Symbian'ın Eksikleri [Nokia Belle - Nokia Anna]

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'ın Eksikleri [Nokia Belle - Nokia Anna]
Evet sizce Nokia'nın symbian'da yapması gereken değişikler nelerdir ve Nokia'nın eksikleri-hataları nelerdir ?

Bence ;

En önemlisi OVI'deki uygulama sayısı.Ben çok kullanmasamda diğer işletim sistemlerinden en büyük eksiği bu.İlk başta basit fakat eğlenceli daha sonrada HD oyunlar ile mağazasını doldurmalı.

Belle ile kişiselleştirme-görünüm adına büyük bir adım atmasına rağmen hala yetersiz bence.

Yaptığı telefonlarda her zaman bir özelliği eksik bırakıyor.Bence bu bir satış politikası.N8'i kamerası 701'i işlemcisi için alıyorlar.Böylece 2 telefon birden satılmış oluyor.

Eğer Nokia bunları değiştirebilirse çok büyük ilerleme sağlar diye düşünüyorum.Zaten malzeme kalitesine diyecek söz yok.Tabi bunları yapması ve eski şanına kavuşması 2-3 yıl sürebilir.Sizlerinde yorumlarınızı önerilerini bekliyorum.

cyber

cyber

Üye
bence symbian bitti wp yi uçurması lazım

atakan25

atakan25

Üye
politika tuzağına düşen çok oluyo c7 satıp 701 alcam diyo adam 1 sene daha kullansana belle gelcek nasıl olsa

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
bence symbian bitti wp yi uçurması lazım

WP'yi nokia hiç çalışmasa bile windows tek başına uçurur zaten merak etme :D

politika tuzağına düşen çok oluyo c7 satıp 701 alcam diyo adam 1 sene daha kullansana belle gelcek nasıl olsa

Aynen kardeşim.Belle kullanan N8 ile 701 arasında hiç bir fark olmuyor.Eğer telefonu 1 yıl kullanacaksan şuan için N8 daha mantıklı bir seçim olur mesela ama insanların poh pohuyla yanlış seçimler yapabiliyor e tabi nokia hepsinin birleşimi bir telefon yapsada seçmek zorunda kalmasak kötü olmaz.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
WP'yi nokia hiç çalışmasa bile windows tek başına uçurur zaten merak etme :D

Aynen kardeşim.Belle kullanan N8 ile 701 arasında hiç bir fark olmuyor.Eğer telefonu 1 yıl kullanacaksan şuan için N8 daha mantıklı bir seçim olur mesela ama insanların poh pohuyla yanlış seçimler yapabiliyor e tabi nokia hepsinin birleşimi bir telefon yapsada seçmek zorunda kalmasak kötü olmaz.

Bende katılıyorum 701 , 603 , 700 tamamen tuzak Carla gelcek bitecek . Biz en azından Anna > Belle aldık onlar sadece Carla alıyor [Ma]Donna'yı alamıyorlar

• Beğen
Tepkiler: n000k
cyber

cyber

Üye
donnalı teller hiç güncelleme almayacak mı acaba

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
donnalı teller hiç güncelleme almayacak mı acaba

Adamlar 2016'da yapacakları güncellemeleri şimdiden haber vermediler haliyle.Donna zaten 2014'te gelicek sonrasını şuanlık belirlememişler.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Nokianın şatış politikası çok akıllıca bence her seviyeye hitap ediyor.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın şatış politikası çok akıllıca bence her seviyeye hitap ediyor.

