T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
anılbaran telefonunu mu değiştirdin?

dj_onur

dj_onur

Üye
o senın bılecegın iş dostum :spr

İlk defa fw attm da sarj suresi fark etti :D orj daha az gbi yada cok kurcaladm :D ama super olmus ta benm tekrar editlemem lazm spedy klasörnde kiler isme yaramyr. lock accel swih on numara yalnz rom patcher ne ise yaryr anlamadm drek uygulamalar calsyr..Navi baya bi iyi oynama yaptn mı?

----------Eklendi @ 20:47:05 ---------- Yazıldı @ 20:34:47 ----------

Anıl galeri modu ugulamsn ya mzk atnca musc dowland a gelyr bu sefer de tasmadan music e muzık calar görmyr

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa fw attm da sarj suresi fark etti :D orj daha az gbi yada cok kurcaladm :D ama super olmus ta benm tekrar editlemem lazm spedy klasörnde kiler isme yaramyr. lock accel swih on numara yalnz rom patcher ne ise yaryr anlamadm drek uygulamalar calsyr..Navi baya bi iyi oynama yaptn mı?

----------Eklendi @ 20:47:05 ---------- Yazıldı @ 20:34:47 ----------

Anıl galeri modu ugulamsn ya mzk atnca musc dowland a gelyr bu sefer de tasmadan music e muzık calar görmyr

e/music e atcan . Ya nasıl beceriyon fw yi bozmayı . Yapcek bişi yok :oke:

dj_onur

dj_onur

Üye
La bozmadım.Anıl benı anlamyrsun cepten grmesem resm atardm.Bluttan attm zaman music dowland a gelyr ama tlfn e music i okuyor yenı attm muzklerı tasımadan gôrmyr mod dan dolayı ama vidgette girıs ekranı teması gbı bsey war tıklaynca donar gbı oluyr fw bozulsa tus kldı bozulur ama canavar gbi :D

----------Eklendi @ 21:11:53 ---------- Yazıldı @ 21:08:08 ----------

Fw cok super guncelemelerı aldm herkezde harita sorunu war bunda yok :D qt de yok pips te yok..Sadece dedm gbi o tema olayını anlamadm o widget sende calsymu bi baksan :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hangi widget ?

Symbian Modder

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ha o kısayol mu ? o normalde çalışmaz zaten. Ev ekranı teması eklemek için. Cfw lerede ev ekranı teması eklenmiyor ya o yüzden ona tıklayınca siyah ekran çıkar

dj_onur

dj_onur

Üye
ha o kısayol mu ? o normalde çalışmaz zaten. Ev ekranı teması eklemek için. Cfw lerede ev ekranı teması eklenmiyor ya o yüzden ona tıklayınca siyah ekran çıkar

He gardasm :D yksa arza yok guzel fwn on numara gercekten :D eline sağlik sen harita guncellemesni alablyn mu?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hee alıyom

dj_onur

dj_onur

Üye

Kardes bütün sorunlari çözmüşun helal sana :D yalnz ben program gömmeyi pek svmyrm.Keylock rompat bde accel onlar cok hos editlersem spdy klasörunu silecem bunun icin photo browser i ya fw ye gömecem yada komple kaldrcam senn yardmnla. ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla yapıver

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bılemem keyfim yok bu ara.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Özelden yaz bi.Neleri değiştırmek istıyon.

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes tlden grym gelen kutum doluyor hemen silemyrm öbürunde böyle bsy yktu yarn ben yazarm inş :)

Üst Alt