Haber Symdroid Gerçek Oluyor Galiba...

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bugün atacakmış öyle diyo :D sallıyo belli

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Az önce githubdan commitslere baktım sanırım bu adam tek başına yapmaya çaşışıyor tek başına fake olmasa bile bitiremez ki

Silinen Üye 2481863

Silinen Üye 2481863

Kapalı Hesap
adama sövelim la bizimle oyun oyunuyo he yaparsa eyvallah ama bölyede bekliıyoz hala

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Varsa öyle bir uğraş Allah kolaylık versin. Sonuçta Symbianı hala yaşatmaya çalışanlar var tek tük ama fazla sürmez böyle.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Verilen dosyalarla bu gece ancak sis dosyasını oluşturabildim kodlaması çok ama çok eksik daha uygulamanın ana menüsünde çok eksikler var kodlamalarla fonksiyonların atanması gerekir dalvikin dosyaları mevcut ama bir apk kurulumu nasıl nereye yüklenir yüklenen apk nasıl çağrılır nasıl başlatılır vs vs bir sürü eksiği var verilen dosyalarla değil test videosu paylaşmayı daha sis kurulum videosunu paylaşsa genede helal olsun derim :) pythondan anlasamda işin içinde android olunca elden pek birşey gelmiyor symdroid in verilen dosyaları ile maximod exesi üzerine modifiye ettim(python tabanlı uygulamaların exeleri standarttır ve kodlaması default.py den başlar o yüzden birbirlerine entegre edilebilir) şimdilik sadece uygulamanıın açılışı yapıldı başka da birşey yok :)

isteyen indirip deneyebilir pythonu kurun ve smydroid i kurun. Maximod yüklü olanlar hiç bulaşmasın düzenlerini bozmasınlar altı üstü bir uygulama açılıyor gerisi yok resimler herşeyi gösteriyor zaten

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: arslanla

kcr

Üye
    Konu Sahibi
noss_bar eyvallah üstad, zahmet etmişsin. Yani sonuçta olmayacak iş değil, fakat uğraşacak adam istiyor. Bir kitaptaki her bir kelimenin, cümlenin, yeri gelince deyimlerin başka bir dile tercüme edilip uyarlanması gibi Android kod/komutların Symbian kod/komutlarına çevrilmesi gerekiyor. Eleman videoyu yükleyemiyor, çünkü "bu muydu bu kadar uğraştığın çalışmanın son hali? diyeceklerin tepkisinden çekiniyor.:)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Beyler hayallerinizi sınırlı tutun burda kimse n8'e android yükleyecez demiyor. Sadece emülatör ile apk uygulamaları symbian işletim sisteminde çalıştıracağız diyorlar. Symbian androide göre çok daha üstün bir işletim sistemi lakin nokianın hatasından ötürü bu hallerde. Senin symbian dediğin 256 ram ile bile stabil çalışabiliyor normal kullanımda 140 mb boş alan bile kalıyor. Bugün s3 dediğin eski amiral 1 gb ram yüzünden tercih bile edilmediği oluyor. Çünkü android donanım isteyen bir işletim sistemi. Windowsla mac gibi düşünün. 3000 liraya 512 mb ramli imac alıyorsun ama o fiyata 16 gb ramli pc almak mümkün. Çünkü mac fazla donanım ihtiyacı hissetmeyen bir işletim sistemi, mobilde iosta aynı şekil apple'ın en büyük artısı bu zaten. Şimdi tutup fifa 14, nova 3 gibi oyunları açacağınızı zaten düşünmeyin. Ancak basit uygulamalar onlarda kasa dona olursa olur.

• Beğen
Tepkiler: burakkk97, can_huso_sulo, Dede ve 1 kişi daha
marist

marist

Üye
Bluestacks gibi bir şey heralde.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bluestacks gibi bir şey heralde.
aynen öyle onun mobilini düşün yalnız şöyle birşey windowsun pc sürümü androidden tabiki üstün çok daha güçlü donanımlar cihazlar için sonuçta o yüzden özellikle symbianın mobilinde aynı sonuçları vermez.

• Beğen
Tepkiler: Dede
marist

marist

Üye
aynen öyle onun mobilini düşün yalnız şöyle birşey windowsun pc sürümü androidden tabiki üstün çok daha güçlü donanımlar cihazlar için sonuçta o yüzden özellikle symbianın mobilinde aynı sonuçları vermez.

Tabikide öyle, zayıf kalır kaldıramaz bence.

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Beyler hayallerinizi sınırlı tutun burda kimse n8'e android yükleyecez demiyor. Sadece emülatör ile apk uygulamaları symbian işletim sisteminde çalıştıracağız diyorlar. Symbian androide göre çok daha üstün bir işletim sistemi lakin nokianın hatasından ötürü bu hallerde. Senin symbian dediğin 256 ram ile bile stabil çalışabiliyor normal kullanımda 140 mb boş alan bile kalıyor. Bugün s3 dediğin eski amiral 1 gb ram yüzünden tercih bile edilmediği oluyor. Çünkü android donanım isteyen bir işletim sistemi. Windowsla mac gibi düşünün. 3000 liraya 512 mb ramli imac alıyorsun ama o fiyata 16 gb ramli pc almak mümkün. Çünkü mac fazla donanım ihtiyacı hissetmeyen bir işletim sistemi, mobilde iosta aynı şekil apple'ın en büyük artısı bu zaten. Şimdi tutup fifa 14, nova 3 gibi oyunları açacağınızı zaten düşünmeyin. Ancak basit uygulamalar onlarda kasa dona olursa olur.

Tam aksi windows üzerindeki java uygulamalarının performansında söz konusu. Şöyle ki; aynı işi görmesine rağmen java uygulamalar diğer dillerde yazılan uygulamalara göre sistemi kasmıyor; pratik ve düşük donanımlarda bile çok daha hızlı işlem yapabiliyor.
Symbian cihazların birçoğunun Android işletim sistemi komple yüklense bile donanım yetersizliği sebebiyle verimli çalışmayacağı aşikâr. Oyun hevesi ise apayrı bir konu. Evet, kaliteli oyun oynamak isteyen donanımı yüksek bir cihaz ve elverişli bir işletim sistemi seçmek zorunda. Ancak donanımı zorlamayacak diğer uygulamalar Symbian üzerindeki bir programla normal bir şekilde pekâlâ çalışabilir. Kanıtı, yukarıda da geçtiği üzere, windows üzerindeki java dili ile yazılmış programlardır. Mesele yazılımın kalitesi ve ona hakim yazılımcıların gayretidir. Yeter ki yazılsın...

Jan

Jan

Üye
O deilde top eleven olsaydı çok güzel olacaktı :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Projeden bir ses soluk yok gibi.Eldeki telefonlar ile yeni telefon alana kadar yetinmek zorundayız.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
500ü de unutmayın hocam sonuçta o da 1 ghz şimdi :D

Üst Alt