Symbianın Geleceği ? 701 vb cihazlara Windows Phone Gelmez mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye

benim telefonum yanımda duruyor ve hala çalışıyor. çöpe atılmışa da benzemiyor. sizin adınıza üzüldüğüm nokta da bu işte biz iki sistemi bitse de bitmese de severiz siz kendinizi düşünürsünüz ancak.

bu arada nokia'ya telefon edip yönetim kurulunu ikna ettim. en kısa zamanda windows phone 7.8'i (8 olmuyormuş sistem gereksinimi yüzünden) symbian'lı cihazlara uyarlayıp güncelleme olarak yollayacaklarmış. hepinize selam söylüyorlar.

:kop2:

dmatias

Üye
var ya sırf çoğu kişide android ve ios var diye onları kullanmak isteyenleri anlamıyorum arkadaş nokia gibi taş gibi telefon üreten bir firmayı sırf işletim sistemindeki sıtratejileri yüzündn bu kadar acımasız eleştirmek inanılmaz saçma htc ve iphone ı hiç elinize aldınız mı bilmiyorum ama benm 2 arkadaşımda htc var ikisininde başı dertte telefonlar sürekli res atıyor ve teknik servis her sefernde formatlayıp yolluyor :D iphone ise 2 tane tuş yapmış 2 side istisnasız 3-4 ay sonra bozuluyor yıllardır nokia kullanırım sapasağlam telefon üretiyo adamlar işletim sistemide face olsun tweeter olsun daha bir çk uygulamayı destekliyor oyun mu istiyosunuz onuda pc den oynayı verin görende 24 saat oyun oynuyosunuz sanır 1 saat telde oyun oynasanız şarj biter zaten

- - - Eklendi - - -

ya google a aymbian android port yazdım symbian tabanlı android bir kaç aydan çıkar ingilizmiş çözen cepmod yada buna benzer siteydi hatta symbian türkiye sitesinde de var dı böyle bi bilgi ya google aratın bulursunuz android port diye
o haber 2011 in 8. ayında çıkan bi haber link burda http://symbian-tr.blogspot.com/2011/08/symbiann-bootloadernda-ack-bulundu.html

man20

man20

Üye
bu arada nokia'ya telefon edip yönetim kurulunu ikna ettim. en kısa zamanda windows phone 7.8'i (8 olmuyormuş sistem gereksinimi yüzünden) symbian'lı cihazlara uyarlayıp güncelleme olarak yollayacaklarmış. hepinize selam söylüyorlar.

nasılda atıyorsun tatlım :/

PremiumWork

PremiumWork

Üye

benim telefonum yanımda duruyor ve hala çalışıyor. çöpe atılmışa da benzemiyor. sizin adınıza üzüldüğüm nokta da bu işte biz iki sistemi bitse de bitmese de severiz siz kendinizi düşünürsünüz ancak.

:kop:

kuralsiz9

Üye
C6-01 den Sony Xperia P ye geçtim ama şarjı C6-01 den bile fazla gidiyor ve birde android bende şaşırdım :naughty: 850 Tl ye aldım pişmanda değilim güncelleme de alır bir süre 1 gb rami de var.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayırlı olsun kardeş:)

muhsin10

Üye
Symbian a bence farklı işletim sistemi bulurlar millet sıkılmasın diyereeee

mert41994

mert41994

Üye
ya en basitinden, symbian 3, 360x640 ekrana sahip. Wp8 en az 480x800 istiyor. Bu cihazların içindeki donanım yetersiz bu konuda ne yazıkki. Kurulsa bile android'den beter çalışır.

