anılbaran
Üye
anılbaran kardeşim, çalışmalarınızı takip ediyorum emeğinize sağlık demekten başka birşey tecrübelerim dahilinde elimden gelmiyor. ne kadar çok görsel beklentimiz olsa da bu yapılanlarda bu cihazlardan, gpu cpu su belli olan cihazlardır bunlar nihayetinde. biliyoruz ki görsellik arttıkça yavaşlamalar da artacaktır. kafama takılan birşey var ben de menü düzenin 4x5 olmasını istiyorum ama 3x4 ile arasında bir ram ve yavaşlama farkı varmıdır. ayrıca belirteyim shell de kullanıyorum. yapmak istediğim shell ile çalışacak en hızlı cwf. örneğin tema effectleri vs kapatıyorum elimdne geldiği kadar sade temalar kullanıyorum. adı dikkatimi çektiği için speedo yu düşünüyorum. dün anna ikon v60 için en son yayınlananı kurdum... birde bu işlem bittikten sonra bi takım şeyler yapmamızı önermişsiniz videodaki gibi memory card a ve tel e hard format atmak gibi? bu bi çeşit iyileştirme çalışmasımıdır? sebebi nedir? ve ben bu speedo dan daha hızlı bi verim mi alacağım? çok karmaşık oldu kusura bakmayınız... teşekkürler =)
hayır 4x4 3x4 4x5 perofrmans olarak ufacık bi farkı yok.Videoda flash attıktan sonra yapılması gereken şeyler var .Cihazın perofmransı nı gösteriyor Yani ev ekranı tamamem kaldır yani boş olsun videodaki gibi . tema efektide kapat. yapılması gerekenler en allta yazıyor zaten konunun