T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Rambo kardes senin dedgn seyler ne mesela :D ben *#0000# yaplnca cıkan ekrandan bahsedyrm..Tamam anna dan wazgectim kendi adıma :D nokia tema white olsun yeter

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Anıl boswer :D o temayı nokia elove temasyla olur toplam 1 mb sanrsam..Harıta guncelleme de skntı ckmaz demı konum aramada felan?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
gecen dedigim tema dimi :) şimdi onu denıyom zaten :)

wp7_v4_annaTransparent.sis diye bir tema. Dosya adı bu yani. Anna ikonlu 1.85MB boyutunda fakat ikonlar yüzünden RAM yemiyor, temadaki çerçevelerin tümü kaldırılmış. Yani ikonları çıkarsan belki 100kb lik bir tema :D Sendeki bu mu?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Anıl boswer :D o temayı nokia elove temasyla olur toplam 1 mb sanrsam..Harıta guncelleme de skntı ckmaz demı konum aramada felan?

sorun çıkmaz

----------Eklendi @ 21:21:43 ---------- Yazıldı @ 21:19:04 ----------

wp7_v4_annaTransparent.sis diye bir tema. Dosya adı bu yani. Anna ikonlu 1.85MB boyutunda fakat ikonlar yüzünden RAM yemiyor, temadaki çerçevelerin tümü kaldırılmış. Yani ikonları çıkarsan belki 100kb lik bir tema :D Sendeki bu mu?

yok bendeki senin omegada kullandıgın 2 tane tema varya ben onları diyom . Attım ama degişmedi performasn. Menü geçişleri hafif hızlandı ama ram miktqrına etki etmedi. 1 mb düşürdü hatta bence :D ama şuan 3 tane tema var belki ondandır . Nokia theme white ve 2 tane omega teması :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Temaların fazlalığı etkilemez. Tema efekti etkiler. Bahsettiğim temayı veriyorum, ekte.

Ekli dosyalar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hımm yükledim rahat bi tema güzel yani . Klavyede yazması çok iyi seri bi şekilde yazıyom şuan . İkonları çıkartılmış halini bana yollayabilirmisin(mod olarak yani) Bide tema adını speedy olarak degiştirebilirmisin ? Çok şey istedim sanırsam :ehe

----------Eklendi @ 21:42:16 ---------- Yazıldı @ 21:36:45 ----------

yüklenince telefonda kapladıgı 4mb alan kaplıyor söyliyim. :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
O zaman nokia tema white i silme :D

----------Eklendi @ 21:47:13 ---------- Yazıldı @ 21:44:11 ----------

Performans drken görsellıkten kopmayak :D tlfndan sogurum srfszm ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
görselligi çeşitli temalar yükleyerek özelleştirebilirsin

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Kibarca yok diyon yani :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
hımm yükledim rahat bi tema güzel yani . Klavyede yazması çok iyi seri bi şekilde yazıyom şuan . İkonları çıkartılmış halini bana yollayabilirmisin(mod olarak yani) Bide tema adını speedy olarak degiştirebilirmisin ? Çok şey istedim sanırsam :ehe

----------Eklendi @ 21:42:16 ---------- Yazıldı @ 21:36:45 ----------

yüklenince telefonda kapladıgı 4mb alan kaplıyor söyliyim. :)

İkonları hiç çıkartmayı denemedim. Şimdilik yapamam ama ilerde olabilir. Yani şimdilik temayı dahil etme. Haricen isteyen kurabilir.

Tema ismi değişir o zor değil. Siscontents ile sende değiştirebilirsin :) Bu tema iler yarıyıl tatilindeki çalışmalarımızda uğraşırım ancak.

----------Eklendi @ 22:53:34 ---------- Yazıldı @ 22:53:07 ----------

Nokia elove temasınıda dene ovi de kasmas gbsndn yazyrdu ;) öneri nitelignde

Bu temada güzel :) Ama klavye kısmı gıcık (bana göre :))

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Furkan kardesm kimi begenz kmi begenmez en temel olsa olsa nokia c6 teması gider ;) anıl a hak vermeye basladm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
fw bitti diyelim şimdilik .Yıne arada bi kaç bişi degiştirebilrim artık test sürecinde cfw . konuyu 2 gun sonra guncellicem

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Hadi bakalm kullanda dönüşün süper olsun kardesm ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle bi iddam yok. Yok şunu yaptık yok kesin 80 mb ram yok 5 gün batarya yok efendim çoook hızlı . Bu tür şeyler yok . Daha önce dedigim gibi her birinden azar azar serpiştirdim . Sade olucak dedim ama işte yinede sadelige önem verdim . Cfw nin amacı sade olması zaten .C5 kilidi var fw de. Dumanlı bi tema efekti var . Bunu gösterişli seçtim (5 mb ram yiyor). İsteyen c2z yaması ile başka efekt kullanabilir.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Ya kardes stede bazı beyin özürlu insanlar gözumden sakındm tlfna laf ettler.Neyms 100 tl ederms falan filan c6 yla takas edelim dedk adam 300 tl istems braz canm skldı ust model olablrde daha dun media mark bktm 58 599 tl c6 588 tl gözumemı inanym onlara mı o yuzden tlfnda guzel bır degsklk yapmak ıstyrm :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yarın uyguladıgım mod listesini yayınlıcam

Üst Alt