@sanalbela37: İstediklerini çok beğendim. Çoğu yapılabilecek şeyler. Yapacağız da. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyoruz. Ben görevim olan görselliğe başladım bile. Sizlerin istediği gibi şeffaf mediabar, menü, widget içeren tema buldum. Arkaplanını siyah yaptım. Şuan herşey yolunda. Yazı tipi, kaydırma hataları, tema efekti falan çok güzel şeyler topladım. İlk günden
İşte bu gercekten hevesimizin yarıda kalmayacağına ve sizin bu son cfw yi üstadlarımızla beraber üst düzeye götüreceğinize inanıyorum şimdiden teşekürler. Hadi üstadlar Rambo_FT üstadımız gibi bu cfw işinin ucunda tutarsanız biran önce güzel bire cfw cıkar.hadi üstadlar kolay gelsin tüm üstadlarımı başarılar ve içten teşekürlerimi iletmek isterim.
@atacan
usb kablosuyla şarj etme" böyle bi mod duymadım görmedimde..Böyle bir modmu var?
ewet bu forumda birisinin cwf sinde vardı ama ismini hatırlamıyorum sadece özelliklerinde belirtmiş cwf yi denemedim.. çalışır mı bilemem ama olursa muhteşem olur..,
@sanalbela ilk defa dutuyorum gerçekten..Böyle bi mod varsa her zalımda kullanılmalı o zaman..Usb den şarj etme...Yokya olsa duyardım Devrim olacak bi mod bence şayet rivayet değilse
@sanalbela ilk defa dutuyorum gerçekten..Böyle bi mod varsa her zalımda kullanılmalı o zaman..Usb den şarj etme...Yokya olsa duyardım Devrim olacak bi mod bence şayet rivayet değilse
@atacanusb kablosuyla şarj etme" böyle bi mod duymadım görmedimde..Böyle bir modmu var?
ewet bu forumda birisinin cwf sinde vardı ama ismini hatırlamıyorum sadece özelliklerinde belirtmiş cwf yi denemedim.. çalışır mı bilemem ama olursa muhteşem olur..,
bu yazıyı görmeden önce de tüm cfw bölümünü titizlikle dolaşmıştım.sanalbela bu dediğin çok saçma ve gerçekten uydurma.ya gece açıkta kaldın,ya da böyle yalan söylemeyi seviyosun
@atacan Usb'den şarj istiyosan S^Belle'li veya başka OS'li telefonlara bak kardeşim 5800 ile yapılabilenler sınırlı
bu yazıyı görmeden önce de tüm cfw bölümünü titizlikle dolaşmıştım.sanalbela bu dediğin çok saçma ve gerçekten uydurma.ya gece açıkta kaldın,ya da böyle yalan söylemeyi seviyosun
@atacan Usb'den şarj istiyosan S^Belle'li veya başka OS'li telefonlara bak kardeşim 5800 ile yapılabilenler sınırlı
dediğin aparatlarla olan bişey.direk bilgisayara bağlamıyorsun.kablonun bi ucu telefona giden ince uçlu nokia şarjı [anlatamadım ama anlayın] diğer ucu usb portu için usb girişi.tabi arada sinyal dönüştürücü gibi bişey de olmazsa olmaz.