T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
anılbaran kardeşim, çalışmalarınızı takip ediyorum emeğinize sağlık demekten başka birşey tecrübelerim dahilinde elimden gelmiyor. ne kadar çok görsel beklentimiz olsa da bu yapılanlarda bu cihazlardan, gpu cpu su belli olan cihazlardır bunlar nihayetinde. biliyoruz ki görsellik arttıkça yavaşlamalar da artacaktır. kafama takılan birşey var ben de menü düzenin 4x5 olmasını istiyorum ama 3x4 ile arasında bir ram ve yavaşlama farkı varmıdır. ayrıca belirteyim shell de kullanıyorum. yapmak istediğim shell ile çalışacak en hızlı cwf. örneğin tema effectleri vs kapatıyorum elimdne geldiği kadar sade temalar kullanıyorum. adı dikkatimi çektiği için speedo yu düşünüyorum. dün anna ikon v60 için en son yayınlananı kurdum... birde bu işlem bittikten sonra bi takım şeyler yapmamızı önermişsiniz videodaki gibi memory card a ve tel e hard format atmak gibi? bu bi çeşit iyileştirme çalışmasımıdır? sebebi nedir? ve ben bu speedo dan daha hızlı bi verim mi alacağım? çok karmaşık oldu kusura bakmayınız... teşekkürler =)

hayır 4x4 3x4 4x5 perofrmans olarak ufacık bi farkı yok.Videoda flash attıktan sonra yapılması gereken şeyler var .Cihazın perofmransı nı gösteriyor Yani ev ekranı tamamem kaldır yani boş olsun videodaki gibi . tema efektide kapat. yapılması gerekenler en allta yazıyor zaten konunun :)

dj_onur

dj_onur

Üye
Anil temiz porttaki uygulamaları kopyaladm modlu cfw ye geri nasl atablrm fw clenaer le geri yukle dyrm attgndan emin degılim bi akıl ver?

JRValantin3

JRValantin3

Üye
NOMOKO yu banlasın biri donanımhaberin reklamını yapıp duruyo

RIF@T

RIF@T

Üye
bu bir rekor ilk kez c6 fw ile normal kullanımda tam 60 mb ram elde ettim emeğin için tekrar tekrar teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim . Menüyü kapantınca 63 oluyor . Sizin kullanımda göreceginiiz deger .61 mb . :spr

RIF@T

RIF@T

Üye
ben fw yi yüklediğim zaman hafıza kartına format atmadım belki ondandır menüyü kapattığımda en son 60 mb dediğim gibi ilk kez telefonum normal kullanımda 60 mb ram görüyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ondan olabilir. 1. sayfada aşagıda yükleme talimatlarıdvar. Ayrıca video var. Videoki herşeyi yaparsan görüceginden eminim :)

RIF@T

RIF@T

Üye
benim bilgisayarım olmadığı için format atmadım hafıza kartına çünkü atarsam bütün verilerim gider onun için net cafe lerde yüklüyorum fw yi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
peyki dostum :)

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
şu konuda bilmenizi isterim ki ben cfw yi kurmadan önce orjinal 5800 ımla 66 mb boş ram tesbit etmiştim memcheckle hiçbir hile vs vs oynama yapmadan yaptıklarım şunlar duvar kağıdı siyah ve temel görünüm menü liste efektler kapalı ve mguard die bi programla mesajlar rehber vsvs sistem arkadsı programları kapatmak bi screenshot unu alamadığıma çok pişmanım çünki şimdi inanmak size kalmış dostlar :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben ofw de nokia nın kendi fw sinde 67 ile geziyodum . Ama c6v41 daha düşük . Speedy kullanırken 61 . Ev ekranı 7-10 mb ram yiyor. Bu cfw lerde wıgdet destekli ev ekranı var. Çogu kişi ev ekranı için atıyor

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
ben merak ediyorum ofw nin cfw den farkı nedir :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
en büyük farkı widget destekli ev ekranı ve menü çeşitleleri(tam ekran menü) çeşitli performans iyileştirmeleri.

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
technodestek sitesindeki 15 ocak konusunun altına yorum atmıştım onada bi bakabilirmisiniz :) teşekkürler

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
daha önce yorum atanlara cevap vermişsiniz ama kendi siteniz deilmi

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
nie noldu ki? Ve orda yazdıklarımı göremiyormusu nuz? Ve orda yazdığınız reklam fln ne demek oluyo beni şikayet mi ettiniz :D

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

Üst Alt