anılbaran
Üye
cfw durumu güncellendi. Bi aksilik çıkmaz ise hafta sonu yayında . Aslında bitti ama ufak tefek degişiklikler düşünüyorum . O yüzden onlarıda uygun bi zamanda yapıp . Cfw yi güzelce test ettikten sonra . Hafta sonu yayınlamayı düşünüyom .Sizinde istediginiz ufak modlar varsa yazın .Bana uygun gelirse eklerim . Cfw yi dedigim gibi fazla sadeligi bozmama kararı aldım. C5 kilidi var şuan şimdilik bunu uygun gördüm . Ram +hız+pil yönetime eşit davradım. Hızlı olup şarjın 1 gün de bitmesini çogunluk istemez elbette. Daha çok batarya durumuna önem verdim . Tabi hızı etkilemicek şekilde ayarladım .üçünden de azar azar serpiştirdim de diyebiliriz
CFW ye fazla uygulama gömmedim. Media bara cevirimci paylaşım yerine sensör aç/kapat ekledim. +rompatcher . keylock ve autoinstaller gömmeyi düşünüyom . Bunlar herkes için gerekli uygulamalar . Şimdilik bu kadar 
CFW ye fazla uygulama gömmedim. Media bara cevirimci paylaşım yerine sensör aç/kapat ekledim. +rompatcher . keylock ve autoinstaller gömmeyi düşünüyom . Bunlar herkes için gerekli uygulamalar . Şimdilik bu kadar 

Yani ekip çalışmamız ile. Şimdilik ekip çalışmamız yok. Yarıyıl tatilini bekliyorum. Arkadaşlar müsait olduğu zaman başlayacağız.

zamanı gelince