Her kitleye değil alt ve orta kitleye.N8 kamerası 701'in işlemcisi (Daha iyi olabilir) birleştiripte 1500-1700 liraya satacak güzel bir telefonu bir türlü yapamadı.Kamerası ve işlemcisi tam olan.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Her kitleye değil alt ve orta kitleye.N8 kamerası 701'in işlemcisi (Daha iyi olabilir) birleştiripte 1500-1700 liraya satacak güzel bir telefonu bir türlü yapamadı.Kamerası ve işlemcisi tam olan.
N9, Lumia 800, Lumia 900 ve çıkması muhtemel Lumia 910. Bence gayet iyi telefonlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
N9, Lumia 800, Lumia 900 ve çıkması muhtemel Lumia 910. Bence gayet iyi telefonlar :oke:

Lumia serisine bir şey diyemeyeceğim wp'ye sıcak bakıyorum fakat N9 bence boşa yatırım.Ölü yada öleceği garanti olan bir sisteme o kadar para yatırmam nasıl bir şey olursa olsun.Lumia serisi gayet iyi fakat bence N8 gibi kamerada ilah bir telefondan sonra kamera performansını en azından üst düzey telefonlarda daha aşağı çekmemeliydiler.

groupertekin

Üye
Kaankrc arkadaşa katılıyorum.Symbianın bu durumda olmasının tek sebebi ovi mağazanın bu halde olmasıdır.Androide kızıyoruz öfkeleniyoruz ama abi adamlar çok çalışıyor.Bunu her yerde sölemekten dilimde tüy kalmadı,nokia oviyi adam gibi yapmadıkdan sonra biraz zor eski günlerine döner.Öncelikle internet sitesinin tasarımına bir el atmalı daha sonra uygulamayla doldurmalı.Eskiden symbian acayip değerliydi.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Kaankrc arkadaşa katılıyorum.Symbianın bu durumda olmasının tek sebebi ovi mağazanın bu halde olmasıdır.Androide kızıyoruz öfkeleniyoruz ama abi adamlar çok çalışıyor.Bunu her yerde sölemekten dilimde tüy kalmadı,nokia oviyi adam gibi yapmadıkdan sonra biraz zor eski günlerine döner.Öncelikle internet sitesinin tasarımına bir el atmalı daha sonra uygulamayla doldurmalı.Eskiden symbian acayip değerliydi.

Aynen.Bence belledeki kişiselleştirme ve görsellik yeterli gerekli tek şey oyun, oyun ve oyun...Tabi arkaplan olarak animasyon koymada çok gerekli mükemmel duruyor ama o ayrı konu :D

cortex47

cortex47

Üye
Meego ölmüş veya ölecek değil. Meego bir projedir ve bunu devam ettirmek isteyenler, sahip çıkmak isteyenler olabilir. Görsel olarak ne kadar iyi olduğunu N9 cihazıyla gördük. Ama N9 özellikle multimedia'nın video oynatımı konusunda oldukça zayıf bir akıllı telefon. Sgx530 ile bu günlerde pek iş görülmüyor. Şu an symbian^3 lü cihazların tümü gpu'ları sayesinde N9'dan bu konuda daha başarılılar.

SilentOne

SilentOne

Üye
bak bu konuda hak veriyorumsana :D

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Kardeşim koskoca nokia sın 2 uygulama 1 oyun çıkarmakdan acizsin ilk nokia telefonum N8 şansıma ........... :D

cortex47

cortex47

Üye
Kardeşim koskoca nokia sın 2 uygulama 1 oyun çıkarmakdan acizsin ilk nokia telefonum N8 şansıma ........... :D

Bana çıkardığı cihaza oyun yapan bir firma söyleyebilir misin? Samsung, apple, nokia, htc, bunların arasından?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Bana çıkardığı cihaza oyun yapan bir firma söyleyebilir misin? Samsung, apple, nokia, htc, bunların arasından?

Tabiki firmalar çıkarmıyor fakat oyun çıkaran firmalar android'e sempati duyduğundan çıkarmıyor.Suç oyun-uygulama şirketlerinde olduğu kadar marketini geliştirmek için hiç bir katkı sağlamayan nokia'da ve uygulamaları beleşe indirme çabasında olan nokia kullanıcılarında.

hackermaho

hackermaho

Üye
symbian dan kurtulması lazım eşşeğe Altın semer de taksan yine eşşek .