SYS-PRIVATE klasörlerine ulaşma - programları sertifikasız yükleme-SORUN DÜZELTİ

Sponsorlu Bağlantılar

leqse

Üye
hellocarbide.sis en baştaki anlatımda ek olan s603rdfull.rar dosyasının içinde

D-HAN

D-HAN

Üye
saolun:) bu kadar uğraşağıma gerek yok programımı hemen opdadan aldığım sertika ile sertifikalarım:D:D

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
saolun:) bu kadar uğraşağıma gerek yok programımı hemen opdadan aldığım sertika ile sertifikalarım:D:D
Amaç sırf sertifikasız programları yükleme değil :)
Sys ve Private klasörlerine ulaşmak çok faydalı işlere yarar mesela renkli operatör logo yapımı bu yolla mümkün olacak
- istediğin resmi logo yapabilmek için bunu yapmak zorunda kalacaksın
- silemediğin programları bununla sileceksin
- X-plore gibi programların hex editörünü kullanarak programları türkçeleştirme icon yolunu değiştirme gibi işlemleri yapabileceksin
- Sertifikasız programları yükleyebilceksin
- Silemediğin temaları kolaylıkla silebileceksin
ve daha sayamadığım çok yenilikler getiriyo merak etme
Yok ben sadece sertifika için alcaktım diyosan o zaman ok kullan 20 yıllık opda sertifikasını :)

semirar

Üye
bir çök forumda bu olay 1 haftadır olay dıye bahsedılıyor ama yapan yok gibil ferhat kardeşim daha detaylı bir açiklama yaparsan eğerkı yapmayı başardıysan süper olacak.

alone61

Üye
arkadaş anlattığın basit işlemler değil ve pekte kesin oluyor gelmedi bana bilemiyorum yanibence bu zahmete hiç değmez şimdilikte sertifika istemeyen prolarla yetinmek lazım zamanla daha basit çözümler olur herhalde

swedish

swedish

Üye
ben bu anlatilanlari yapan biri olsam, nasa da kendime is arardim

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
bir çök forumda bu olay 1 haftadır olay dıye bahsedılıyor ama yapan yok gibil ferhat kardeşim daha detaylı bir açiklama yaparsan eğerkı yapmayı başardıysan süper olacak.

Arkadaşlar telefonum N73 ve ben bu işi 10 dkda yaptım ve o anlatıığım adımların haricinde hiçbirşey yapmadım Bunu yapmak için çok bişey bilmeye gerek yok işlemleri tek tek yaparsanız mutlaka oluyo:oke: İşte telefonumdan Screenshotlar

ayman

Üye
ellerine sağlık

pitbull_love

pitbull_love

Üye
ferhat kardeşim N81 için 2 dosyayı denedim olmadı N81 için dosya varmı herseyi dediğin gibi yaptım hata da vermiyor ama olmadı yada N81 de yapan warmı sonuç alamamış olsamda teşekkurler uğraşmışsın.

Johny6

Üye
e65 te aynen yaptım malesef olmadı opdada benım sıram geldı bugun sertıfıka alıcam zaten yapamamıs olmak cok koymadı yanı :D

semantic

Üye
Bende E65 te yaptım olmadı :(

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
Niye kimse yapamıyo yaa :( benim nasıl oluyo n73 le deneyen yok mu aranızda n73lü olan biri.Olması lazım yaa

volpan

volpan

Üye
anlatılan konuda adımlar yanlış olmalı yada siz anladığınızı bize aktarırken bizi yanıltıyorsunuz bende n73 kullanıyorum adımları harfi harfine denediğim gibi tüm kombinasyonlarıoda denedim mesela hello diyede telefona bir proğram yuklemiştik bu ne işşe yarıyor acaba ?

siirsel

siirsel

Üye
py******-2.2.win32.exe bu program pc ye kurulmuyo register istiyo nedir anlamadım saygılar

fati144

fati144

Üye
arkadaşlar candidate yazısı çıkmadı ama oldu sys ve bin klasorlerine girebiliyor ve değişiklik yapabiliyorumtel n73 me. ama unsigned uygulamaları yükleyemiyorum yine.

güzel ve ayrıntılı anlatım için tşk.

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
arkadaşım sys ve private olayı tamam ama sertifikasız program yüklemesi olmuyor...

n73 te denedim aynen adım adım yaptım olmadı kardeş...

sertifikasız olmuyor..
benim port4
ben hatta bide o py dosyasındaki
ser = -.-(3) # COM6

-3 ve com4 yaptım
ser = -.-(3) # COM4 yani bu şekilde de denedim ama olmuyor kardeş..
sertifika muhabbeti olmuyooooorrrr..

başka bildiğin varsa yaz nooolur...

ihtiyacım var ..

teşekkürler..

Birde sen resimli değilde nasıl yaptığını anlat ben bidaha deneyeyim olmuyor çünkü sertifika muhabbeti..

mert469

Üye
windows xp işletim sistemli bilgisayarım ve v15 firmwareli n95 8gb'ımda denedim sorunsuz çalışıyor. Emeğine sağlık, çok teşekkür ederim artık imzalamadan yükleyebiliyorum her programı oleeeey :)))

leqse

Üye
neyi nereye nasıl yükleyeceğimizi biri anlatırmı lütfen.yani programı nereye kuracağız.

hgecer

Üye
dostum anlatimin ve paylasimin icin coook sagol gercekten 10 numara yanliz ****** sutununda sadece 1 tane com buluyorum buda zaten benim makienin verdigi yani com 6 görüyor belirtiğin gibi com 5 yazıyor scripde.anlayacagin degiştirip kayit edecek bu duruma rastlamadim..... dolayısıyla belirtiğin gibi sonlanmiyor olay bekledikten sonra.
Lütfen bi yardim et yoksa su Nokia n95 8gb satacam kafayı yedirti bana....
Teşekür ederim

--------------- Ekleme ---------------

supersin yaaa .....aynı makine var yapamadim ne xp nede vistada ...sana zahmet bi anlati verde bende kıvırayım su dümeni yoksa telefonu satacam :)
teşekür ederim simdiden eger ilgilenirsen tabiki......
(mail de atabilirsin üşenmezsen [email protected])

yuunuuse

yuunuuse

Üye
yha beyler benim telefon kapanıyo bir anda neden acaba 5700?

Üst Alt