T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn321

Üye
anil wap ayarlarinda bi sorun mu var bana mi oyle geliyor ? yeni ayarlandirma istedim trkcelden gelen msj i acamiyorum yapilandirma msj i dior tikliyorum msj acilior gibi oluor ama girmiyor msj a

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bende giriyordu :hmmm

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
Zil sesini kastığını duydum 1 yaşıma daha girdim. Sürükleme animasyonu derken tuş kilidi mi? Açıkça yazarsan sorunu anlayabiliriz. Facebook ev ekranı diye bir ev ekranı yok C6 CFW'lerinde. Bir yanlışın var. Güncelleme telefonun versiyonu mu programlar mı?

Edit: Benim bu mesajım, 1 soruya karşı atak olarak değerlendirilebilir :) Niyetim masum :)

facebook ev ekranı widget , msj geldiğinde yarım saat sonra ileti gösteriyor.
zil sesinin kasma olayı da , kesik kesik ses veriyor.
ayrıca , pc bağlı iken , depolama modun da bişi atamıyorum hafıza kartına. daima ''
pc depolama modunda bağlı'' diye uyarı veriyor.

dj_onur

dj_onur

Üye
bende kullandım dediğinin hiç biri yok sen format at bir sorun yok performansı çok güzel anıl in ki yuklerken hata yapmış olabilirsin

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
speed den bahsediyoruz değil ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:hmmm :hmmm :close_tema:

dj_onur

dj_onur

Üye
ne oluyor gencler :)

yuja

Üye
multiupload açılmıyor biri linkleri yenilese ?

slayedsoul

Üye
şimdiye kadar bi ton cfw denedim bu siteden ve en memnun kaldığım hiç sorun çıkarmayan (işletim sistemi işlevleri olarak) en yüksek notu verebileceğim bi cfw olmuş arkadaşlar =) emeği gecen herkese çok teşekkür eder başarılarınızda kendi rekorlarınızı gün ve gün kırmanızı dilerim =) tabiki kadı kızında da sorun olacağı gibi gözden kaçan bazı durumlar olacaktır...

1 - usb ile bilgisayara bağlandığımda herhangi bir dosya alışverişi yaptığımda, usb kabloyu çıkarınca tema hep default temasına yani "nokia white" a dönüyor. usb takılı durduğu süre boyunca white temada kalması normal çünkü benim kurduğum temeyı hafıza kartına kurdum (yorum: belki o anda depolama modunda olduğu için hafıza kartından sistem verilerini okumak istemiyor olabilir mantığı tartışılabilir). ama sinir bozucu bişey çözüm nedir?

2 - telefonu kapatıp hafıza kartını çıkarıp telefonu kapalı tutup kart okuyucularla dosya ( resim müzik vs) yüklemesi yaptıktan sonra hafıza kartını takıp telefonu açınca da yine white tema ile açılıyor... sebep? çözüm?

3 - yine benzer şekilde usb kablosu takıp çıkarınca mesajlar ayarlarda tanımlanan "hafıza kartı" seçeneği, "telefon hafızası" na dönüyor... sebep? çözüm?

1 haftadır kullanıyorum işletim bunlar sorunsa başka sorun bulamadım =)) ayrıca belirteyim smoke tema effecctlerine bayıldım azcık kasıyo tabiki ama sorun değil =) tıkladıktan sonra effecti yapmak için 2 sn bekliyor sonra harekete geçiyor =)

bu sorunlar benim yaapcağım ayarlarla giderilir mi ? yoksa nokia ın çözülememiş bir sırrımı özellikle mesajlardaki kullanılan hafızanın c ye dönmesi =)) her cfw de ve ofw de böyle çünkü =)

tekrar teşekkür ederim.... =)

mlt_06

Üye
ya arkadaşlar bu cfw yi c6-00 yüklesem sorun çıkarmı bi yardımcı olurmusunuz ilk defa cfw atacamda

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
multiupload açılmıyor biri linkleri yenilese ?

yarın yenilerim :)

----------Eklendi @ 23:45:55 ---------- Yazıldı @ 23:45:06 ----------

ya arkadaşlar bu cfw yi c6-00 yüklesem sorun çıkarmı bi yardımcı olurmusunuz ilk defa cfw atacamda

bu 5800 için . C6 için degil o yüzden tek açılmaz yüklersen :)

----------Eklendi @ 23:48:00 ---------- Yazıldı @ 23:45:55 ----------

şimdiye kadar bi ton cfw denedim bu siteden ve en memnun kaldığım hiç sorun çıkarmayan (işletim sistemi işlevleri olarak) en yüksek notu verebileceğim bi cfw olmuş arkadaşlar =) emeği gecen herkese çok teşekkür eder başarılarınızda kendi rekorlarınızı gün ve gün kırmanızı dilerim =) tabiki kadı kızında da sorun olacağı gibi gözden kaçan bazı durumlar olacaktır...

1 - usb ile bilgisayara bağlandığımda herhangi bir dosya alışverişi yaptığımda, usb kabloyu çıkarınca tema hep default temasına yani "nokia white" a dönüyor. usb takılı durduğu süre boyunca white temada kalması normal çünkü benim kurduğum temeyı hafıza kartına kurdum (yorum: belki o anda depolama modunda olduğu için hafıza kartından sistem verilerini okumak istemiyor olabilir mantığı tartışılabilir). ama sinir bozucu bişey çözüm nedir?

2 - telefonu kapatıp hafıza kartını çıkarıp telefonu kapalı tutup kart okuyucularla dosya ( resim müzik vs) yüklemesi yaptıktan sonra hafıza kartını takıp telefonu açınca da yine white tema ile açılıyor... sebep? çözüm?

3 - yine benzer şekilde usb kablosu takıp çıkarınca mesajlar ayarlarda tanımlanan "hafıza kartı" seçeneği, "telefon hafızası" na dönüyor... sebep? çözüm?

1 haftadır kullanıyorum işletim bunlar sorunsa başka sorun bulamadım =)) ayrıca belirteyim smoke tema effecctlerine bayıldım azcık kasıyo tabiki ama sorun değil =) tıkladıktan sonra effecti yapmak için 2 sn bekliyor sonra harekete geçiyor =)

bu sorunlar benim yaapcağım ayarlarla giderilir mi ? yoksa nokia ın çözülememiş bir sırrımı özellikle mesajlardaki kullanılan hafızanın c ye dönmesi =)) her cfw de ve ofw de böyle çünkü =)

tekrar teşekkür ederim.... =)

pc ye baglayınca teli o dedigin olayların olması dogal bişi yani sorun degil yani :D

• Beğen
Tepkiler: slayedsoul

mlt_06

Üye

ANIL kardeş bana bu linki mesaj olarak atan sendin yani :D yok mu C6-00 için Cfw ya bi yardımcı olun yaw

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

ANIL kardeş bana bu linki mesaj olarak atan sendin yani :D yok mu C6-00 için Cfw ya bi yardımcı olun yaw

c6 için yok :D

auruoluk

Üye
ama başka bir forumda başka bir cfw de 66 mb ram var. omu bumu karar veremedim.... ya ben herşeyi eksiksiz yaparsam sorun olmaz dimi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sorun olmaz

auruoluk

Üye
güveniyorum sana anıl kardeş . hadi bu son cfw m olsun.inşallah

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
linklerde sorun vardı hepsi duzeltildi :oke:

essenyel

essenyel

Üye
hocam bildirimleri seçiyorum ama ana ekranda widget görünmuyor ekledim yerin üstüne basılı tutunca bildirim ayarlarına girıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
mesaj gelince gôzùkür :)

Üst Alt