Görelim bakalımBugün atacakmış öyle diyosallıyo belli

Az önce githubdan commitslere baktım sanırım bu adam tek başına yapmaya çaşışıyor tek başına fake olmasa bile bitiremez ki
adama sövelim la bizimle oyun oyunuyo he yaparsa eyvallah ama bölyede bekliıyoz hala

Yazılımdan anlayanlardan yardım istiyor zaten.
Olur valla haydi hep birlikte biz seni ananı .....![]()
pythondan anlasamda işin içinde android olunca elden pek birşey gelmiyor symdroid in verilen dosyaları ile maximod exesi üzerine modifiye ettim(python tabanlı uygulamaların exeleri standarttır ve kodlaması default.py den başlar o yüzden birbirlerine entegre edilebilir) şimdilik sadece uygulamanıın açılışı yapıldı başka da birşey yok 

aynen öyle onun mobilini düşün yalnız şöyle birşey windowsun pc sürümü androidden tabiki üstün çok daha güçlü donanımlar cihazlar için sonuçta o yüzden özellikle symbianın mobilinde aynı sonuçları vermez.Bluestacks gibi bir şey heralde.
aynen öyle onun mobilini düşün yalnız şöyle birşey windowsun pc sürümü androidden tabiki üstün çok daha güçlü donanımlar cihazlar için sonuçta o yüzden özellikle symbianın mobilinde aynı sonuçları vermez.
Beyler hayallerinizi sınırlı tutun burda kimse n8'e android yükleyecez demiyor. Sadece emülatör ile apk uygulamaları symbian işletim sisteminde çalıştıracağız diyorlar. Symbian androide göre çok daha üstün bir işletim sistemi lakin nokianın hatasından ötürü bu hallerde. Senin symbian dediğin 256 ram ile bile stabil çalışabiliyor normal kullanımda 140 mb boş alan bile kalıyor. Bugün s3 dediğin eski amiral 1 gb ram yüzünden tercih bile edilmediği oluyor. Çünkü android donanım isteyen bir işletim sistemi. Windowsla mac gibi düşünün. 3000 liraya 512 mb ramli imac alıyorsun ama o fiyata 16 gb ramli pc almak mümkün. Çünkü mac fazla donanım ihtiyacı hissetmeyen bir işletim sistemi, mobilde iosta aynı şekil apple'ın en büyük artısı bu zaten. Şimdi tutup fifa 14, nova 3 gibi oyunları açacağınızı zaten düşünmeyin. Ancak basit uygulamalar onlarda kasa dona olursa olur.
vayt kardeşim agzına saglık700 701 603 e ne eşşek mi bilmeden boş muhabbet yapma
701 ve 700 1.3 ve c6-01 680 bu arada n8 oro c7 e7 de 6801 ghz işlemci neye yetecek ? ha 800 mhz ha 1000 mhz ne kadar fark var ki?
Sony neo serilerinde de o dediğin süper telefonların (700 701 603) özellikleri var kasım kasım kasılıyor.
Araştırıp, denemeden atlama herşeye
701 ve 700 1.3 ve c6-01 680 mhz bu arada n8 oro c7 e7 de 680 mhz
ama grafik işlemcisi yok kardeş500ü de unutmayın hocam sonuçta o da 1 ghz şimdi![]()