T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

hasan0692

Üye
ya bişi sorabilirmiyim acaba ben nfe den bir cfyi seçtim ve modları attım olmuşmudur birde herşeyi yaptıktan sonra en son ne yaparak bu cfwyi bitirebilirim yani en sonra ne yapmam gerek bi cevap verin ya

dj_onur

dj_onur

Üye
ya bişi sorabilirmiyim acaba ben nfe den bir cfyi seçtim ve modları attım olmuşmudur birde herşeyi yaptıktan sonra en son ne yaparak bu cfwyi bitirebilirim yani en sonra ne yapmam gerek bi cevap verin ya

Modu dogru attıysan tik isaretne re ile baslayan bas paketle sonra klasörden rebuilt yazan ksmını sil rofs2 de vur flasi :D

----------Eklendi 21.01.2012 @ 00:10:55 ---------- Yazıldı 20.01.2012 @ 23:52:06 ----------

Rambo olmaynca tadı ckmyr ya ;) ne yazan war ne gren millet snaw haftası daha cok online olyrdu :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
...:oke:

hasan0692

Üye
valla çok bilmeyerek yaptım bu işi ama inş olmuştur birde rof2 de boş yer 13 mb gösteriyordu yinede modları atmışmıdır boş rof2 mi lazım :))

dj_onur

dj_onur

Üye
valla çok bilmeyerek yaptım bu işi ama inş olmuştur birde rof2 de boş yer 13 mb gösteriyordu yinede modları atmışmıdır boş rof2 mi lazım :))

kardes bende acemydm attm basardm. :D modu icndeki ada göre rof2 ye at modun tamamını atarkene yesil bısey ckyr atmazsa zaten carpı gbi isaret ckyr kormadan atabln ;)

----------Eklendi @ 00:28:49 ---------- Yazıldı @ 00:27:38 ----------

Örnek; apps import gbi birden fazla klasör iceren lerin icine gir öyle at

Symbian Modder

Üye
hava atsam atarım haklısın.ama atmıyorum,yaptığım işi sizin gibi abartmıyorum ''Kimsenin yapamadığını T.C.K ekibi yapıyor'' anlatabiliyor muyum anılbaran.önce konuşmayı öğren desem de artık hiç öğrenemezsin gibime geliyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hava atsam atarım haklısın.ama atmıyorum,yaptığım işi sizin gibi abartmıyorum ''Kimsenin yapamadığını T.C.K ekibi yapıyor'' anlatabiliyor muyum anılbaran.önce konuşmayı öğren desem de artık hiç öğrenemezsin gibime geliyor.

Sende ögren .:spr

Symbian Modder

Üye
bak bilader/evlat/kardeş/arkadaşım/forumun genç üyesi sana bu mesajdan başka bi mesaj daha yazmayacağım.

----------Eklendi @ 10:44:01 ---------- Yazıldı @ 10:43:38 ----------

banlanmaktan bıktım :ehe:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bak bilader/evlat/kardeş/arkadaşım/forumun genç üyesi sana bu mesajdan başka bi mesaj daha yazmayacağım.

----------Eklendi @ 10:44:01 ---------- Yazıldı @ 10:43:38 ----------

banlanmaktan bıktım :ehe:
aynen biliyom bıktıgını.Aman boşver :D

dj_onur

dj_onur

Üye
kardes maxi power de klasörlerde resim var sarsayolan temada da var cektıgın video da gördüm spedy de özellıkle mı sıldın anlamadım senın screnn sanp resımlerınde de yok klasor resmı benden kaynaklanmıyor bi cevaplasan :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kardes maxi power de klasörlerde resim var sarsayolan temada da var cektıgın video da gördüm spedy de özellıkle mı sıldın anlamadım senın screnn sanp resımlerınde de yok klasor resmı benden kaynaklanmıyor bi cevaplasan :D

ikon pakedi yok bunda o yüzdennn :vur:

dj_onur

dj_onur

Üye
Oh iyı wala ikon paketini sil tema yukleyce klasör gbi görünür tabi anna gömecem :D senn yaptgn modları orj modlarla degstr varsaylan resim. Mzk calar e/music i okur görsel ve orjinale cevrmeye calsyrm fw hatasz calstgı ıcn cok ugrasyrm ikon paketi indrdm onu attm da klasörler degsr demı gps falan :D 10 mb civarı ikon paketi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar değisım faZLA

nomoko

Üye
moonlight pe 2 bundan çok çok iyi bir cfw.

slayedsoul

Üye
anılbaran kardeşim, çalışmalarınızı takip ediyorum emeğinize sağlık demekten başka birşey tecrübelerim dahilinde elimden gelmiyor. ne kadar çok görsel beklentimiz olsa da bu yapılanlarda bu cihazlardan, gpu cpu su belli olan cihazlardır bunlar nihayetinde. biliyoruz ki görsellik arttıkça yavaşlamalar da artacaktır. kafama takılan birşey var ben de menü düzenin 4x5 olmasını istiyorum ama 3x4 ile arasında bir ram ve yavaşlama farkı varmıdır. ayrıca belirteyim shell de kullanıyorum. yapmak istediğim shell ile çalışacak en hızlı cwf. örneğin tema effectleri vs kapatıyorum elimdne geldiği kadar sade temalar kullanıyorum. adı dikkatimi çektiği için speedo yu düşünüyorum. dün anna ikon v60 için en son yayınlananı kurdum... birde bu işlem bittikten sonra bi takım şeyler yapmamızı önermişsiniz videodaki gibi memory card a ve tel e hard format atmak gibi? bu bi çeşit iyileştirme çalışmasımıdır? sebebi nedir? ve ben bu speedo dan daha hızlı bi verim mi alacağım? çok karmaşık oldu kusura bakmayınız... teşekkürler =)

Üst Alt