T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
cfw durumu güncellendi. Bi aksilik çıkmaz ise hafta sonu yayında . Aslında bitti ama ufak tefek degişiklikler düşünüyorum . O yüzden onlarıda uygun bi zamanda yapıp . Cfw yi güzelce test ettikten sonra . Hafta sonu yayınlamayı düşünüyom .Sizinde istediginiz ufak modlar varsa yazın .Bana uygun gelirse eklerim . Cfw yi dedigim gibi fazla sadeligi bozmama kararı aldım. C5 kilidi var şuan şimdilik bunu uygun gördüm . Ram +hız+pil yönetime eşit davradım. Hızlı olup şarjın 1 gün de bitmesini çogunluk istemez elbette. Daha çok batarya durumuna önem verdim . Tabi hızı etkilemicek şekilde ayarladım .üçünden de azar azar serpiştirdim de diyebiliriz:) CFW ye fazla uygulama gömmedim. Media bara cevirimci paylaşım yerine sensör aç/kapat ekledim. +rompatcher . keylock ve autoinstaller gömmeyi düşünüyom . Bunlar herkes için gerekli uygulamalar . Şimdilik bu kadar :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
önümüzdeki hafta sonu mu?? görsel istıyok kardas :yuru

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evet 1 hafta sonra yani . Görsellik pek fark yok. İlk sayfaki linke bakmışsındır zaten . Ondan pek bi farkı yok :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
peki maxi power e bi revize düşünüyor musun??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
peki maxi power e bi revize düşünüyor musun??

Maxi Power'ın revizesi TCK olacak :oke: Yani ekip çalışmamız ile. Şimdilik ekip çalışmamız yok. Yarıyıl tatilini bekliyorum. Arkadaşlar müsait olduğu zaman başlayacağız.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen :spr

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
yayınlayacağın cfw hangi teller için

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5800 için galiba :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
5800 elbette :D

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
tüh 5250 için ilgilenen kimse yok şu an bi siz varsınız bi ara halis vardı onunda teli suya düşmüş bıraktı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Diğer telefonlara çıkarmakta pek zor değil de yine de aceleci olmamak lazım :D

----------Eklendi @ 18:36:23 ---------- Yazıldı @ 18:35:40 ----------

tüh 5250 için ilgilenen kimse yok şu an bi siz varsınız bi ara halis vardı onunda teli suya düşmüş bıraktı

5250 için de CFW'ler TCK ekibinin yeni hazırlayacağı CFW'ler ile gelecek inşallah.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
inşallah :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
cfw ne alemde kardes ?? görsel ve ekledıgın modları ne zamn yayınlıyacan:ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
insallah :ehe
Soyle afili birsey olsun lutfen :ehebirilerini ikna calısmam var

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm zamanı gelince :oke:

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
%90 da ne zaman %100 olur?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aslında hemen bitebilir ama ufak degişiler var aklımda o yuzden. CFW yi guzelce test edip .EN geç pazar gunu yayında olur

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Tamam kardes fw bilgilernde sadece spedy yazsın birde normal v60 serisn kodları yazsn guncelleme cıkmasın.Sana zahmet.Artı anna ikonlu sürum olarak 2 adet sunablme imkann war mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes fw bilgilernde sadece spedy yazsın birde normal v60 serisn kodları yazsn guncelleme cıkmasın.Sana zahmet.Artı anna ikonlu sürum olarak 2 adet sunablme imkann war mı?

fw bilgilendirmek ekranında benım deidigm şeyler yazar .

anna ıkonlu olmaz sanırsam ya zaten anna ıkonlu yuklıcen diyelim yıne anna ıkonlu tema kullancan .EEE ne anladın o işten :D

fw de fazla bi alan kalmadı . Ama bilcemicem belli olmaz .

----------Eklendi @ 20:30:36 ---------- Yazıldı @ 20:29:40 ----------

belki fw ye basit ve hafif bi tema gömebilrim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok basit ve hafif bir tema var bende. Çok basit ama :)

Üst Alt