ya en basitinden, symbian 3, 360x640 ekrana sahip. Wp8 en az 480x800 istiyor. Bu cihazların içindeki donanım yetersiz bu konuda ne yazıkki. Kurulsa bile android'den beter çalışır.
Symbian'ın ölmüş yada vs. durumu yok. Sonuçta milyonlarca kullanıcısı var ve bu işletim sistemi hala bir Pazar. Payını almak isteyenler Burayada el atıyor. Kalkıpta Android şahane Ios harika biz bittik gibi Triplere girmek Gereksiz. Sonuçta android denilen sistem şurada 4 sürümüne kadar hareket edemiyordu. Ancak kendini toparladı oda ne işlemcilerle, ramlerle.
Ios'da aynı şekilde, ne kadar stabil dursada bunu içindeki canavar donanıma borçlu. Yoksa benzer zamanda çıkan cihazlar her türlü kafa tutuyordu. Anlayacağınız elinizde canavar gibi işletim sistemi var.
Ya illede oyun arıyorum diyorsanız ppsspp var içinde çalışan sorunsuz en az 50 tane oyun var. Diğer gerekli uygulamalar zaten mevcut. Bir tarayıcı problemi var onu da şu konuda çözmeye çalışıyoruz
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-symbian-herkes-yardimci-olmali-4-776482.html Boş yere Popüler kültürün etkisinde kalıp diğer sistemlere atlamanın gereği yok.