Zil sesini kastığını duydum 1 yaşıma daha girdim. Sürükleme animasyonu derken tuş kilidi mi? Açıkça yazarsan sorunu anlayabiliriz. Facebook ev ekranı diye bir ev ekranı yok C6 CFW'lerinde. Bir yanlışın var. Güncelleme telefonun versiyonu mu programlar mı?
Edit: Benim bu mesajım, 1 soruya karşı atak olarak değerlendirilebilirNiyetim masum
![]()
multiupload açılmıyor biri linkleri yenilese ?

ya arkadaşlar bu cfw yi c6-00 yüklesem sorun çıkarmı bi yardımcı olurmusunuz ilk defa cfw atacamda

şimdiye kadar bi ton cfw denedim bu siteden ve en memnun kaldığım hiç sorun çıkarmayan (işletim sistemi işlevleri olarak) en yüksek notu verebileceğim bi cfw olmuş arkadaşlar =) emeği gecen herkese çok teşekkür eder başarılarınızda kendi rekorlarınızı gün ve gün kırmanızı dilerim =) tabiki kadı kızında da sorun olacağı gibi gözden kaçan bazı durumlar olacaktır...
1 - usb ile bilgisayara bağlandığımda herhangi bir dosya alışverişi yaptığımda, usb kabloyu çıkarınca tema hep default temasına yani "nokia white" a dönüyor. usb takılı durduğu süre boyunca white temada kalması normal çünkü benim kurduğum temeyı hafıza kartına kurdum (yorum: belki o anda depolama modunda olduğu için hafıza kartından sistem verilerini okumak istemiyor olabilir mantığı tartışılabilir). ama sinir bozucu bişey çözüm nedir?
2 - telefonu kapatıp hafıza kartını çıkarıp telefonu kapalı tutup kart okuyucularla dosya ( resim müzik vs) yüklemesi yaptıktan sonra hafıza kartını takıp telefonu açınca da yine white tema ile açılıyor... sebep? çözüm?
3 - yine benzer şekilde usb kablosu takıp çıkarınca mesajlar ayarlarda tanımlanan "hafıza kartı" seçeneği, "telefon hafızası" na dönüyor... sebep? çözüm?
1 haftadır kullanıyorum işletim bunlar sorunsa başka sorun bulamadım =)) ayrıca belirteyim smoke tema effecctlerine bayıldım azcık kasıyo tabiki ama sorun değil =) tıkladıktan sonra effecti yapmak için 2 sn bekliyor sonra harekete geçiyor =)
bu sorunlar benim yaapcağım ayarlarla giderilir mi ? yoksa nokia ın çözülememiş bir sırrımı özellikle mesajlardaki kullanılan hafızanın c ye dönmesi =)) her cfw de ve ofw de böyle çünkü =)
tekrar teşekkür ederim.... =)

bu 5800 için . C6 için degil o yüzden tek açılmaz yüklersen
----------Eklendi @ 23:48:00 ---------- Yazıldı @ 23:45:55 ----------
ANIL kardeş bana bu linki mesaj olarak atan sendin yaniyok mu C6-00 için Cfw ya bi yardımcı olun yaw