T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
hayır olanlardan haberim yok noldu?

----------Eklendi @ 13:13:45 ---------- Yazıldı @ 12:31:03 ----------

tmm bn şimdi okudum haberdar oldum konudan bakmayalı ne çok şey olmuş gerçekten çok üzücü bnm için hayal kırıklığı peki sen cfw yapmaya devam edicekmisin?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hayır olanlardan haberim yok noldu?

----------Eklendi @ 13:13:45 ---------- Yazıldı @ 12:31:03 ----------

tmm bn şimdi okudum haberdar oldum konudan bakmayalı ne çok şey olmuş gerçekten çok üzücü bnm için hayal kırıklığı peki sen cfw yapmaya devam edicekmisin?

bilmiyorum belli olmaz

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
peki :(

kamikaze5561

Üye
ellerine sağlık usta güzel olmuş :D
NOt: Bu tuş kilidiin titreşimini nasıl getirebilirim :) titreşimsize alışamadım :D

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
kardes ben auto installer de start install e basıyorum dosya yok diyor? bide su c5 tus kilidi nasıl aktif etcem :S

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık usta güzel olmuş :D
NOt: Bu tuş kilidiin titreşimini nasıl getirebilirim :) titreşimsize alışamadım :D

mesaj attıım :spr

----------Eklendi @ 08:57:34 ---------- Yazıldı @ 08:57:03 ----------

kardes ben auto installer de start install e basıyorum dosya yok diyor? bide su c5 tus kilidi nasıl aktif etcem :S

sen önce kartınaı foromatla.Sonra ise telefona hard format at .

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:cool:

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
anıl kardes fwni kullanıyordum önceden cok stabil cok iyidi ama su temayı pek begenmiyordum hatta usteki mesajda sana sordum senn dedigin islemleri yaptım ama yine olmadı bende baska fw yuklemistim tekrar denedm yine olmadı bi cözüm bul bana :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bi çözum bulabilirim ki :)

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
aklına farklı biseyler geliyorsa gibi bisey düsünmüstüm iste uzman sensin tabi bilmiyorsan canın sağolsun yinede teşekkürler :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
peyki :)

more739

Üye
hocam cfwni kurdum çokda güzel çalışıyor ellerine sağlık ancak şu qt yi bi türlü kuramadım telefona bir sürü qt indirdim denedim olmadı hep dosya bozuk hatası alyorum acaba senin bildiğin çalışan bir qt+qt mobility varsa paylaşabilirmisin

RIF@T

RIF@T

Üye
süper bir cfw tüm istediğim bütün uygulamaları yükledim ekrandaki bütün widget ler dolu ve ram tam 58 mb anıl kardeş dediğin gibi geçen gün telefona hard format attım ve videoda yaptığın gibi yaptım ram tam 61 mb tekrar tekrar teşekkürler başarıların devamını dilerim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hocam cfwni kurdum çokda güzel çalışıyor ellerine sağlık ancak şu qt yi bi türlü kuramadım telefona bir sürü qt indirdim denedim olmadı hep dosya bozuk hatası alyorum acaba senin bildiğin çalışan bir qt+qt mobility varsa paylaşabilirmisin
özelden ulaş vereyim linki

----------Eklendi @ 20:23:39 ---------- Yazıldı @ 20:22:51 ----------

süper bir cfw tüm istediğim bütün uygulamaları yükledim ekrandaki bütün widget ler dolu ve ram tam 58 mb anıl kardeş dediğin gibi geçen gün telefona hard format attım ve videoda yaptığın gibi yaptım ram tam 61 mb tekrar tekrar teşekkürler başarıların devamını dilerim

bakın işte dediklerimi yapan karşılıgını alıyor. Rica ederim kardeşim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Vay Anıl, 61'i bulan varmış :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen sözümü dinleyen buluyor işte :)

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
2 gündür kullanıyorum ama , arama geldiği zaman kasıyor telefon. bi sebebi var mı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: mehmet_gsgs
mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
zil sesi ve sürükleme animasyonu kasıyor. facebook ev ekranında mail bildirimi yok. güncelleme yapmıyorr.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Zil sesini kastığını duydum 1 yaşıma daha girdim. Sürükleme animasyonu derken tuş kilidi mi? Açıkça yazarsan sorunu anlayabiliriz. Facebook ev ekranı diye bir ev ekranı yok C6 CFW'lerinde. Bir yanlışın var. Güncelleme telefonun versiyonu mu programlar mı?

Edit: Benim bu mesajım, 1 soruya karşı atak olarak değerlendirilebilir :) Niyetim masum :)

Üst Alt