Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Rambo kardeş birinci sayfadaki yorumuma yorum yapmadın cevap bekliyorum sana zahmet ...
Bir de yapılabilirse eğer mesaj yazma kısmının düzenlenmesini istiyorum.Yani mesaj yazarken önce yazma yerine basıyoruz sonra alfasayısal çıkıyor sonra yazıyoruz tike basıyoruz çok uzun o yüzden hem klavye hem yazılan yer görünsün tek tuşla gitsin resimdeki gibi mesela
resim;
tıpkı dayhand input programı gibi işlem görsün veya opera klavyesinin t9 u türkçe olsun aynı şey
Birinci sayfada bahsettiğin XM menüsü içinde bu imkansızdır. XM menüsü sabittir değiştirilemez. Ama XM yerine başka bir uygulama koyabilirim. XM düğmesine basıldığında çalışır mı bilmem.
Swype'i yazılıma gömmeyi düşünüyorum. Dediklerinide deneyeceğim. Olursa bencede çok iyi olur.
Ev ekranlarından parmak teması vardı onları eklermisin furkan abi ?
Birinci sayfada bahsettiğin XM menüsü içinde bu imkansızdır. XM menüsü sabittir değiştirilemez. Ama XM yerine başka bir uygulama koyabilirim. XM düğmesine basıldığında çalışır mı bilmem.
Swype'i yazılıma gömmeyi düşünüyorum. Dediklerinide deneyeceğim. Olursa bencede çok iyi olur.
benim cfw lerdeki sürüklemeli ve c5 tarzı tuş kilitleri ile hiç yıldızım barışmadı. Ne zaman handy taskman yüklesem. kilit ekranı gelmiyor ve mecburen manuel olarak yan taraftan açıyorum. ve ya 3. parti uygulamalar kullanarak kilitleme ekranı yapıyorum. bunun bi çaresi yokmu.
handy taskman ı kurma demeyin. O nun yerini hiç bi program alamaz
ev ekranını samsung widget kullanılabilirmi acaba benim çok hoşuma gidiyor en kısa yoldan ev ekranına yerleştirmek mesela
Yapabilecek biri yok mu ? bulsak süper olur aslında peki hocam bu opera klavyesindeki t9 bölümünü türkçe yapıp onu düzenleyemez miyiz_?Biz yazılım editleme grubu değiliz. Ben yazılım editlemekten az buçuk anlarım. Dediğin yapılır ama yazılım geliştiriciler ile. Bende isterdim ama maalesef olmayacak gibi duruyor.
Yapabilecek biri yok mu ? bulsak süper olur aslında peki hocam bu opera klavyesindeki t9 bölümünü türkçe yapıp onu düzenleyemez miyiz_?
ben swype taraftarı değilim çünkü
Furkan bi kere düzgün anla. Çıkarmana gerek yok zaten yükleniyo 3. parti uygulama. Ama lanet olasıca tüm cfw ler. Handy task mandan sonra kilit ekranı göstermez oluyo
Yapabilecek biri yok mu ? bulsak süper olur aslında peki hocam bu opera klavyesindeki t9 bölümünü türkçe yapıp onu düzenleyemez miyiz_?
ben swype taraftarı değilim çünkü
keşke c5-03 içinde bi çalışma yapılsa bizde cfw istiyoruz
Rambo dahili bileşen hatasını çözmek için yüklerken chinese pack falan diyor en altta onun tik ini kaldır sorunzuz kuruluyor sonra programı aç ilk başta tam hatırlamıyorm ama ANKPUT mu ne yazıyordu onu değiştir bir alttaki kare kare şeyler yap olacaktır sonra karıştır t9 u bulursun bulamazsan tarif ederim detaylı
Rambo kardes smdı fw turkcelestrmek icin nfe ile actm ordan tr dil dosyasnı ekledm daha snra turkce sohbet uygulamasını tr yapmak icn senn modun icnden masaustunden nfe klasorune grdm oraya dosyaları kopyaladm programdanda paketledm bı skntı olur mu? Nfe den atmayı beceremedm sohbetı bna bi yardmcı olsan
----------Eklendi @ 02:50:09 ---------- Yazıldı @ 02:49:14 ----------
Bi de tr t9 u nasl atacam sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?