Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !
tmm bn şimdi okudum haberdar oldum konudan bakmayalı ne çok şey olmuş gerçekten çok üzücü bnm için hayal kırıklığı peki sen cfw yapmaya devam edicekmisin?
tmm bn şimdi okudum haberdar oldum konudan bakmayalı ne çok şey olmuş gerçekten çok üzücü bnm için hayal kırıklığı peki sen cfw yapmaya devam edicekmisin?
sen önce kartınaı foromatla.Sonra ise telefona hard format at .
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
:
wwwcomtr
Üye
anıl kardes fwni kullanıyordum önceden cok stabil cok iyidi ama su temayı pek begenmiyordum hatta usteki mesajda sana sordum senn dedigin islemleri yaptım ama yine olmadı bende baska fw yuklemistim tekrar denedm yine olmadı bi cözüm bul bana
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
nasıl bi çözum bulabilirim ki
wwwcomtr
Üye
aklına farklı biseyler geliyorsa gibi bisey düsünmüstüm iste uzman sensin tabi bilmiyorsan canın sağolsun yinede teşekkürler
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
peyki
more739
Üye
hocam cfwni kurdum çokda güzel çalışıyor ellerine sağlık ancak şu qt yi bi türlü kuramadım telefona bir sürü qt indirdim denedim olmadı hep dosya bozuk hatası alyorum acaba senin bildiğin çalışan bir qt+qt mobility varsa paylaşabilirmisin
RIF@T
Üye
süper bir cfw tüm istediğim bütün uygulamaları yükledim ekrandaki bütün widget ler dolu ve ram tam 58 mb anıl kardeş dediğin gibi geçen gün telefona hard format attım ve videoda yaptığın gibi yaptım ram tam 61 mb tekrar tekrar teşekkürler başarıların devamını dilerim
hocam cfwni kurdum çokda güzel çalışıyor ellerine sağlık ancak şu qt yi bi türlü kuramadım telefona bir sürü qt indirdim denedim olmadı hep dosya bozuk hatası alyorum acaba senin bildiğin çalışan bir qt+qt mobility varsa paylaşabilirmisin
süper bir cfw tüm istediğim bütün uygulamaları yükledim ekrandaki bütün widget ler dolu ve ram tam 58 mb anıl kardeş dediğin gibi geçen gün telefona hard format attım ve videoda yaptığın gibi yaptım ram tam 61 mb tekrar tekrar teşekkürler başarıların devamını dilerim
Sürüklemeli cevaplama animasyonu mu kasıyor? Eğer böyleyse normaldir. Bir de ne kadar kasıyor?
mehmet_gsgs
Üye
zil sesi ve sürükleme animasyonu kasıyor. facebook ev ekranında mail bildirimi yok. güncelleme yapmıyorr.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Zil sesini kastığını duydum 1 yaşıma daha girdim. Sürükleme animasyonu derken tuş kilidi mi? Açıkça yazarsan sorunu anlayabiliriz. Facebook ev ekranı diye bir ev ekranı yok C6 CFW'lerinde. Bir yanlışın var. Güncelleme telefonun versiyonu mu programlar mı?
Edit: Benim bu mesajım, 1 soruya karşı atak olarak değerlendirilebilir Niyetim masum