Symbian'ın ölmüş yada vs. durumu yok. Sonuçta milyonlarca kullanıcısı var ve bu işletim sistemi hala bir Pazar. Payını almak isteyenler Burayada el atıyor. Kalkıpta Android şahane Ios harika biz bittik gibi Triplere girmek Gereksiz. Sonuçta android denilen sistem şurada 4 sürümüne kadar hareket edemiyordu. Ancak kendini toparladı oda ne işlemcilerle, ramlerle.
Ios'da aynı şekilde, ne kadar stabil dursada bunu içindeki canavar donanıma borçlu. Yoksa benzer zamanda çıkan cihazlar her türlü kafa tutuyordu. Anlayacağınız elinizde canavar gibi işletim sistemi var.
Ya illede oyun arıyorum diyorsanız ppsspp var içinde çalışan sorunsuz en az 50 tane oyun var. Diğer gerekli uygulamalar zaten mevcut. Bir tarayıcı problemi var onu da şu konuda çözmeye çalışıyoruz http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-symbian-herkes-yardimci-olmali-4-776482.html Boş yere Popüler kültürün etkisinde kalıp diğer sistemlere atlamanın gereği yok.

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32
kemiksesi

kemiksesi

Üye

doğru dedin. Bende o yüzden değiştirmiyorum telefonumu çünkü ihtiyacımı karşılıyor.

abi hatalı güncellemeler, doğru düzgün bir face book uygulaması bile çıkmıyor 3 program yüklesen sistem kasiYOr , singed unsinged Sıkıntısi vs. Nasıl karşılıyo ihtiYacini anlamıyorum onu bırak , ben çok kişiden duydum güncelleme yaptıktan sonra tüh keske yapmasaydım ... Hangi işletim sisteminde bu yaşandı bu güne kadar ? nokia resmen bizimle dalga geçti

man20

man20

Üye
abi hatalı güncellemeler, doğru düzgün bir face book uygulaması bile çıkmıyor 3 program yüklesen sistem kasiYOr , singed unsinged Sıkıntısi vs. Nasıl karşılıyo ihtiYacini anlamıyorum onu bırak , ben çok kişiden duydum güncelleme yaptıktan sonra tüh keske yapmasaydım ... Hangi işletim sisteminde bu yaşandı bu güne kadar ? nokia resmen bizimle dalga geçti
canım şöyle bişide var bu telefonların donanımları düşük 680 mhz 256 mb ram bu telefonlardan ne bekliyosunuz ki.
Ben telefonu msj,konuşma ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Facebook'u da tarayıcıdan giriyorum yetiyor bana. O yüzden ihtiyaçlarımı karşılıyor dedim :) yavaşlama kısmına gelirsek cfw yüklersen biraz daha hızlanır hemde klasörlü kullanırsan yavaşlığı farketmezsin bile. cfw ler hackli olduğu için signed unsigned sorunu da olmaz.

neo74

Üye
şuan android ve ios isteyenler tamamen özentilik içindeler

Bakalım ne kadar kandırabileceksiniz kendinizi.

i9100 kullanıyorum ve her türlü rom u denedim stabil değil konusu tamamen yalanmis bende daha onceden Symbian kullanıyordum hala kullanıyorumama ne ddonanım ne işletim sistemi ne başka bir şey artık çöp.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Android güzel bir işletim sistemi değil uygulama için seçilebilecek işletim sistemi.

Symbian 3 ü 3 sene kullandım ama symbiandaki rahatlık androidde yok. Lumiadaki rahatlık hiçbirinde yok :)

0343434

0343434

Üye
Bence de gelmez.Bizim telefonlar artık son günlerini yaşıyor.En azından onu da mutlu bir şekilde geçirsinler.

LeanbLack

LeanbLack

Üye
symbian diye bir şey yok imkanınız varsa android yada iosa geçin benim su an pek imkanım yok 3-4 ay sonra s3 yada iphone 5 alcam

aaeerr

aaeerr

Üye
Symbian öldü kabullenelim artık, hiç ama hiç umudum yok.. :(

Lenneth

Üye
Ne var su symbianda anlamıyorum bu kadar ısrar var insanlarda. Bin tane sorunu olan doğru düzgün çalışmaktan aciz sistem Nokia bile duzeltemeyecegini anladı pes etti sonunda bizim insanımız anlamıyor. Evet 6600 harika bir telefondu ama bu bütün symbian'lari iyi yapmıyor.

ANIL

ANIL

Admin
Gelmez. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt