anılbaran
Üye
ha ağlıyorum şu anda yanlış falan yazarsam yanlış anlamayın o yüzden.dedim anılbaran 5800'ı bırakırsa biz ne yaparız.düzgünce soru sorduk anılbaran.
hee öyle devam et sen .
ha ağlıyorum şu anda yanlış falan yazarsam yanlış anlamayın o yüzden.dedim anılbaran 5800'ı bırakırsa biz ne yaparız.düzgünce soru sorduk anılbaran.
ya bişi sorabilirmiyim acaba ben nfe den bir cfyi seçtim ve modları attım olmuşmudur birde herşeyi yaptıktan sonra en son ne yaparak bu cfwyi bitirebilirim yani en sonra ne yapmam gerek bi cevap verin ya

valla çok bilmeyerek yaptım bu işi ama inş olmuştur birde rof2 de boş yer 13 mb gösteriyordu yinede modları atmışmıdır boş rof2 mi lazım)
modu icndeki ada göre rof2 ye at modun tamamını atarkene yesil bısey ckyr atmazsa zaten carpı gbi isaret ckyr kormadan atabln hee öyle devam et sen .
yok senin havandan böyle oldu.anılbaran bi taraflarını havadan tekrar zemine indirmek için greyder vs getircem gerek var mı ? yoksa daha ağır laflar mı istiyosun??
hava atsam atarım haklısın.ama atmıyorum,yaptığım işi sizin gibi abartmıyorum ''Kimsenin yapamadığını T.C.K ekibi yapıyor'' anlatabiliyor muyum anılbaran.önce konuşmayı öğren desem de artık hiç öğrenemezsin gibime geliyor.

anılbaran bi taraflarını havadan tekrar zemine indirmek için greyder vs getircem gerek var mı ? yoksa daha ağır laflar mı istiyosun??

aynen biliyom bıktıgını.Aman boşverbak bilader/evlat/kardeş/arkadaşım/forumun genç üyesi sana bu mesajdan başka bi mesaj daha yazmayacağım.
----------Eklendi @ 10:44:01 ---------- Yazıldı @ 10:43:38 ----------
banlanmaktan bıktım:

kardes maxi power de klasörlerde resim var sarsayolan temada da var cektıgın video da gördüm spedy de özellıkle mı sıldın anlamadım senın screnn sanp resımlerınde de yok klasor resmı benden kaynaklanmıyor bi cevaplasan![]()
:
senn yaptgn modları orj modlarla degstr varsaylan resim. Mzk calar e/music i okur görsel ve orjinale cevrmeye calsyrm fw hatasz calstgı ıcn cok ugrasyrm ikon paketi indrdm onu attm da klasörler degsr demı gps falan
10 mb civarı ikon paketimoonlight pe 2 bundan çok çok iyi bir cfw.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız