belle modda uygulayacakmısınız? Ama her yerde
Stabil versiyonu bizim trde bulunmamaktadır diyelim istersen.Stabil çalışan sürümleriniz mevcut değilmi konularınızda? Benim düşüncem artık hem stabil hem görsellik olarak çalışmalarınıza devam etmenizdir..Yeterince stabil çalışan yazılımlar var zaten.
Aynı kapıya çıkar söylediğim olay.Stabil olmayan mod,stabil olan yazılımı etkiler ve bozar.Dolayısıyla yazılım stabil olmaz.Yazılım değil modun stabilliğinden bahsettim. Yani sorun stabil CFW'den değil, stabil olmayan moddan kaynaklanmaktadır. CFW stabil olur fakat mod yüzünden eksikleri ortaya çıkar.
Uzun lafın kısası: Ben belle modu ile uğraşmak istemiyorum. Daha yararlı modlar ile uğraşacağım. 1 mod için 3-5 gün uğraşacağıma, C6'nın kendi sorunlarını çözmeye çalışırım. Zaten forumda Belle modlu kaliteli CFW'ler var.
Bence kuru kalabalık.Sizde biliyorsunuzdurki yapılan iş bence hep aynı,kabullenmekde size kalmış.
Eski piyasaya sürdüğünüz yazılımlarla şuanki yapmak istediğiniz yazılımlar arasında ben fark göremiyorum,efekt, açılış kapanış gifleri,tema,ikon paketleri vs.vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?