Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Anıl alfasayısaldaki onay tuşunu söylüyorlar galiba. Onun altta olan versiyonunu kendim yamalayarak yaptım. İstersen sana verebilirim.
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
tamam olur ver bakalım
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Dediğim onay tuşunun yeri aynen bu resimdeki gibi bir yerde:
Vereyim mi modu?
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
bi fark yokki neyse ver bakalım
esqalsiz
Üye
Bildin rambo kardeş bunu demek istemstm..Ayrıca 3d resimde tümü secenegnn karsnda kucuk resm gbı bsy war tekrar indrdm bktm da
açılış kapanış ekranını degiştirsemmi acaba ? Gerçi bu sade bi fw olmak üzere amaçlandı . Nokia logo lu güzel duvar kagitları var onlardan mı yapsam ? Yada orginalinin boyutunu küçültüyüm performans için
esqalsiz
Üye
Normal 58 gbi aclsn eller brlesyo ya
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
ya yok ondan bahsetmiyom o eller birleşme yni açılış animasyonu o . Onu performans için kaldırcam . Cihaz çok hızlı açılcak . Ben açılış kapanış-ekranında bahsediyom. Beyaz fontun üstünw mavi nokia yazıyo ya ondan bahsediyom .
ya yok ondan bahsetmiyom o eller birleşme yni açılış animasyonu o . Onu performans için kaldırcam . Cihaz çok hızlı açılcak . Ben açılış kapanış-ekranında bahsediyom. Beyaz fontun üstünw mavi nokia yazıyo ya ondan bahsediyom .