T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

essenyel

essenyel

Üye
msj gelincede gözükmüyor hocam

slayedsoul

Üye
sayın Anılbaran, işcep neden ekranın yarısında sanal joystick le açılıyor????

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sayın Anılbaran, işcep neden ekranın yarısında sanal joystick le açılıyor????

ayarlar/uygulama yöneticisi/ orda o uygulamanın üstüne gel . Secenekler den kapat o tuşları ozaman??????

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ayarlar/Uyg. yöneticisi/Yüklü uygulamalar içinden işcep'e gel. Suit Ayarlarına bak.

slayedsoul

Üye
ikinize de teşekkür ederim =) böyle bi ayar olduğunu bilmiyordum =)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
helebar

helebar

Üye
anıl kardeş sana bi sorum olucak bu 3x4 4x4 gbi şeyler vermişsin. bunlar ne işe yarıyo. kusura bakma biraz acemiyim de :D :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
onlar dikeyde menü seçenekleri :)

helebar

helebar

Üye
peki 5800 için hangisi uygun .s

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hepsı olur

rft2626

rft2626

Üye

arkadaşım yükledim gerçekten çok iyi sonuç aldım önerdiğin tema da baya iyi performans sağlıyor. Diğer cfw lerde Ram 20-25 den yukarı asla çıkmıyordu ama bu cfw de 58-59 dan şaşmıyor çok güzel olmuş gerçekten arkadaşlarıma filanda yükledim hepsi çok iyi aldı başarılarının devamını dilerim ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yükledim gerçekten çok iyi sonuç aldım önerdiğin tema da baya iyi performans sağlıyor. Diğer cfw lerde Ram 20-25 den yukarı asla çıkmıyordu ama bu cfw de 58-59 dan şaşmıyor çok güzel olmuş gerçekten arkadaşlarıma filanda yükledim hepsi çok iyi aldı başarılarının devamını dilerim ;)

:rica:

gkhn321

Üye
anil sana öm de attim ama burdan da yzim bana speedy deki tus kildi widgedi lazim atabilirmisin ?

thelarts26

thelarts26

Üye
Ya abicim ben bir türlü bu araç kaydırma çubuğunun rengini değiştiremedim.detaylı bir biçimde anlatırsan dün ilkkez flash ladım senin sayende herkes senin cfw ni önerdi.ve çok beğeniyorum.çok güzel olmuş başka önericeğin tema var mı?????????

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla tema içinde zaten onu öneriyoru m :)

yes1903

Üye
fw atmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum forumda da konu göremedim yardım eder misiniz?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
forumda konuyu araştır derim istemedigin kadar anlatım var :)

semihkoçfb

semihkoçfb

Üye
ya dört defa şarj ve format bunlar olmadan olmaz mı:S

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
olmaz

Üst Alt