Symbian.UIQ.3 GDesk026 VİSTA MENÜ

Sponsorlu Bağlantılar

alonealways

alonealways

Üye

kardeş boş ekrana tıkla ayarlar bölümüne tıkla ve aşagıdaki resimdeki gibi ayarlarını yap
programı kapatmazsan ve telefonu kapatıp açmazsan pasif olmaz

çektiğim vıdeodada anlatmıştım bunu İNŞAALLAH yardımcı olmuşumdur
:oke:
:utan:utan:utan programi iyi anlamamışım kardeş. kusura bakma. allah razı olsun. harika bir program. herkese tavsiye ederim.
bilgisayar masaüstü gibi.:oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş boş ekrana tıkla ayarlar bölümüne tıkla ve aşagıdaki resimdeki gibi ayarlarını yap
programı kapatmazsan ve telefonu kapatıp açmazsan pasif olmaz

çektiğim vıdeodada anlatmıştım bunu İNŞAALLAH yardımcı olmuşumdur
:oke:

:utan programı iyi anlamamışım. allah razı olsun. herkese taviye ederim.
bilgisayar masaüstü gibi.:thumbup::alkis

showcku

Üye
sağol kardeş güzel paylaşım

alonealways

alonealways

Üye
bir sorum daha olacak.
acaba yeni klasor acabilme imkanı varmı masa ustunde.

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum daha olacak.
acaba yeni klasor acabilme imkanı varmı masa ustunde.

yeni klasör açamıyorsun yeni sayfa ekleyebilirsin ana sayfana bu sayfaya bağlantı simgesi koyup bu simgeden ulaşa bilirsin. Yeni sayfana ana sayfanda görünmesini istemediğin kısa yolları ekleyip buradan ulaşa bilirsin ama sadece sayfalara program kısa yollarını ekleye bilirsin

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ilk sayfaya Gdesk 025 ekledim yeni versiyonunda çeşitli degisikler yapmışlar

alonealways

alonealways

Üye
bülent80 arkadaşım rahatsız edeceğim tekrar.
programı devamlı açık tutuyorum. kendi dizaynlarımı yaptım. :)
bir sorun oluyor. program rem belleğin neredeyse hepsini kullanıyor. öyleki bazen program açacak hafıza kalmıyor. sürekli swis menageri açıp hafıza boşaltıyorum. buna bir çare varmı acaba.
ayrıca programıda kullanmak istiyorum.

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
bülent80 arkadaşım rahatsız edeceğim tekrar.
programı devamlı açık tutuyorum. kendi dizaynlarımı yaptım. :)
bir sorun oluyor. program rem belleğin neredeyse hepsini kullanıyor. öyleki bazen program açacak hafıza kalmıyor. sürekli swis menageri açıp hafıza boşaltıyorum. buna bir çare varmı acaba.
ayrıca programıda kullanmak istiyorum.

arkadaşım dizaynlarında kullandığın simgelerden kaynaklanıyo olabilir öncelikle bunu kontrol et benim vediğim dizaynları dene yine olmaz ise telefonunu güncelle

http://www.maxicep.com/series-uiq-uygulama-tema-oyun/sonyericsson-yazilim-guncellemesi-87589.html

kingnothing24

Üye
çok teşekkür ederim paylaşım için!!p990 kullanan herkese tavsiye ediyorum :)

alonealways

alonealways

Üye
gdesk 0.26daki yenilikler neler. ben birşey farkedemedim.

bircancagiz

Üye
paylaşım için teşekkürler kardeş. 0.25 ile bunun arsında ne fark var bilen varmı

onuer007

onuer007

Üye
ellerin dert gormesin.
çok teşekkürler.

€xcellenc€

€xcellenc€

Üye
tam da bunu arıyordum sağol

xmstx

Üye
çokk saoll:oke:

zekercan12

Üye
saol kardeş

buraqt

buraqt

Üye
bende kurdum elıne sağlık cok ıyı ama bende hata werıor ecom eror 1 dıe

memnune

Üye
Ey Arkadaşlar Ben Rapıdden Indiremiyorum Account Ekranı Geldiğinde 4 Hane Girebiliyorum Ama Rapıdın Bana Verdiği Account 6 Hane Ne Yapmam Gerekir

alonealways

alonealways

Üye
Ey Arkadaşlar Ben Rapıdden Indiremiyorum Account Ekranı Geldiğinde 4 Hane Girebiliyorum Ama Rapıdın Bana Verdiği Account 6 Hane Ne Yapmam Gerekir

:@ ( hitap şekli önemlidir.dikkat edelim.)
rapidshareden dosya indirmek için rapid sisteminde bazı değişiklikler yapılmış. yine eskisi gibi 4 hane yazıyoruz. ama orada kedi resimleri var. hangi karakterlerde kedi resmi en net sekilde görülebiliyorsa o harfleri yazıyoruz. bazen gelen karakter sayısı 6 bazen 8 bazende 5 olabiliyor. unutmayalım en net kedi şekilleri hangi karakterlerde varsa o karakterleri yazıyoruz.:sn:

debusy

Üye
arkadaşım tşkkrler ama şu export.gdd dosyasını bulamadım ben senin yolladığın gdesk dosyasının içinde öyle bi dosya yok...

alonealways

alonealways

Üye
bülent gdeskte galiba versiyon yükseltmesi olmuş.linki yenileme imkanın varmı acaba.
teşekkürler.

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
bülent gdeskte galiba versiyon yükseltmesi olmuş.linki yenileme imkanın varmı acaba.
teşekkürler.
versiyon yükseltmesi yok yeni dizaynlar var linki buraya veriyorum üye olmadan indirebilirsin

alonealways

alonealways

Üye
gdesk ana sayfasında 0.30 versiyonundan bahsediliyor. ingilizce oldugu için anlıyamadım. :)
vardiğimiz yanılsamadan dolayı özür dileriz.

Üst Alt