SYS-PRIVATE klasörlerine ulaşma - programları sertifikasız yükleme-SORUN DÜZELTİ

Sponsorlu Bağlantılar

utangacc

utangacc

Üye
bende herşeyi tam yapıyorum trk açık en son n95 in scriptine çift tıklayınca saymaya başlıor sending 01 den hemen sonra benim teli resetliyor ve hali ile tamamlanmıyor işlem neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Arkadaşım daha önce de vermiş olduğum N95 scriptine de bir bak (eğer bakmadıysan)

Bu script Açıklamalarda verdiğimden farklı diye düşünüyorum.. Bende N73 var.. N95 olan varsa arkadaşa yardımcı olursa seviniriz.. Ama scripti dene ok... Aynen AppTrk yı aç.. Sonra dene :-)

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Paylaşım icin teşekkürlerr boş bi zamanımda deniyicemm zahmetli bi iş bu :)

yılmazn

Üye
teşekkürler bu şekilde sitem klosörüne girmeyi başardım ve şu an yükleyemedigim program yok çok sagol

askim822

askim822

Üye
Arkadaşlar Kısa Bir Süre Başarısız Sonuçlar Almama Rağmen Başardım (Tlf 6120 ve bu konuyu izleyenlerin profilinde 6120 göremedim. n serisiydi genellikle)

Şimdi Sys Dosyalarını da görüyorum. Programımı Signsis ile kendim imzalıyorum. 6120 kullanıp olayı çözmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

ofea

Üye
kardeş sağol ama malesef bu yöntem tutmadu yaaa :-)

ofea

Üye
dostum bnde pc suite kurulu deil acba ondan ı ??????????

askim822

askim822

Üye
dostum bnde pc suite kurulu deil acba ondan ı ??????????

Pc Suite'siz Olurmu Bilmiyorum ama ben PC Suite Kullanarak Yaptım. Konu Anlatılırken PC Suite İle Bağlanın Diyor. Bence PC Suite Kullan. den telefonuna uygun olanı indire bilirsin.

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Pc Suite'siz Olurmu Bilmiyorum ama ben PC Suite Kullanarak Yaptım. Konu Anlatılırken PC Suite İle Bağlanın Diyor. Bence PC Suite Kullan. den telefonuna uygun olanı indire bilirsin.

Yok arkadaşım ilk sayfada arkadaşın verdiği, nokia cable driver-ı yüklemen gerekiyor...
Telefonu öyle bağlaman gerekir...

Hepiniz sağolun.. Yararlı olabildiysek ne mutlu bize...
İstersen pc suite de indir...
işte adres..

Kolay gelsin...

--------------- Ekleme ---------------

bende herşeyi tam yapıyorum trk açık en son n95 in scriptine çift tıklayınca saymaya başlıor sending 01 den hemen sonra benim teli resetliyor ve hali ile tamamlanmıyor işlem neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Baba cevap bekliyorum hallettinmi???
Ben sana başka script göndermiştim..

utangacc

utangacc

Üye
Yok arkadaşım ilk sayfada arkadaşın verdiği, nokia cable driver-ı yüklemen gerekiyor...
Telefonu öyle bağlaman gerekir...

Hepiniz sağolun.. Yararlı olabildiysek ne mutlu bize...
İstersen pc suite de indir...
işte adres..

Kolay gelsin...

--------------- Ekleme ---------------

Baba cevap bekliyorum hallettinmi???
Ben sana başka script göndermiştim..
olmuyor ya senin dediğin scripte de aynı hata yı veriyor teli resetliyor ben bulamadım vallaha sorun nerede yardımlarınızın devamını bekliyorum SAYGILAR

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
olmuyor ya senin dediğin scripte de aynı hata yı veriyor teli resetliyor ben bulamadım vallaha sorun nerede yardımlarınızın devamını bekliyorum SAYGILAR

