2012 yılında Nokia bence büyük adımlar atar bu konuda. Uygulama ve oyun diyorsunuz da forumun symbian^3 oyun bölümünde bütün androit ve apple oyunları neredeyse var şahsen indirip oynuyorum
Annanın en büyük eksikliği kasmaları ve uygulama eksikliği.
Uygulama eksiği derken uygulama sayısına göre değerlendiriyorsanız hata yapıyorsunuz, ios uygulama konusunda iyi ama android öyle değil aynı uygulamanın farklı yüzlerce varyasyonu var hepsi temizlense gerçekten işe yarar günlük hayatta kullanılabilecek uygulama sayısı Nokia ile aynı olur emin olun.
ne olacak şimdi belle gelsin diye bakıyoruz bi süre sonra carla nezaman gelecek hadiii al baştan nokia kullanıcılarına kafayı yedirecek sonunda![]()

En basitinden adam akıllı sohbeti olan bir facebook uygulaması yok.Ayrıca benim çok sık kullandığım skype hala belleye uyumlu değil.Ben çok oyun oynamam ama gününün çoğunu yollarda geçiren ve oyuna çok ihtiyaç duyan arkadaşar var oyun bolluğu onlar için çok önemli olabiliyor.Bu konuda belle şleandroidi karşılaştırmak saçma.Ayrıca aynı dalda ne kadar çok uygulama olursa rekabet dolayısıyla kalite artar.
----------Eklendi @ 20:21:17 ---------- Yazıldı @ 20:19:52 ----------
Bu arada android mağazanın yarısı çöp demişsin OVIde kaç tane s60 oyunu var indirmeye yeltenmeyeceğin...
2 tane uygulama var çok sayılmaz, ben oyun konusunda yorum yapmadım oyun eksiği var doğrudur ama zaten bilinçli biri önce araştırıp sonra alır çok oyun isteyen gider iphone alır parası yetmiyorsa android alır yada oyun konsolu alır, mesela uygulama konusunda benim n8 bana yetiyor istediğim her şeyi yapabiliyorum şimdi android yada ios için yüzmilyon uygulama olsa ne yazar üstelik halen uygulamalar çıkmaya devam ediyor tamamen kesilmedi ki.
Android sevdana birşey diyemem ama ben uygulama dedikçe sen oyun diyorsun, oyun konusunda daha öncede söylediğim gibi yorum yapmadım oyun az ama uygulama konusunda symbian'da sıkıntı yok bence.
Bu arada tartışma çıksın diye demiyorum sadece bir tavsiye, 701 şuan iyi para eder satıp bir android alabilirsin sana yetmiyorsa symbian.
Android cihazlarda eksik yok sanki dimi sadece tek eksiği olan symbian zaten bu dünyada