Aslında Çok Basit Birşeymiş. Şuan Opda ya bay demiş durumdayım..kardeş sağol ama malesef bu yöntem tutmadu yaaa :-)
dostum bnde pc suite kurulu deil acba ondan ı ??????????
Pc Suite'siz Olurmu Bilmiyorum ama ben PC Suite Kullanarak Yaptım. Konu Anlatılırken PC Suite İle Bağlanın Diyor. Bence PC Suite Kullan.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızden telefonuna uygun olanı indire bilirsin.
bende herşeyi tam yapıyorum trk açık en son n95 in scriptine çift tıklayınca saymaya başlıor sending 01 den hemen sonra benim teli resetliyor ve hali ile tamamlanmıyor işlem neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
olmuyor ya senin dediğin scripte de aynı hata yı veriyor teli resetliyor ben bulamadım vallaha sorun nerede yardımlarınızın devamını bekliyorum SAYGILARYok arkadaşım ilk sayfada arkadaşın verdiği, nokia cable driver-ı yüklemen gerekiyor...
Telefonu öyle bağlaman gerekir...
Hepiniz sağolun.. Yararlı olabildiysek ne mutlu bize...
İstersen pc suite de indir...
işte adres..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kolay gelsin...
--------------- Ekleme ---------------
Baba cevap bekliyorum hallettinmi???
Ben sana başka script göndermiştim..
olmuyor ya senin dediğin scripte de aynı hata yı veriyor teli resetliyor ben bulamadım vallaha sorun nerede yardımlarınızın devamını bekliyorum SAYGILAR

n:telefonum N95 dediğin gibi yapayım bakalım önce yedek tabişimdiii... senin n95 mi n958gb mi?? bunu açık olarak yaz.. yapanlarda sana söylesin bende oldu olmadı diye..Çünkü n958gb olanbazı arkadaşlar halletmiş bugüne kadar gelen mesajlarda durum böyleydi.
Olmadı sen telefonun rehberin filan bi yedeğini alıp (Pc suite ile bağla, Bilgisayarımdan Nokia Phone Browser'e gir, NXX e tıkla, Contacts'a tıkla, Tüm kişileri Ctrl+A ile seç, Ctrl+C yap, Sonra bilgisayarında herhangi birboş klasöre kopyala. Aynı şekilde sen bu dosyaları rehberin içine geri yapıştırabilirsin.) Yazılım güncelle bakalım. Ne olacak. Hem telefonun yenilenmiş olur. :-)n:
He bu arada yapıp yapamadığını belirt...

yazılımı yükledim işlemleri baştan yaptım yinede olmadı ve hala bulabilmiş değilim sebebini gerçekten bu arada ilginize teşekkür ederim # This is the port minus 1. If you have COM4, then use -(3)
ser = -.-(5) # I have COM6 scripteki hali bu bende bağlantı com5 bende değiştirip ser = -.-(4) # I have COM5 yapıyorum bu kısmı değilmi gerçekten kendimden şüphelenir oldum ya