şimdiii... senin n95 mi n958gb mi?? bunu açık olarak yaz.. yapanlarda sana söylesin bende oldu olmadı diye..Çünkü n958gb olanbazı arkadaşlar halletmiş bugüne kadar gelen mesajlarda durum böyleydi.
Olmadı sen telefonun rehberin filan bi yedeğini alıp (Pc suite ile bağla, Bilgisayarımdan Nokia Phone Browser'e gir, NXX e tıkla, Contacts'a tıkla, Tüm kişileri Ctrl+A ile seç, Ctrl+C yap, Sonra bilgisayarında herhangi birboş klasöre kopyala. Aynı şekilde sen bu dosyaları rehberin içine geri yapıştırabilirsin.) Yazılım güncelle bakalım. Ne olacak. Hem telefonun yenilenmiş olur. :-) :bilmem::sn:

He bu arada yapıp yapamadığını belirt...

utangacc

utangacc

Üye
şimdiii... senin n95 mi n958gb mi?? bunu açık olarak yaz.. yapanlarda sana söylesin bende oldu olmadı diye..Çünkü n958gb olanbazı arkadaşlar halletmiş bugüne kadar gelen mesajlarda durum böyleydi.
Olmadı sen telefonun rehberin filan bi yedeğini alıp (Pc suite ile bağla, Bilgisayarımdan Nokia Phone Browser'e gir, NXX e tıkla, Contacts'a tıkla, Tüm kişileri Ctrl+A ile seç, Ctrl+C yap, Sonra bilgisayarında herhangi birboş klasöre kopyala. Aynı şekilde sen bu dosyaları rehberin içine geri yapıştırabilirsin.) Yazılım güncelle bakalım. Ne olacak. Hem telefonun yenilenmiş olur. :-) :bilmem::sn:

He bu arada yapıp yapamadığını belirt...
telefonum N95 dediğin gibi yapayım bakalım önce yedek tabi:D

askim822

askim822

Üye
OS9.1 olan cihazlarda FP1 Diğer Cİhazlarda İse Diğer Scripti Kullanın

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Arkadaşım doğru demiş... Yine de yazılımı güncelle bakalım nolcak?

utangacc

utangacc

Üye
yazılımı yükledim işlemleri baştan yaptım yinede olmadı ve hala bulabilmiş değilim sebebini gerçekten bu arada ilginize teşekkür ederim # This is the port minus 1. If you have COM4, then use ******(3)
ser = ******.******(5) # I have COM6 scripteki hali bu bende bağlantı com5 bende değiştirip ser = ******.******(4) # I have COM5 yapıyorum bu kısmı değilmi gerçekten kendimden şüphelenir oldum ya

askim822

askim822

Üye
yazılımı yükledim işlemleri baştan yaptım yinede olmadı ve hala bulabilmiş değilim sebebini gerçekten bu arada ilginize teşekkür ederim # This is the port minus 1. If you have COM4, then use -(3)
ser = -.-(5) # I have COM6 scripteki hali bu bende bağlantı com5 bende değiştirip ser = -.-(4) # I have COM5 yapıyorum bu kısmı değilmi gerçekten kendimden şüphelenir oldum ya

Ben Diğer Yerleri Karıştırmadım. Sadece port numarasının Bir eksiğini söylenen yere yazdım. Acaba scripti farklı mı kaydediyorsun. yoksa kaydedipte mi çıkıyorsun?

hasanhsb

Üye
c:\private yada d:\private dosyalarına bir sey kopyalayamıyorum

wh4t3v3r

Üye
canımdan bezdirdi valla telefon bi noktaya geldikten sonra kendini kapatıyo yardım edersen çok sevinirim

tconline

Üye
Beyler ben a baktım adamların yazdıklarını maddesi maddesine yaptın fakat n82 de olmadı birtürlü bu script.py (n82 için olan) yi çalıştırdım port ayarlarıda ok, APP TRK da ok, script dosyası çalışırken 3-4 adımdayken telefona reset attırıyo bu problemi nasıl çözebiliriz yardım lütfen !!!

Üst Alt